28 / 04 / 2024

Elektrik borcunu yeniden yapılandırma

Elektrik borcunu yeniden yapılandırma

Edinilen bilgiye göre, borçlular, 30 Kasım'a kadar bölgelerindeki dağıtım şirketleri, perakende satış şirketleri veya Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) bölge koordinatörlüklerine başvuruda bulunarak borçlarını taksitlendirebilecek.

Elektrik borcu olanlar dikkat!

Edinilen bilgiye göre, borçlular, 30 Kasım'a kadar bölgelerindeki dağıtım şirketleri, perakende satış şirketleri veya Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) bölge koordinatörlüklerine başvuruda bulunarak borçlarını taksitlendirebilecek.

Kiracı elektrik, su, doğalgaz borcunu ödemezse ne olur?

Ev sahipleri bazen evden çıkan kiracıların bıraktığı elektrik, su ve doğalgaz gibi hizmetlere dair borçlar ile karşı karşıya kalabiliyorlar. Böyle bir durumda borç ne nasıl olur, kalan borcu ev sahibi mi öder? İşte haberin detayları...

Spot piyasada elektrik fiyatları yeniden belirlendi

Spot piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yapılan son belirlemeye göre yarın için en yüksek 3 bin 149 lira 98 kuruş, en düşük 1612 lira oldu. Enerji Piyasaları İşletme AŞ verilerine göre, spot elektrik piyasasında işlem hacmi bugün düne göre yüzde 32,4 artarak 1 milyar 420 milyon 84 bin 883 li

Hyundai Kona Elektrik fiyatına inanamayacaksınız! İşte 2022 Mart fiyat listesi...

Hyundai Elektrikli Kona modelinin fiyat listesini yeniden oluşturdu. Peki Hyundai Kona Elektrik modelinin fiyat listesinde son durum ne? İşte 2022 mart ayı fiyat listesi...

TEDAŞ'tan tarımsal sulama borçlarına yeniden yapılandırma!

Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ), tarımsal sulama borçlarının yeniden yapılandırılması dahilinde, 22 bin 15 abonesinin 493 milyon 316 bin 464 TL'lik borcunu yeniden yapılandırdı.

Ankapark'ın elektriği kesilecek!

Borcunu ödemediği için elektriği kesilen Wonderland Eurasia’da ya da yaygın olarak bilinen ismiyle Ankapark’a ikinci şok! Başkent Elektrik, eğlence parkının işleten şirkete bir yazı göndererek, birikmiş elektrik borcunu ödememesi durumunda abonelik sözleşmesinin iptal edileceğini belirtti...

İzmir'deki tarihi elektrik fabrikası arazisiyle birlikte satılıyor!

Alsancak’taki 91 yıllık tarihi elektrik fabrikası ve 11 dönümlük arazi yeniden satışa çıkarıldı.

İzmir Elektrik Fabrikası yeniden tasarlanıyor!

İzmir Elektrik Fabrikası, Yaşar Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yeniden tasarlandı.

KKTC'ye elektrik 2017'de verilecek!

Türkiye’nin geçtiğimiz yıl Ekim ayında hayata geçirdiği ‘KKTC Su Temin Projesi’nin yankıları sürerken, KKTC’ye deniz altından kablo ile Türkiye’den elektrik götürülmesi projesi dikkatleri yeniden adaya çevirdi.

Elektrik borçlarına yeniden yapılandırma!

TEDAŞ elektrik borçları için yeniden yapılandırma müjdesi verdi. 3 milyar lirayı aşan alacağın yeniden yapılandırması toplam 200 bin kişiye yeniden umut oldu.

TEDAŞ elektrik borçlarını yeniden yapılandıracak!

TEDAŞ 2014 yılında yaptığı yapılandırmada 3.5 milyar liralık borcun yarım milyarını tahsil edebildi. Şimdi kalan miktar için adım atılıyor. ELEKTRİK borçlarının yeniden yapılandırılması gündeme alınıyor.

Osmanlı Halk Pazarı yeniden inşa edilecek!

Keçiören'de 20 Aralık'ta elektrik kontağından çıkan yangında tümüyle kullanılamaz hale gelen Osmanlı Halk Pazarı'nın Büyükşehir Belediyesi’nce yeniden yapılmasına ilişkin düzenleme, Belediye Meclisi'nde kabul edildi.

Gersan Elektrik Rusya'da yeniden faaliyete başlayacak!

Gersan Elektrik Rusya'daki bağlı ortaklığı Gersan R-Zao'nun durdurulan faaliyetlerinin mahkeme kararıyla yeniden başlayacağını duyurdu. Gersan R-Zao'nun faaliyetlerine Aralık ayında 60 gün süre ile ara verilmişti

Yüksel İnşaat için kritik günler!

İhtilaflı alacaklılar, Yüksel İnşaat’ın 200 milyon dolarlık borcunu yeniden yapılandırma planına karşı çıkarak, borçların tamamen ödenmesini istedi.

Elektrik borcunu yeniden yapılandırma Haberi

Elektrik borcunu yeniden yapılandırma


Kamu kurumları, belediyeler tarımsal sulama kooperatifleri ve çiftçilerin birikmiş elektrik borçlarını yapılandırmaları için son başvuru tarihi bu hafta sona eriyor. Edinilen bilgiye göre, borçlular, 30 Kasım'a kadar bölgelerindeki dağıtım şirketleri, perakende satış şirketleri veya Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (TEDAŞ) bölge koordinatörlüklerine başvuruda bulunarak borçlarını taksitlendirebilecek.


"Torba Yasa"nın TEDAŞ alacaklarına ilişkin getirdiği düzenleme sayesinde çiftçiler, geçen nisan ayına kadar olan borçlarını 5 taksite kadar yapılandırabilecek. Borcunu tek seferde ödeyebilenler ise sadece ana parayı yatırarak gecikme masrafından kurtulmuş olacak.


Birikmiş elektrik borcu olan tarımsal sulama kooperatifleri, çiftçi, belediye ve kamu kurumlarının bu kanundan faydalanmak için bir dilekçe ile 30 Kasım'a kadar başvuruda bulunmaları ve 31 Aralık'a kadar da ilk ödemelerini gerçekleştirmeleri gerekiyor.



Yeni...