07 / 07 / 2024

elektrik direği kulübe

elektrik direği kulübe

Uğurlar köyünde yoldan yaklaşık 20 metre yükseklikteki evde yaşayan Mustafa Toprakdelen (45), daha önce aşçılığını yaptığı inşaat şirketinden aldığı elektrik direğiyle 1 evinin önüne kulübe yaptı.

Kiracılar dikkat! 4 milyon haneye elektrik desteği verilecek peki kimler yararlanabilir? 

İhtiyaç sahibi olan 4 milyon 53 bin hanenin elektrik faturası devlet tarafından ödeneceği kaydedildi. Buna göre, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından yapılan açıklama kapsamında 4 kişilik bir aile için aylık 216.82 Türk Lirası, 5 kişilik ve üzeri haneler için ise 260.19 Türk Lirası destek.

Yardıma muhtaç vatandaşlara müjde! Devlet  2.700 TL doğal gaz ve elektrik desteği verecek!

Yüksek elektrik ve doğal gaz faturalarıyla mücadele eden vatandaşlar için sevindirici bir haber var. Belirli şartları yerine getiren herkes, 2.750 TL tutarında destek ödemesi alabilir. Başvuru koşulları ve ayrıntıları öğrenmek için lütfen tıklayınız.

Kara kışta nefes aldıracak! 8000 bin liralık elektrik ve doğal gaz desteği

Doğal gaz ve elektrik desteği ile ilgili flaş gelişme. 9 Kasım’da yürürlüğe giren düzenleme ile işverenler, çalışanlara aylık 1000 TL, toplamda da 8.000 TL doğalgaz, ısınma ve elektrik desteği yapılacak. İşte tüm detaylar...

İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?

İskan, bir binanın tamamı için verilen ve bu binanın kullanıma uygun olduğunu belirten bir belgedir. Peki “İskan olmadan elektrik aboneliği alınır mı?” İşte detaylar!

Doğal gaz ve elektrik yardımının ne zaman ödeneceği belli oldu!

İhtiyaç sahibi ailelere yapılacak doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ile ilgili beklenen haber geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, doğal gaz yardımı ve elektrik desteği ödemesinin bu hafta yapılacağını açıkladı.

Elektrik faturaları için açıklama! Ücretsiz olacak!

Enerjisa, yeni iş birliğini açıkladı. Papara ve Enerjisa fatura ödeme konularında yeni bir anlaşma gerçekleştirdi. Yapılan açıklamaya göre, kullanıcılar elektrik faturalarını daha hızlı ve ücretsiz olarak ödeyebilecek. İşte detaylar…

Çiftçilere yeni elektrik desteği duyuruldu! Çiftçilerin elektrik borçları silinecek mi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sona erdi. Merakla beklenen toplantının ardından Erdoğan, çiftçilere verilecek olan elektrik desteğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Peki, çiftçilere elektrik desteği verilecek mi? ? Başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak?

İşte elektrik faturası için yardım almanın yolu

SSK’sı olmayan kişiler rahatlıkla evlerine en yakın alanlarda yer alan PTT’lere müracaat ederek devlet desteği alabilme hakkına sahip oluyorlar. Devletten elektrik desteği almayı talep ediyorsanız mutlaka kimliğinizi de yanınızda getirmeniz gerekmektedir. 

Tüm dünyayı tedirgin eden rapor: Tam 263 milyon kişi risk altında

Oxfam'ın yayınladığı rapora göre Kovid-19 salgını ile birlikte milyarderler kulübe 573 isim katılırken, tam 263 milyon kişi açlık riskiyle karşı karşıya.

Elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar?

Yeni bir eve taşınırken, iş yeri açarken veya inşaatı yeni bitmiş bir yapı için sıfırdan elektrik abonelik başvurusu yapılması gerekiyor. Peki, elektrik aboneliği nasıl yapılır? Elektrik aboneliği 2022 ücreti ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir?

Elektrik faturalarındaki yüksek zamların ardından vatandaşlar çareyi elektrik faturası yardımında buldular. Elektrik faturası yardımı nasıl alınır? Elektrik desteği 2022 kaç TL, kimler alabilir? gibi soruların yanıtları bu ödenekten yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı.

Elektrik faturaları için destek başladı! Dikkat en az 103 TL...

Elektrik faturaları için devlet destek sunuyor. Dar gelirli vatandaşlar talep etmesi halinde fatura desteğinden faydalanabilecek. Ödemeler PTT aracılığı ile gerçekleştiriliyor. 2 kişilik aile için ödeme tutarı 103 TL oldu...

Milyonlarca tüketiciye müjde! Elektrik faturası için şok karar!

Milyonlarca vatandaşın gündeminden düşmeyen elektrik faturaları için yeni düzenleme geliyor. Peki elektrik faturalarında yeni düzenleme nasıl olacak? Üzerinde çalışılan alternatifler neler? İşte ayrıntılar...

elektrik direği kulübe Haberi

elektrik direği kulübe


Amasra ilçesinde 20 metre yüksekliğindeki direğin üzerine yapılan kulübe ilgi çekiyor.  Uğurlar köyünde yoldan yaklaşık 20 metre yükseklikteki evde yaşayan Mustafa Toprakdelen (45), daha önce aşçılığını yaptığı inşaat şirketinden aldığı elektrik direğiyle 1 evinin önüne kulübe yaptı. Evin önüne kadar uzanan "T" şeklindeki demir direğin üzerine 6 metrekarelik sac yerleştiren Toprakdelen, çatısını yaptığı, zeminini tahtayla kapladığı kulübeye masa ve sandalye koydu. Toprakdelen'in misafirlerini ağırladığı kulübe, görenlerin ilgisini çekiyor. 


Son...