05 / 05 / 2024

elektrik faturasını üstüne alma ücreti

elektrik faturasını üstüne alma ücreti

Elektrik faturası abonelik işlemleri, ıslak imzalı bireysel başvuru ile ilgili şirketin Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor. Peki, elektrik faturasını üzerine alma ücreti ne kadar? İşte elektrik faturasını üstüne alma ücreti...

Doların nabzını tutan adam Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı: Dolar borcu olanlar yandı! Net bu kadar olacak!

Dolar/TL kuru yerel seçimler sorası yükselmeye devam ediyor. Dolar/TL 32 lira sınırını aşarken, doları nabzını tutan adam Selçuk Geçer'den dolar borcu olanlara uyarı geldi. Geçer, üstüne basa basa doların geleceği net rakamı açıkladı.

Dolar 8 TL birden fırlayacak! Uzman isim üstüne basa basa uyardı! Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak!

Dolar/TL kur geçtiğimiz hafta rekor üstüne rekor kırdı. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak? sorusunu araştırırken uzman doların 8 TL birden fırlayacağı tarihi açıkladı. Doları olanlar bu tarihte dövizcilere koşacak...

Altın fiyatlarında rekor üstüne rekor! Kıyıda köşede altını olanlar hemen 3 Mart 2024 altın fiyatlarına bakın!

Mart ayının ilk pazar gününde pek çok yatırımcı da altın fiyatlarındaki son durumu merak ediyor. Rekor üstüne rekor kıran gram altın 2.180 TL olurken, çeyrek altın ise 3 bin 580 TL'den satılıyor.

4 milyon aileye elektrik faturası destek müjdesi! Aylık 260,19 TL ödeme yapılacak! Hemen başvurun!

4 milyon aileye elektrik faturası desteği verilecek. 5 kişi ve üstü haneye 150 Kwh karşılığı aylık 260,19 lira ödeme yapılacak. Elektrik faturası destek ödemesi başvuru şartları neler, kimler başvurabilir?

Dolar seçimden sonra yükselir mi? Bugün dolar ne kadar oldu? Dolar yatırımcıları dikkat! 12 Şubat 2024 dolar/TL kuru 

Milyonlarca yatırımcı döviz kurlarındaki ahreketliliği yakından takip ediyor.  Son günlerde rekor üstüne reko kıran dolar kuru araştırılıyor. Bugün dolar ne kadar? Dolar seçimden sonra yükselir mi? 

Altının gramı rekor üstüne rekor kırıyor! 28 Aralık Perşembe altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları yeni yıl öncesi rekor üstüne rekor kırıyor. Dün güne 2020 liradan başlayan gram altın bugün yeni zirvesine ulaştı. Peki bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın kaç lira? İşte 28 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Bursa'da uçan çatı müstakil evin üstüne kondu! Görenler gözlerine inanamadı

Bursa'da saatteki hızı 84 kilometreye ulaşan lodos nedeniyle 3 katlı binanın çatısı, tek katlı müstakil evin üstüne düştü. Olayda can kaybı yaşanmazken çatının düşme anı saniye saniye görüntülendi.

Doğalgaz faturasını azaltmak mümkün! Doğalgaz faturası düşürmek için ne yapılıyor?

Son günlerde havaların soğuması ile vatandaşları doğalgaz faturasını nasıl ödeyecekleri telaşı aldı. Buna göre, kombisini açan, doğalgazı yakmaya başlayanlar hemen faturayı düşürmek ne yapmak gerektiğini düşünüyor. İşte haberin ayrıntıları..

Elektrik faturası fazla gelenler dikkat! Bakanlık resmen açıkladı! 130 ile 260 TL arasında destek verilecek! 

Elektrik faturasını ödemekte zorlanan dar gelirli aileler için devlet 130 ile 260 lira arasında destek veriyor.  Peki kimler elektrik faturası desteğinden faydalanabilir? Elektrik ödemesi destek ödemeleri için başvurular nereden, nasıl yapılıyor? İşte elektrik destek ödemeleri ile ilgili detaylar...

Bitcoin Fed kararı sonrasında 35 bin doların üstüne çıktı!

En yaygın kripto para birimi olan Bitcoin, Fed’in faizi sabit bırakmasından sonra 35 bin doların üstünü gördü. Karar sonrası 35 bin 990 dolar seviyesini gören kripto para birimi 35 bin 134 dolar seviyesinde seyrediyor.

Dünyaca ünlü ekonomist üstüne basa basa uyardı! Dolar 7 lira birden düşecek!

Dünyaca ünlü ekonomistten son dakika dolar kuru açıklaması geldi. O ekonomist doların 7 lira birden düşeceğini söyleyerek, üstüne basa basa uyardı. İşte detaylar...

Dolar şaha kalktı! Selçuk Geçer üstüne basa basa uyardı! Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor..

Dolar/TL kuru bugün rekor kırdı. Şaha kalkan dolar için Ekonomist Selçuk Geçer yatırımcıları uyararak üstüne basa basa yeni rekoru açıkladı. Herkes hazır olsun yeni rekor geliyor...

Araba almak isteyenlere müjde üstüne müjde! Sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı!

Sıfır otomobil piyasasının en büyük sorunu olan stok durumu, artık ortadan kalktı. Ticaret Bakanlığı'nın devreye girmesi ile sıfır araç satışlarında bolluk dönemi başladı. Ayrıca üstüne indirim ve kampanyalar yapıldı.

elektrik faturasını üstüne alma ücreti Haberi

elektrik faturasını üstüne alma ücreti

Elektrik faturasını üzerine alma ücreti ne kadar?

Elektrik faturası abonelik işlemleri, ıslak imzalı bireysel başvuru ile ilgili şirketin Müşteri Hizmetleri Merkezlerinden yapılıyor. Mevzuat gereği abonelik sözleşmelerinin kullanıcı adına olması gerekiyor.


Abonelik eş adına yapılacaksa; evlilik cüzdanı değil, noter onaylı vekaletname gerekli oluyor.


Ancak arıza ve kaçak ihbarı, fatura ve borç sorgulama, açma-kesme işlemleri bilgilendirme, bilgi güncelleme, genel bilgilendirme ve benzeri işlemleri İstanbul için www.bedas.com.tr web adresinden ve ALO 186 BEDAŞ Çağrı Merkezinden yapılabiliyor.


Gerekli evraklar:

Mesken sözleşmeleri için 

•  Mal sahibi veya vekili (Noterce vekalet verilen) ise tapu fotokopisi veya mal sahibi olduğunu belirleyen belge

•  Kiracı ise kira kontratının aslı ve birlikte fotokopisi 

•  Nüfus cüzdanı fotokopisi 

Kira kontratı yok ise kira kontratından dolayı mal sahibi ile aralarında çıkabilecek her türlü sorumluluğun kendisine ait olduğuna dair yazılı...