30 / 04 / 2024

Elektrik iletimi 3 yılda yüzde 4 büyüyecek

Elektrik iletimi 3 yılda yüzde 4 büyüyecek

Alstom Grid Güney Avrupa ve Orta Asya Bölge Satış Başkan Yardımcısı Tunç Tezel, Türkiye’deki enerji iletimi pazarının önümüzdeki 3 yılda yüzde 4 oranında büyümesi bekleniyor dedi...

Türkiye’nin elektrik kurulu gücü 3,3 kat arttı! Tamı tamına 105 bin megavatı aştı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Türkiye'de enerji alanında atılan adımlarla elektrik kurulu gücü ve ekipman üretiminin arttığını ifade etti. Tancan, "Geçen yıl 31 bin 846 megavat olan elektrik kurulu gücü 3,3 kat artarak temmuz ayı sonunda 105 bin 135 megavata ulaştı”dedi

Elektrik kesintisi mi olacak? İşte 3 Haziran Cumartesi elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler!

İstanbul’da elektrik kesintisi olacak mı? Elektrik kesileceğinin yaşanacağı ilçeler tek tek araştırılıyor. 3 Haziran 2023 gününde İstanbul’un bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yaşanacak. İşte ayrıntılar!

Elektrikler kesilecek! Nerede elektrikler kesilecek? 3 Mayıs 2023 elektrik kesintisi olacak ilçeler!

BEDAŞ, İstanbul’da yarın yani 3 Mayıs 2023 gününde yaşanacak elektrik kesintisine dair ayrıntıları duyurdu. İşte detaylar!

Homend elektrik süpürgelerinde dev fırsat! 3.498 TL'lik indirim başladı! İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Homend elektrik süpürgelerinde 15 Mayıs tarihine kadar geçerli dev kampanyayı başlattı. Homend Hurriclean Multi Siklon Süpürge, Dustrider Dikey Süpürge ve Alex Laser Robot Süpürge modellerinin bir arada alımına 3.498 TL indirim uygulanıyor. İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Elektrik faturaları 3 ay ertelenecek! İşte nedeni!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez tarafından son dakika açıklaması geldi. Yapmış olduğu açıklamada afet bölgesi ilan edilen illerde vatandaşların 3 ay boyunca elektrik faturalarının erteleneceğini aktardı.

Elazığ ve Malatya'daki depremden etkilenenlerin elektrik ve doğal gaz faturaları 3 ay ertelenecek!

Elazığ ve Malatya'daki depremden etkilenen vatandaşların elektrik ve doğal gaz faturaları 3 ay ertelenecek.

3 ilde 3 milyon ev için elektrik üretiliyor!

Türkiye'nin toplam rüzgar kurulu gücü, 2016 sonu itibarıyla 6 bin 106 megavata kadar ulaştı. İzmir yaklaşık 1,3 milyon, Balıkesir 1 milyon, Manisa ise 753 bin hanenin ihtiyacını karşılayacak miktarda elektrik üretiyor.

Apple, enerji sektörüne girdi!

ABD'li Federal Enerji Düzenleyici Komisyonunun (FERC) yaptığı açıklamada, Apple'ın alt kuruluşu olan Apple Energy'nin elektrik iletimi gerçekleştirmek için yaptığı başvurunun onaylandığı belirtildi.

Antalya Kepez Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 3 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçeleri sınırları arasında Elektrik Enerji İletim Hattı yapılmasını planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 3 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çömelek Elektrik Elektronik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mecit Öztekin tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mayıs'ta Beykoz, Soğuksu Mahallesi, Çubuklu Evleri Sitesi'nde kuruldu.

Elektrik borçlarına yeniden yapılandırma!

TEDAŞ elektrik borçları için yeniden yapılandırma müjdesi verdi. 3 milyar lirayı aşan alacağın yeniden yapılandırması toplam 200 bin kişiye yeniden umut oldu.

10 Mart'ta 3 ilde elektrik kesintisi!

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Ankara, Karabük ve Zonguldak'ın bazı ilçelerine 10 Mart'ta elektrik verilemeyecek.

RML İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RML İnşaat Metal Elektrik Kimya Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Uysal tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Kartal, Yukarı Mahallesi, Üsküdar Caddesi, Pınar İş Merkezi'nde kuruldu.

Elektrik iletimi 3 yılda yüzde 4 büyüyecek Haberi

Elektrik iletimi 3 yılda yüzde 4 büyüyecek

Alstom Grid Güney Avrupa ve Orta Asya Bölge Satış Başkan Yardımcısı Tunç Tezel, “Türkiye’deki enerji iletimi pazarının önümüzdeki 3 yılda yüzde 4 oranında büyümesi bekleniyor. Biz de güvenilir bir çözüm ortağı olarak bu büyümeye katkıda bulunmaya hazırız” dedi. Alstom, Zetes-3 Termik Santrali’nin enterkonnekte sisteme bağlantısını sağlamak için Eren Enerji Endüstrisi A.Ş. ile sözleşme imzaladı.





10 milyon euro sözleşme

Bedeli yaklaşık 10 milyon euro olan sözleşme kapsamında Alstom, anahtar teslim 400 kV GIS trafo merkezi sağlayarak merkezin tüm mühendislik, tedarik, inşaat ve devreye alma çalışmalarını yürütecek. Eren Enerji’nin üçüncü Termik santral projesi olan bu proje, enerji alanında son yıllarda imzalananların en büyüğü olma özelliğini de taşıyor.

Alstom Grid Güney Avrupa ve Orta Asya Bölge Satış Başkan Yardımcısı Tezel, “Eren Enerji tarafından ikinci kez...