05 / 05 / 2024

elektrik mühendisi rıfat pendar

elektrik mühendisi rıfat pendar

Elektrik Mühendisi Rıfat Pendar vefat etti. Cenazesi 25 Mart Pazartesi günü (bugün) Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaca Ahmet mezarlığına defnedilecek...

Akademisyen İnşaat Mühendisi: Böyle bir şeyi ilk kez görüyorum! O bina herkesi hayrete düşürdü!  

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabından bir binanın fotoğrafını paylaştı ve böyle bir şeyi ilk kez gördüğünü söyleyerek, "Peki bu bina nasıl bu aşamaya kadar gelebilmiş?" sorusunu sordu. İşte gelen yorumlar...

Prof. Dr. Ahmet Ercan: Fikirtepe Kadıköy kıyımıdır, kentsel sömürüye dur de!

Jeofizik yüksek mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, kentsel dönüşüm projelerine ilişkin paylaşım yaptı. Ercan, "Kadıköy Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm değil, bozuşumdur" diye ifade ederek "Depremi bahane eden, kentsel sömürüye dur de!" dedi.

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Akçeli İnşaat Metal Elektrik Mühendislik Orman Ürünleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Nahit Yıldız tarafından kuruldu.

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

For Watt Enerji Elektrik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Örçen tarafından kuruldu.

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeka Elektrik İnşaat Metal Döküm Orman Ürünleri Kimya ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bektaş Kaplan tarafından Sultanbeyli'de kuruldu.

İnşaat Mühendisi Hasan Mert vefat etti!

Temelsu Uluslararası Mühendislik Hizmetleri A.Ş. çalışanlarından, DSİ Asana ve Isparta eski Bölge Müdürü inşaat mühendisi Hasan Mert hayatını kaybetti.

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Olgasay İnşaat Hafriyat Otomotiv Elektrik Elektronik Tarım Orman Ürünleri Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Olgay Saygılı tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Norte Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Norte Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Maltepe’de  10 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Akkuş ve  Zeki Görüldü tarafından kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Selçuk Anık vefat etti!

İTÜ mezunu, İnşaat Yüksek Mühendisi, ASKİ Eski Genel Müdürü, Antalya Eski 13. Bölge Müdürü Selçuk Anık vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Serap Timur, İBB Raylı Sistem Projeler Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü'ne Aslı Şahin Akyol’un yerine DLH'de bölge müdür yardımcısı olarak görev yapan yüksek inşaat mühendisi Serap Timur, getirildi.

İnşaat Mühendisi Ali Ezelsoy vefat etti!

İnşaat Mühendisi Ali Ezelsoy vefat etti. Ezelsoy'un sevenleri adına Aziz Yıldırım ve Mithat Yenigün taziye ilanı yayınladı.

elektrik mühendisi rıfat pendar Haberi

elektrik mühendisi rıfat pendar
Elektrik Mühendisi Rıfat Pendar vefat etti. Cenazesi 25 Mart Pazartesi günü (bugün) Fatih Camii'nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karaca Ahmet mezarlığına defnedilecek. Pendar için Anka Proje, Delta Mühendislik ve Kabataş Mimarlık taziye ilanı...