01 / 05 / 2024

Elektrik satışı Türkiyede ucuzmu

Elektrik satışı Türkiyede ucuzmu

Enerji Bakanı Yıldız, "Türkiye, bir petrol, doğalgaz ülkesi olmadığı halde 28 Avrupa Birliği ülkesinin en ucuz doğalgazını satıyor. Türkiye, elektrikte de en ucuz 3 ülke arasına girdi" dedi.

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Mts Altyapı İnşaat Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Civleş tarafından kuruldu.

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emirler İnşaat Hırdavat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Emir Ormancı tarafından kuruldu.

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Tek 34 Mimarlık Mekanik Elektrik Taahhüt Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Yılmaz tarafından kuruldu.

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konen İnşaat Elektrik Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Cevdet Çiftci tarafından kuruldu.

BEDAŞ açıkladı: Elektrik tüketimi yüzde 30 geriledi!

İstanbul Avrupa Yakası'nda elektrik dağıtım hizmeti sağlayan BEDAŞ, Kurban Bayramı tatili süresinde elektrik tüketimindeki düşüşün, geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 30'u bulduğunu belirtti.

Aym Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aym Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yıldırım tarafından kuruldu.

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hatır İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Azmi Yakan tarafından kuruldu.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Karma Plan Proje Mühendislik Elektrik Taahhüt Sanayi Anonim Şirketi Maltepe'de Şafak Çağlar tarafından kuruldu.

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casastroy Yapı Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Cihan Sezigen tarafından kuruldu.

Ölmez İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ölmez İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ölmez İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sarıyer'de yapıldı.

Elektrik satışı Türkiyede ucuzmu Haberi

Elektrik satışı Türkiyede ucuzmu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, MÜSİAD İzmir Şubesi'nce bir otelde düzenlenen "Yeni Türkiye ve 2023 Enerji Politikaları" konulu toplantıda yaptığı konuşmada, son 20 yıl içerisinde bir insanın, ailenin, şirketin bir ülkenin görebileceği artı ve eksi bütün noktaların hemen hemen Türkiye'de görülmüş olduğunu, 7 Haziran seçimleri öncesinde verdikleri oyların, yaptıkları tercihlerin bir kısım vesayetlerle hükümsüzleştirilmeye, itibarsızlaştırılmaya çalışıldığı dönemden geçtiklerini anlattı. 


Türkiye'de 12 yıl önce özel sektörün elektrik üretimindeki payın yüzde 32'lerde olduğunu, şu anda bu pay oranının kamuyla yer değiştirdiğini, kamunun payının yüzde 32'lerde bulunduğunu belirten Yıldız, Türkiye'de ilk elektriğin 1902'de üretildiğini, 2002'de 31 bin 800 megavatlık kurulu güç olduğunu, ülkeyi böyle devraldıklarını ifade etti. 


Türkiye'nin her yıl bir başka ülke kadar bu alanda büyüdüğünü vurgulayan Yıldız, bu büyümenin doğru...