29 / 04 / 2024

elektrik şikayet no

elektrik şikayet no

Kaçak elektrik şikayetinin nereye ve nasıl yapılması gerektiğine ilişkin esaslar, elektrik piyasası tüketici hizmetleri yönetmeliği kapsamında yer alıyor. Peki, kaçak elektrik şikayeti nereye yapılır? Nasıl yapılır?

Elektrik faturanızı yarı yarıya düşürecek formül! Faturası yüksek gelenler bunu yapsın!

Elektrik faturası yüksek gelen vatandaşlar bu durumdan bir hayli şikayet ediyor. Oysa faturanızı yarı yarıya düşürebilirsiniz. İşte detaylar!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğde Değişiklik 2022!

Yapı İşleri İnşaat, Makine ve Elektrik Tesisatı Genel Teknik Şartnamelerine Dair Tebliğ (Tebliğ No: YFK-2007/1)'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31867 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Elektrik faturası tutarlarında şok değişiklik! Şubat faturası nasıl gelecek?

Yılbaşından sonra ülke genelinde elektriğe gelen zamlar sonrasında faturalarda ciddi artış meydana geldi. Vatandaşlar gelen elektrik faturalarının her zaman gelen faturalardan 2-3 katı fazla gelmesinden oldukça şikayetçi...

Elektrik faturasındaki kayıp-kaçak bedellerini almak mümkün mü?

Son zamanlarda vatandaşların fazlasıyla şikayetçi olduğu elektrik faturalarındaki zamlar ve tüketiciden "kayıp-kaçak", "dağıtım bedeli", "perakende satış hizmeti bedeli" olarak alınan birçok ücret kaleminin alınması gündemi oldukça meşgul etmektedir.

Yatırımcılar Tire'deki yol sorunundan şikayetçi!

Tire Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu, “Tire’ye gelen yatırımcı bozuk yollardan şikayetçi. OSB’de ise sanayici parayla su alarak sorununu çözüyor” dedi

Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metkoni İnşaat Turizm Elektrik ve Temizlik Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Aydınoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 Aralık'ta Beşiktaş, Nispetiye Mahallesi, Gazi Güçnar Sokak'ta kuruldu.

Yeniköy Yatağan Elektrik maden ruhsatına 3 teklif geldi!

Muğla'daki Yeniköy Yatağan Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.'ye ait 11081 no'lu Maden Ruhsatı ve bu Ruhsatın kapsadığı maden sahasının özelleştirme ihalesi için 3 teklif geldi.

Elektrik tesisat no nasıl öğrenebilirim?

Elektrik tesisat numaranızı bilmediğinizi ve elektrik faturanız ile ilgili sorgulama yapmak istediğinizi düşünelim. Siz de "Elektrik tesisat no nasıl öğrenebilirim?" diye diyorsanız, işte yanıtı..

Elektrik tesisat no nasıl öğrenilir?

Elektrik tesisat no (müşteri /abone numarası), sözleşme sırasında müşteriye enerji kullandığı tesisat için verilen abonelik numarası olarak karşımıza çıkıyor. Peki, elektrik tesisat no nasıl öğrenilir?

Sakarya Elektrik Dağıtım yeni yerine taşındı!

Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş. (SEDAŞ), şimdi de hizmet alanlarının yeniden yapılandırmasını gerçekleştirerek, SEDAŞ Tüketici Hizmetleri Merkezi’ni İzmit Alikahya Fatih Mahallesi Sultan Murat Caddesi Fener Sokak No: 3 Kat: 1 adresine taşıdı.

Milli emlak genel tebliği sıra no:364!

Milli emlak genel tebliği sıra no:364, 10 Haziran 2014 tarihinde 29026 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğte Elektrik Piyasası Kanununun “Kamulaştırma” başlıklı maddesi ile ilgili esaslara yer veriliyor...

Silopi asfaltit sahasının işletmesi Silopi Elektrik'e devredildi!

Silopi İR-2429 no.lu asfaltit sahasına ait rödovans sözleşmesi ve işletmesinin Silopi Elektrik Üretim A.Ş.'ne devri, Türkiye Kömür İşletmeleri tarafından 31 Mart 2014 tarihi itibariyle uygun görüldü...

Emek Elektrik Endüstri A.Ş. gayrimenkul değer tespiti yayınlandı!

Emek Elektrik Endüstri A.Ş. TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasına, sabit kıymeti Balıkhisar Mahallesi Köy İçi Kümeevleri No:574/A Akyurt/ ANKARA adresinde bulunan gayrimenkulünün, SPK mevzuatına gore, piyasa değer tespiti yapıldı...

elektrik şikayet no Haberi

elektrik şikayet no

Kaçak elektrik şikayeti nereye yapılır?

Kaçak elektrik şikayetinin nereye ve nasıl yapılması gerektiğine ilişkin esaslar, elektrik piyasası tüketici hizmetleri yönetmeliği kapsamında yer alıyor. Peki, kaçak elektrik şikayeti nereye yapılır?


Yönetmelik gereğince arıza bildirimleri ile kaçak ve usulsüz elektrik enerjisi kullanım ihbarları şahsen, telefonla veya internet aracılığıyla yapılabilir. Bunların dışındaki başvurular, ilgili tüzel kişinin tüketici hizmetleri merkezine internet aracılığıyla veya yazılı olarak yapılır.


Tüketici hizmetleri merkezi tarafından kaydedilen başvurular, onbeş iş günü içerisinde sonuçlandırılarak öngörülen işlem, başvuru sahibinin talebine uygun olarak; telefon veya internet aracılığıyla ya da yazılı olarak bildirilir.


Tüketici hizmetleri merkezine yapılan başvuruya ilişkin olarak, ilgili tüzel kişi tarafından öngörülen işlem hakkında başvuru sahibi ile ilgili tüzel kişi arasında bir anlaşmazlığın söz konusu olması halinde; başvuru sahibi tarafından Kuruma, ancak öngörülen işlemin...