06 / 05 / 2024

elektrikte indirim olacak mı

elektrikte indirim olacak mı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin doğalgazı 6 yıl önceki fiyattan kullandığını, petrol fiyatlarının son 7 aydır düşüşe geçmesine rağmen doğalgazın 50 dolar seviyesinden satıldığını vurguladı.

LPG'ye gece yarısından itibaren indirim geliyor! 

LPG'nin litre fiyatında gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 64 kuruşluk indirim beklendiği açıklandı. Petrol fiyatlarından yaşanan dalgalanmalar ile Dolar ve TL'de yaşanan dalgalı seyir akaryakıt fiyatları üzerinde çok etkili oluyor. 

Akaryakıt fiyatları yarından itibaren tam bu kadar olacak! Bu sefer indirim müjdesi geldi!

Ramazan Bayramı öncesinde peş peşe zam ve indirim haberleriyle gündeme gelen akaryakıtta bu gece rakamlar yeniden değişiyor. İşte ayrıntılar ve 24 Nisan 2024 fiyat listesi...

Opel'in elektrikli aracında 474 bin TL’lik indirim fırsatı! 

Opel yeni ay ile beraber indirim haberini de yaptı. Opel'in elektrikli aracı fiyat etiketinde düşüş gerçekleşti. Griffin adlı yeni giriş seviyesine sahip donanımı ile birlikte herkesin tercihi olacak. İşte aracın teknik özellikleri ve merak edilen fiyatı...

Emeklilere hızlı trende yüzde oranında 10 indirim yapılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yaptığı açıklama kapsamında emeklilere trenlerde yüzde 10 indirim yapılacağını duyurdu. Öte yandan , 2024 senesinin emekliler senesi olarak ilan edildiğini söyleyen  Bakan Uraloğlu, 16 milyon kadar olan emeklinin yüzde 10’luk indirim olacak.

A101 mutfak gereçlerinde büyük indirim! Cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 liradan satılıyor! A101'e yarın neler geliyor?

A101'de bu hafta 21 Mart ile 28 Mart 2024 tarihlerinde geçerli olacak büyük indirim fırsatı başlıyor. Mutfak gereçleri indirimli fiyatlara satılıyor. A101'de cam ankastre set fiyatı 6 bin 499 lira. Peki A101'e yarın neler geliyor? 

BİM 22 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! BİM'de bu cuma birçok üründe indirim var!

BİM'de 22 Mart 2024 cuma günü seçili birçok üründe indirim olacak. BİM 22 Mart 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Cuma günü BİM'de beyaz eşyadan, gıdaya, oyuncaktan, tekstile kadar seçili ürünlerde indirim yapılacak. 

İstanbul'da temel gıdaya yüzde 25 indirim geldi! Ramazan ayı boyunca geçerli olacak!

İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Faruk Güzeldere yaptığı açıklamada İstanbul PERDER üyesi marketlerde, temel gıda ürünleri öncelikli olacak şekilde ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe yüzde 25'e ulaşan indirim yapacaklarını müjdeledi.

Elektrikte zam beklentisi yüzde 60! Bireysel sübvansiyon dönemi de geliyor! 

'Elektrikte zam olacak mı?' sorusunun yanıtı merakla araştırılırken, konuyla ilgili yeni gelişmeler gündeme geldi. Elektrikte zam beklentisi yüzde 60 oldu. İşte detaylar...

Zeray Next Capital'de 14 Şubat'a özel yüzde 14 indirim!

Zeray İnşaat'ın başkent Ankara'da inşa ettiği Next Capital projesinde 14 Şubat'a özel olarak yüzde 14 indirim yapılıyor. Söz konusu kampanya Şubat ayı boyunca geçerli olacak.

A101 8 Şubat 2024 Aktüel Kataloğu! A101'de yarın hangi ürünlerde ne kadar indirim olacak?

A101'de Haftanın Yıldızları katalog listeleri internet sayfasından paylaşıldı. Yarın 8 Şubat 2024'te A101'de birbirinden güzel ve cazip indirimli ürünler yer alıyor. 

ŞOK'tan seçili ürünlerde indirim kampanyası! ŞOK 20 Ocak indirim kataloğunu yayımlandı...

ŞOK 20 Ocak 2024 indirim kataloğunu açıkladı. İşte 20 Ocak itibarı ile geçerli olacak olan ŞOK aktüel ve indirimli ürünler.

Akaryakıtta sular durulmuyor: Motorine ÖTV zammının ardından bu gece indirim geliyor!

Dün gece akaryakıt fiyatlarına ÖTV zammı gelmişti. Bu gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde ise motorinin litresine indirim yapılacak. İşte o rakam...  

Benzine bu gece yarısı tam bu kadar zam geliyor! Yeni fiyatlar ne kadar olacak?

Milyonlarca sürücü akaryakıtta indirim beklerken, yeni bir zam haberi geldi. Yarından itibaren geçerli olacak şekilde benzine zam yapılacak. İşte detaylar ve BP, PO, Total, Shell, Opet 19 Aralık 2023 fiyat listesi...

elektrikte indirim olacak mı Haberi

elektrikte indirim olacak mı


Elektrik ve doğalgaza indirim olup olmayacağına dair soru üzerine Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'nin doğalgazı 6 yıl önceki fiyattan kullandığını, petrol fiyatlarının son 7 aydır düşüşe geçmesine rağmen doğalgazın 50 dolar seviyesinden satıldığını vurguladı. "Biz indirimi önceden uyguladık. BOTAŞ aldığından düşüğe sattı. Bu indirimi daha önceden yaptığı anlamına gelir. Gümrüğe maliyeye 6 milyar lira civarında bir borcumuz var o da komple vatandaşımıza dönen paradır" diyen Yıldız, Rusya ile doğalgaz fiyatına ilişkin üçüncü görüşmenin haftaya yapılacağını ve yakın zamanda sonucun duyurulacağını bildirdi.


Yıldız, petrol fiyatlarının da tüketici ülkeler olarak 10 dolar seviyesine kadar düşmesinin memnuniyet verici olacağına fakat bunun üretici ülkeler açısından da sürdürülebilir bir durum olması gerektiğine dikkati çekti. Yıldız şunları kaydetti: "975 milyar dolar üretici ülkeler...