26 / 06 / 2024

Elektronik arşiv uygulaması vergi usul kanunu

Elektronik arşiv uygulaması vergi usul kanunu

Karar uyarında fatura belgesinin ikinci nüshasının elektronik ortamda muhafaza ve ibrazı ile internet üzerinden yapılan satışlarda düzenlenecek faturanın alıcıya elektronik ortamda iletilmesine ilişkin usul ve esasların düzenlenmesine yer verildi...

ŞOK 5 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK Market, 5 Haziran 2024 kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba gıda ürünlerinden, elektronik eşyalara kadar birçok üründe indirimler sizleri bekliyor.

Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Kira arabuluculuğunda başarı oranı yüzde 58!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, hukuki uyuşmazlıkların çözüm yöntemlerinden olan ve 2013 yılında hayata geçirilen arabuluculuk uygulaması ile ilgili olarak önemli açıklamalar yaptı. Bakan Tunç açıklamasında kira arabuluculuğunda başarı oranının yüzde 58 olduğunu belirtti.

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

ŞOK 7 Şubat 2024 Kataloğunu yayınladı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde, dayanılmaz fırsatlar sizleri bekliyor!

ŞOK Aktüel 7 Şubat 2024 kataloğunu marketin internet sayfasında yayınladı. Bu çarşamba günü ŞOK'ta farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı yer alıyor. Katalogta yer alan seçili elektronik ürünler, sevgililer gününe özel indirimler yer alıyor. 

Arçelik Espresso makinelerinde ekim ayına özel indirim kampanyası

Arçelik'ten Espresso makinesi almak isteyenlere çok özel bir kampanya fırsatı sunuyor. Ekim ayına özel bu kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Arçelik, uygulanan bu kampanya Oliz uygulamasına özel bir kampanyadır ve Stoklarla sınırlıdır. İşte seçili ürünün detayları...

Arçelik'ten Oliz'e özel indirim fırsatı!

Arçelik, Oliz'e özel çok konuşulacak bir kampanya başlattı. Bu kapmaya kapsamında 6144 A Bulaşık Makinesi'nde indirim fırsatı sunuyor. Kampanya 16-31 Ekim 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanya Oliz uygulamasına özel ve stoklarla sınırlıdır...

9 farklı pişirme programıyla Arçelik FR 9284 az yağlı fritözde tam bin TL indirim!

Arçelik, son zamanların en gözde elektronik aletlerinden olan az yağlı fritöz konusunda dev bir adım attı. FR 9284 az yağlı fritözü tasarlayan Arçelik, 9 farklı pişirme programı başta olmak üzere diğer özellikleri sayesinde kendi sınıfında adeta fark yarattı.

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Yeni evleneceklere müjde! Arçelik’te derin donduruculara tamı tamına 1.250 TL indirim!

Elektronik eşyalarıyla ve özellikle beyaz eşya ürünleriyle tüketicilerin güvenini ve ilgisini kazanan Arçelik, yeni evleneceklere ve derin dondurucu almak isteyen herkese büyük indirim kampanyasını duyurdu. Arçelik, derin donduruculara tam 1.250 TL indirim geldiğini açıkladı.

Arçelik'ten no frost buzdolaplarında büyük indirim! 16 Mayıs 2023 fiyat listesi…

Arçelik'in Oliz uygulamasına özel indirimleri tüm hızıyla devam ediyor. Sevilen marka, no frost buzdolaplarında 3 bin 250 TL'ye varan indirim fırsatı sundu. Peki Arçelik'te buzdolabı fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Arçelik geniş hacimli buzdolaplarında net 2 bin 500 TL indirim! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Beyaz eşyanın sevilen markası Arçelik'in oliz uygulamasına özel cazip kampanyaları tam gaz devam ediyor. Arçelik, şimdi de geniş hacimli buzdolabı alımlarında, net 2 bin 500 TL indirim fırsatı sunuyor. Peki, 391641 EI Gardırop Tipi Buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

5 Programlı Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi 'nde Oliz'e özel kaçırılmayacak indirim fırsatı! 

Evlenecekler ve ya evini yenileyecekler 5 programlı 14 kişilik kapasiteye sahip Arçelik 6155 Bulaşık Makinesi Oliz uygulamasına özel indirimli fiyatıyla satışa sunuldu. 

Elektronik arşiv uygulaması vergi usul kanunu Haberi

Elektronik arşiv uygulaması vergi usul kanunu

Başkanlığımızca hazırlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliğ Taslağı’nda; Vergi Usul Kanunu uyarınca kağıt ortamında düzenlenen fatura belgesinin ikinci nüshasının elektronik ortamda muhafaza ve ibrazı ile internet üzerinden yapılan satışlarda  düzenlenecek faturanın alıcıya elektronik ortamda iletilmesine ilişkin usul ve esasların düzenlendiği elektronik Arşiv Uygulaması hakkında açıklamalara yer verilmiştir.


Bu Taslağın geliştirilmesi ve yayımlanmaya hazır hale getirilmesi için Başkanlığımızca çalışmalarımız devam etmekte olup; mevcut taslakta yer alan konuların geliştirilmesi, değiştirilmesi veya katkıda bulunulması ile ilgili görüş ve önerilerinizi 23.8.2013 tarihine kadar [email protected] e-posta adresine iletebilirsiniz.

Söz konusu Tebliğ Taslağına ulaşmak için...