26 / 07 / 2024

Elen İnşaat Kimin

Elen İnşaat Kimin

Elen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Veysel Ferman imzasıyla kuruldu.

Çelen Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelen Yapı İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hacı Çelen tarafından kuruldu.

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Burcu Çelen tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Betofiber'in acı günü! Hakan Çelen vefat etti!

İnşaat Mühendisi Hakan Çelen vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Karşıyaka mezarlığına defnedilecek.

Öz Er-Ka İnşaat kimin?

Öz Er-Ka İnşaat kimin? Öz Er-Ka İnşaat, ne zaman kuruldu?

Hç Halim Çelen Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hç Halim Çelen Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halim Çelen ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Elen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Veysel Ferman imzasıyla kuruldu.

Ataç İnşaat kimin?

Varlıkları 1 milyar doları aşan Ataç İnşaat iflas etti. Peki, Ataç İnşaat ne zaman kuruldu? Ataç İnşaat hangi işlere imza attı? Ataç İnşaat kimindi?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Bir binanın inşaat çalışmalarına başlanılabilmesi verilen inşaat ruhsatı gerekli belgeler ile belediyeye yapılacak başvuru sonrasında alınabiliyor. Peki, inşaat ruhsatı nasıl verilir? İnşaat ruhsatı kimin adına çıkar?

Cengiz İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 49. sırada yer alan Cengiz İnşaat kimin? Cengiz İnşaat ne zaman kuruldu?

Söğüt İnşaat kimin?

2013 yılı vergilendirme dönemi Kurumlar Vergisi beyanları kapsamında Türkiye genelinde en yüksek beyanda bulunanlar listesinde 48. sırada yer alan Söğüt İnşaat kimin? Söğüt İnşaat ne zaman kuruldu?

Büyükçelen İnşaat Acıbadem projesinin inşaatına yakında başlayacak!

Büyükçelen İnşaat Acıbadem projesinde hafriyat çalışmaları yapıldı. Projenin etrafı çevrildi. İnşaat çalışmalarına başlanacak olan proje kapsamında 2 blok ve bu bloklarda 22 daire yer alıyor

Elen İnşaat Kimin Haberi

Elen İnşaat Kimin

Elen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Veysel Ferman imzasıyla kuruldu. 


Elen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)   Her türlü mimari plan, proje çizi mini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fen­ni mesullük almak proje yöneticil­iği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlem­leri yapmak. 2)   Her türlü elektrik ve mekanik tesisat projelerinin yapılması ve uygulanmasını sağlamak. 3)   Zemin etüdü sondaj ve jeolo­jik faaliyetlerde bulunmak, şehir ve imar planlarını hazırlamak, uygulamaları yapmak, teknik so­rumluluk etüd, proje ve mümessil­lik hizmetleri yapmak veya yaptır­mak. 4)   Çizmiş olduğu projeler üz­erinde tadilat yapmak ve uygula­mak. 5)   Uç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygula­ması yapmak, dekorasyon...