13 / 05 / 2024

elif ayık dizdar

elif ayık dizdar

Simge Yaşam ve Yapı Merkezi İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Ayık Yönetim Kurulu Başkanlığı, Elif Ayık Dizdar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 6 Nisan'da kuruldu.

PlayStation Plus'tan oyun severlere müjde! 5.942 TL değerindeki oyunları tamamen ücretsiz verecek!

Sony'nin abonelik tabanlı oyun sistemi PlayStation Plus, her ay kütüphanesine yeni oyunlar ekliyor. PlayStation Plus, mayıs ayında 5.942 TL değerindeki tamamen ücretsiz verecek.

Sıfır km Citroen Jumper 691 bin 700 TL! 2023 model Citroen Jumper'da şaşırtan fiyatlar

Citreon resmi internet sitesinden 2023 Nisan fiyat listesi yayımladı. Her ne kadar  markanın ticari aracı  Citroen Jumper'a bu ay küçük bir zam gelse de yine de  691 bin 700 TL'lik başlangıç fiyatıyla dikkat çekti. İşte detaylar...

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayışık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Bilgehan Bilgiç tarafından kuruldu.

Şubat ayında en fazla kazandıran yatırım aracı kripto paralar oldu

Şubat ayı küresel piyasalardaki belirsizlikler ile geçti. ABD Merkez Bankası Fed’in yüksek enflasyon endişesi nedeniyle faiz artırımlarına devam edeceği beklentisi pay piyasalarını ve altını olumsuz yönde etkilerken, kripto paralar kazandırdı.

SsangYong Korando'ya 2023 zammı! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

SsangYong Korando'nun 2023 Ocak ayı fiyatı resmen belli oldu! Ssangyong Korando bu ay küçük bir zam aldı. Peki, SsangYong Korando'nun fiyatı nedir? İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

1 kilo çay yalnızca 1 TL! İşte kampanyanın detayları

Avansas'tan çay için büyük kampanya geldi. Buna göre kilo çay kısa süreliğine 1 TL'den satılacak. İşte kampanyanın detayları...

Happy Center'da kampanya! Çaykur çay, kırımızı et, ayçiçek yağı ve sebzeye dev indirim! 13 Haziran 2022 fiyat listesi

Happy Center 25'inci yılına özel seçili pek çok ürüne indirim yaptı. Peki, Happy Center'da indirime giren ürünlerin fiyatı kaç TL oldu? İşte 13 Haziran 2022 fiyat listesi...

Bitcoin'de fiyat yükselecek! Bu seviyeyi görünce bekleyin çünkü büyük satış olacak

Bitcoin son iki ayda uğradığı zararı telafi etmek için yukarı yönlü kıpırdanmaya başladı. Bitcoin şu sıralar 31 bin 714 dolardan işlem görüyor. Analistler dijital paranın bu ay kısmen toparlansa da Mayıs ayını yüzde 15 zararla kapatacağını öngörüyor.

Ayk Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayk Altyapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ozan Ayık tarafından kuruldu.

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vemay Yapı İnşaat Asfalt Peyzaj Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Vehbi Ayık tarafından kuruldu.

Sinop Ayancık'ta afetzedeler için yapılan konutlarda son durum ne?

Sinop'ta 10 kişinin yaşamını yitirdiği sel afetinde konutlarını kaybedenler, AFAD Başkanlığınca Ayancık'taki Babaçay köyünde kurulan yaşam konteynerlerine yerleşti. Konteynerlerde 1,5 ayı geride bırakan selzedeler, yeni yapılacak olan konutları için gün saymaya başladı.

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evler yıkılıyor!

Sinop Ayancık'ta selden hasar gören evlerin yıkımına başlandı. İlçede selden en fazla etkilenen Babaçay köyünde, 37 sene önce meydana gelen heyelanın ardından yapılan ve en son sel afetinde hasar gören afet evlerinin yıkımları dün başlatıldı.

elif ayık dizdar Haberi

elif ayık dizdar

Simge Yaşam ve Yapı Merkezi İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Ayık Yönetim Kurulu Başkanlığı, Elif Ayık Dizdar Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu. 


Simge Yaşam ve Yapı Merkezi İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1)  İNŞAAT a) Her türlü inşaat ve taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak. Müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. b)...