04 / 05 / 2024

Elif Dürüst arnavutköy dizayn

Elif Dürüst arnavutköy dizayn

Sosyetenin ünlü isimlerinden olan Elif Dürüst, Boğaz'daki lüks evi döşeyerek ünlü isimlerin beğenisine sundu. Dürüst'ün dizayn ettiği ev 11 Haziran'a kadar ziyaretçilere açık kalacak.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

İş Bankası Genel Müdürü, kafayı ekonomi yönetimine taktı

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, krediye erişim konusunda büyük bir sıkıntı olduğunu belirterek ekonomi yönetimini işaret etti. Zorlama ile bir yere varılmayacağını öne süren Aran, piyasanın bu kadar sıkışmasının sebebi hem belirsizlik hem de regülasyonlar” ifadelerini kullandı.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Afet riskli alanların dönüştürülmesine ilişkin faiz destekli kredide anapara üst limiti yükseltildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından, afet riski altındaki alanların dönüştürülmesi kapsamında hak sahipliği esas destek sağlanacak kredi anapara tutarı üst limiti yükseltildi.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de yapım karşılığı kiralama işi ihalesi düzenliyor. İşte ihale detayları...

Iğdır'daki 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Iğdır'da 40 yıla aşkın süredir yaşanan tapu kirizi Vali ve Belediye Başkan Vekili Hüseyin Engin Sarıibrahim'in araya girmesiyle çözüldü.

Arnavutköy'de 22.1 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü İstanbul Arnavutköy, Haraççı-Merkez Mahallesi'nde yer alan arsayı 22 milyon 78 bin 320 TL bedelle satışa çıkardı.

Arnavutköy'de 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy Ömerli Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 milyon 859 bin 625 TL bedelle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan Arnavutköy'de 22 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul Arnavutköy'de bulunan arsayı 22 milyon 78 bin TL'ye satışa çıkardı. 

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

İller Bankası'ndan kentsel dönüşüme büyük destek!

İller Bankası'ndan kentsel dönüşüm kapsamında belediyelere büyük destek geldi. Kentsel dönüşüm için  3 milyar TL bütçe ayırdıklarını söyleyen İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, kredilerde yüzde 50 faiz indirimi uygulanacağını dile getirdi. 

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

Arnavutköy Yeniköy'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Gaziosmanpaşa 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul, Arnavutköy İlçesi, Yeniköy Mahallesi, Uzak Çeşme Sokakta, tapunun 157 ada, 4 parselde yer alan tarlayı  6 milyon 775 bin 536 TL'ye icradan satıyor...

Elif Dürüst arnavutköy dizayn Haberi

Elif Dürüst arnavutköy dizayn

Kurduğu dekorasyon markasıyla iş hayatına giriş yapan sosyetenin ünlü ismi Elif Dürüst, gayrimenkul şirketiyle yeni bir anlaşma imzaladı.


Dürüst, Arnavutköy'de Boğaz manzaralı bir ev döşedi. Şeli Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Elif Dürüst'ün ev sahipliğinde düzenlenecek bir davet verildi. Ziyaretçiler evi 11 Haziran'a kadar dizayn...