08 / 05 / 2024

Elif Dürüst ticaret

Elif Dürüst ticaret

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına başladı. Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazasının dekorasyonunu tamamlayan Dürüst, bugün mağazasının kapısını aralıyor.

İkinci el otomobil satışında büyük tuzak: Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle şişiriyorlar

Ticaret Bakanlığı tarafından ikinci el otomobil satışlarında taşıtların, üretici tarafından tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde ilana çıkmasının yasaklanmasıyla fırsatçılar yeni yöntemler geliştirdi. Önce fiyatları düşürüp sonra aksesuar bahanesiyle fiyatları şişiriyorlar...

Ebru Gürlek, Pera GYO Genel Müdürü oldu! 

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın üst yönetim kadrosunda değişikliğe gidildi. Pera GYO Genel Müdürü Berati Usta'nın istifası kabul edildi ve yerine yeni genel müdür atandı. İşte ayrıntılar...

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tam Yol Altyapı Ve Üst Yapı Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dürüst Emlak Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tarık Şaban ve Yaser Jarkın ortaklığında kuruldu.

Vatandaşa şok üstüne şok: Ekmeğin gramajı düşürüldü, fiyat zamlandı!

Aydın Kuşadası'nda 220 gram olarak satılan ekmek 200 grama düşürüldü ve fiyatı 3 TL'den 4 TL'ye zamlandı.

Sıfır kilometre Renault Clio fiyatı 100 bin lira düştü! Üstüne bir de taksitle satış kampanyası başladı

Türkiye'nin en çok satılan araba modeli Renault Clio, inanılmaz bir indirim yaptı. Araba fiyatlarının yükselmesinin beklendiği bahar döneminde Clio 100 bin liraya yakın fiyat düşürdü. Üstüne bir de taksit seçeneği koydu...

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut ve ticaret merkezi inşa edecek!

Dar gelirliler için yeni konut projeleri hayata geçirmeyi sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Iğdır'da 337 konut ve 1 adet ticaret merkezi inşa edecek.

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nezaket Dürüst Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dürüst, Osman Dürüst, Nezaket Dürüst ve Şükran Dürüst ortaklığında kuruldu.

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih: 65 bin müşterimizin kredi kartı borçlarını erteledik!

VakıfBank Genel Müdürü Üstünsalih, "Şu ana kadar hem bireysel hem ticari 65 bin müşterimizin 305 milyon liralık kredi kartı borçlarını erteledik." açıklamasında bulundu.

GMKA 2020 İnşaat Malzemeleri Mobilya Reklam Tekstil Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GMKA 2020 İnşaat Malzemeleri Mobilya Reklam Tekstil Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Elif Beyaz tarafından kuruldu. 

KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu!

İBB üst yönetimini kamuoyuna tanıtan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, KİPTAŞ'ın başına Ali Kurt'u getirdi. KİPTAŞ'ın yeni genel müdürü Ali Kurt oldu...

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Novada Iğdır İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Koyuncı tarafından kuruldu. 

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Şahingözü Grup Yatırım Ticaret ve Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile AWS Mohammed H. Hamdan tarafından kuruldu.

Elif Dürüst ticaret Haberi

Elif Dürüst ticaret

Yıllar sonra çalışmaya başlayan Elif Dürüst, iş hayatına geç girdi ama pir girdi. Altıncı Cadde adıyla, evle ilgili her şeyin satıldığı sanal mağaza kuran Dürüst, kısa sürede sanal mağazasını gerçeğe dönüştürmüştü. Hem online, hem de offline büyüyen Dürüst, mağaza sayısını da dörde çıkarmıştı. Bir süre önce Nişantaşı'ndaki mağazasının yerini değiştirmeye karar veren Elif Hanım, Teşvikiye Camii'nin tam karşısındaki mağazayı kiralamıştı. Dekorasyonunu tamamlayan Elif Hanım, bugün mağazasının kapısını aralıyor. Bereketli, iyi işleri olsun.



Bülent...