26 / 05 / 2024

elit yapı tekirdağ otel projesi

elit yapı tekirdağ otel projesi

Elit Yapı firması Anadolu Tekstil, Tekirdağ Süleymanpaşa'da 151 odalı 400 yatak kapasiteli otel projesi inşa ediyor. Yapımı devam eden otel, 35 milyon TL proje bedeline sahip.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Elit Yapı İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cihan Koçer ve Yavuz Altın ortaklığında kuruldu.

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elit World Yapı Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün ÜSküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Durmuş tarafından kuruldu.

Tekirdağ Büyükşehir kentsel dönüşüm konutlarının yapımı için ihaleye çıkıyor! 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanlığı kentsel dönüşüm konutları kapsamında 4 normal katlı 2 adet binanın yapımı için ihaleye çıkıyor.

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Elit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Ömer Yıldırım tarafından kuruldu.

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Aydınlı Elit Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Maltepe'dde Hatice Tuğçe Aydı tarafından kuruldu.

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen OSB'ye mahkemeden dur kararı!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen Plastik İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için Tekirdağ 1. İdari Mahkemesi’nde görülen davada yürütmeyi durdurma kararı alındı. TMMOB Tekirdağ Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Cemal Polat, konuya ilişkin konuştu.

Tekirdağ PAKOP OSB'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddia edildi!

Tekirdağ'ın Ergene ilçesine yapılması planlanan PAKOP Organize Sanayi Sitesi'nin tarım arazileri üzerine yapılacağı iddiası ve projenin çevresel etkileri meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tekirdağ Ergene'de tarım arazilerine sanayi alanı yapılmasına tepki!

Tekirdağ Ergene'de yapılmak istenen PAKOP plastik sanayi alanı için düzenlenen halkı bilgilendirme toplantısı, tepkiler üzerine yapılmadı. 'Tarım yapılamaz' raporu verilen arazide tarım yapıldığına dair fotoğraflarla toplantıya katılanlar, açıklamalarda bulundu.

Tekirdağ’daki binaların yüzde 60'ı 2000 yılı öncesi yapıldı, büyük bir kısmı risk içerisinde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tekirdağ'da 200 bin binamız var. 200 bin binamızı incelediğiniz zaman yüzde 60 binamız 2000 yılı öncesi yapılmış yapılar. Yani 99 yönetmeliği sonrası yapılmış yapılar. Bu yapıların da büyük bir kısmı risk içerisinde" dedi.

Yapı Kredi Koray GYO Elit Residence 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray GYO'nun portföyünde yer alan ''Elit Residence" projesine ilişkin Ekol Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Ata GYO'nun Tekirdağ'daki projesinin yapı ruhsatı alındı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Tekirdağ İli, Süleymanpaşa İlçesi, Hürriyet Mahallesi'nde 59 pafta, 218 ada ve 34 no.lu parseldeki arsanın inşaat yapı ruhsatını aldı...

elit yapı tekirdağ otel projesi Haberi

elit yapı tekirdağ otel projesi


Elit Yapı firması Anadolu Tekstil Turizm İnşaat ve Sanayi Ürünleri Üretim ve Pazarlama Ltd. Şti. tarafından Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde 35 milyon TL proje bedeline sahip 151 oda 400 yatak kapasiteli otel yapılıyor.


Balcı (Vakfı) Araştırma Hastanesi Sağlık Oteli ve Anadolu Tekstil Turizm İnşaat Ve Sanayi Ürünleri Üretim Ve Pazarlama Limited Şirketi ile yapılan protokolde Balcı (Vakfı) Araştırma Hastanesi Sağlık Oteli tüm haklarını 01.09.2014 tarihinde Anadolu Tekstil Turizm İnşaat ve Sanayi Ürünleri Üretim ve Pazarlama Limited Şirketi’ne devretti.


Anadolu Tekstil tarafından başlangıçta 53 yatak kapasiteli olarak planlanan sağlık otel projesinde daha sonra kapasite 400 yatak olarak arttırıldı. 6 bin metrekare alanda yükselen otel projesinin toplam inşaat alanı 33 bin 829 metrekare olarak belirlendi.


Planlanan otelde, 136 Standart oda (oda başı 2...