02 / 05 / 2024

Elizabeth Warren kripto para açıklamaları

Elizabeth Warren kripto para açıklamaları

ABD`de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren,  kripto paraların finansal eşitliği sağlayabilecek bir borsa olmadığını dile getirdi.

ABD'li Senatör'den kripto para açıklaması!

ABD`de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren,  kripto paraların finansal eşitliği sağlayabilecek bir borsa olmadığını dile getirdi.

Kripto para madencileri Elon Musk'la çalışmak isteyecek iddiası!

Son zamanlarda kripto paralar gündemden düşmüyor. Tesla CEO'su Elon Musk da yaptığı açıklamalarla kripto para piyasalarını sallıyor. Musk'ın kripto para madenciliği faaliyetinde bulunan bir şirketle yaptığı görüşmenin detayları ortaya çıktı.

Kripto para yatırımcıları altına yöneliyor!

Kripto para piyasalarında yaşanan gelişmeler birçok kişi tarafından heyecanla takip ediliyor. Uzmanlar, altındaki yükselişi kripto para yatırımcılarının da altına yönelmesine bağlıyor...

Kripto para piyasalarında ilk düzenlemeyi yapan ülke kazanacak!

Kripto para piyasası küresel çapta gündemden düşmüyor. Uzmanlara göre, kripto para piyasalarında gerekli düzenlemeyi ilk yapan ülkeler kazanan olacak.

PayPal'dan kripto paraların transferine izin!

PayPal, sayıları 361 milyonu geçen müşterilerinin, kendi sistemleri aracılığıyla satın aldıkları Bitcoin ve diğer kripto paraları farklı bir cüzdana transfer imkanı sunacak. 

Denetimler birçok kripto para borsasını yok edebilir!

Kripto para borsalarına ilişkin denetim ve düzenleme detaylarıyla ilgili ülkeler adım atıyor. Güney Kore’de kripto para borsalarıyla ilgili yeni bağımsız denetim şartı getirileceği belirtildi.

Kripto paralar düşüyor! Bitcoin için dev tahmin!

Son dönemlerde Çin ve İran'ın kripto paralara karşı yasaklayıcı tutumları sürerken uzman isim Bitcoin'in 600 bin dolara çıkabileceğini dile getirdi.

Kripto paralara bir yasak da İran'dan!

İran'da yaşanan sık elektrik kesintileri nedeniyle kripto para madenciliği 4 ay süreliğine yasaklandı. 

Kripto paralar çevreye zarar veriyor mu? 

Çin'in kripto para madenciliğini yasaklamasının ardından ve Elon Musk'ın kripto paranın enerji tüketimine yönelik yaptığı açıklamalar sonrasında kripto paraların çevreye verdiği zararlar gündeme geldi. 

Kara para aklamada yeni yöntem: Kripto paralar!

Kripto paralara yönelik skandallar artmaya devam ederken yeni bir iddia gündeme geldi. Terör örgütleri kara para aklama yaparken kripto paralar kullanıyor. 

Kripto paralar için güvenlik talebi!

 Albcoin Genel Müdürü Şahin, kripto para borsası için düzenlenmenin şart olduğunu dile getirerek, “Sağlam ve güçlü sermaye yapısına sahip olanlar ayakta kalacak” açıklamasında bulundu.

Kripto paraları neler bekliyor?

Kripto paralarda balon tartışması başladı. Peki kripto paralarda balon var mı? Geçtiğimiz hafta oldukça sert düşüşlerin kaydedildiği kripto paraları neler bekliyor?

Kripto paralarda toparlanma başladı!

Geçtiğimiz hafta düşüş yaşayan kripto para borsası bu hafta itibariyle toparlanmaya girdi. Özellikle Bitcoin ve Ethereum değer kazanmaya başladı.

Elizabeth Warren kripto para açıklamaları Haberi

Elizabeth Warren kripto para açıklamaları

ABD'de Demokrat Senatörü Elizabeth Warren, kripto paraların finansal eşitliği sağlamaya yönelik gerçek bir yol olmadığını belirtti. Sabah'ta yer alan habere göre; Warren, kripto  para sektörünün varlıklı kesimlerin Bitcoin sahiplik oranlarının çok daha yüksek olmasıyla eleştirdi.



Senatör Warren, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Finansal sistemi sadece varlıklılar için değil, herkes için çalışan bir sistem haline getirecek gerçek çözümlere ihtiyacımız var" dedi

Warren, "Kripto sektörü, kriptonun finansal tabana yayılmanın yolu olduğunu iddia ediyor, ancak Bitcoin sahipliği dolar sahipliğinde yüzde 1'deki kesimde yoğunlaşmış durumda" ifadelerini de kullandı.

Kripto paralara yönelik tasarının ayrıntıları ortaya...