06 / 05 / 2024

Ella Buıld Gayrimenkul

Ella Buıld Gayrimenkul

Ella Buıld Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Vedat Yılmaz, Ercan Telli ve Caner Canip Yılmaz ortaklığında 51 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Evini satmak isteyenlere uzman tavsiyesi: Ya indirim yapın ya da satmaktan vazgeçin!

Yüksek mevduat faizleri nedeniyle parasını bankaya yatıranların sayısı artarken, bu durum gayrimenkul sektörünü olumsuz etkiliyor. Yatırım uzmanı Mert Başaran, ülkede mevduat faizlerinin arttığını belirterek, evini satmak isteyenlerin iki seçeneği olduğunu açıkladı.

Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı? Vatandaşların tercihi hangisi?

Konut ve gayrimenkul yatırımı yapacaklar bunun mantıklı olup olmadığını araştırırken, sosyal medyada yeni bir karşılaştırma yapıldı. Gayrimenkul yatırımı mı, hisse senedi yatırımı mı daha mantıklı? İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konutta finansmana fon çözümü! Uzmanlar uyardı: Mağduriyet yaratabilir!

Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken, konut kredi faiz oranları uçtu. Konut satışları düştü. Konut satışlarındaki bu düşüş gayrimenkul şirketlerini çözüm arayışına itti.

Polat Gayrimenkul'de üst düzey iki atama!

Polat Holding, Polat Gayrimenkul bünyesinde iki üst düzey atama yapıldı. Bu kapsamda, Gayrimenkul Geliştirmeden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı ve Projelerden Sorumlu Grup Başkan Yardımcısı görevine yeni isimler atandı.

Emlak beyanı nedir?

Gayrimenkul sektöründe kullanılan bir terim olan emlak beyanı, zaman zaman duyulur ve araştırılır. Bu beyan, gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendirir ve birçok alt başlığa ayrılır. Peki emlak beyanı nedir, ne zaman verilir ve kimlere verilir? İşte emlak beyanı ile ilgili bilgiler...

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

Tapu harcı nasıl ödenir? Tapu harcı nereye ödenir?

Tapu harcı, gayrimenkul alımı sürecinde ödenmesi gereken bir harçtır. Bu harç ödemesi farklı ve basit yöntemlerle yapılabiliyor. Bu durumda gayrimenkul sahipleri tarafından tapu harcı nereden ve nasıl ödeniyor soruları merak ediliyor. İşte tapu harcının nereden ve nasıl ödeneceği sorularının yanıtla

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Ziraat Bankası'ndan müjde! 22 bin 500 TL'ye 3 bin 259 metrekare tarla!

Ziraat Bankası'nın müjdesiyle yatırımcılar için büyük fırsat! Konya'nın Hadim ilçesinde bulunan Bademli Mahallesi'nde, 3259,12 metrekarelik tarla satışı başladı. Bu nitelikli gayrimenkul, peşin ödeme veya kredi kullanımıyla sahip olma seçeneği sunuyor. 

Şubat'ta 151 bin 416 gayrimenkul satış işlemi yapıldı! Elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı! 

Türkiye genelinde geçtiğimiz şubat ayında 151 bin 416 gayrimenkul satış işlemi yapıldı. Bu işlemlerden elde edilen tapu harcı geliri şaşırttı...

Avrupa’ya gitmek isteyene çok önemli fırsat geldi! Bu ülkede gayrimenkul alan AB vatandaşı oluyor!

Türkiye’de özellikle birçok kişi Avrupa’ya gitmek, hatta birlik ülkelerinde vatandaşlık almak için yoğun araştırmalar içinde. Gelen bir habere göre, Avrupa’daki bu ülkeden gayrimenkul satın alanlara AB vatandaşlığı yolu açılıyor. İşte detaylar…

10 ayda 2,7 milyonu aşkın gayrimenkul satıldı: Tapu harcı geliri şaşırttı! 

Açıklanan resmi rakamlara göre, ülkemizde bu senenin 10 ayında toplamda 2 milyon 705 bin 175 gayrimenkul satış işlemi yapıldı ve bu satışlardan 31 milyar 374 milyon 314 bin 564 Türk Lirası tapu harcı geliri elde edildi.

İstanbul yine zirvede! 2022'nin ilk çeyreğinde kaç gayrimenkul satış işlemi yapıldı?

Resmi olarak açıklanan verilere göre, ülkemizde 2022'nin ilk çeyreğinde 708 bin 523 gayrimenkul satış işlemi yapıldı ve söz konusu bu satışlardan toplamda 6 milyar 961 milyon 776 bin TL'lik tapu harcı geliri elde edilmiş oldu.

Ella Buıld Gayrimenkul Haberi

Ella Buıld Gayrimenkul



Ella Buıld Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Vedat Yılmaz, Ercan Telli ve Caner Canip Yılmaz ortaklığında 51 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Ella Buıld Gayrimenkul Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Konusu:

A.İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...