01 / 05 / 2024

elm sokağı ev

elm sokağı ev

Los Angeles'ta yer alan Elm Sokağı'nda Kabus filminin çekildiği ev satışa çıkarıldı. Eve 2.1 milyon dolar değer biçildi...

Salgından sonra kendimizi sokağa atıp, 150 milyar TL harcadık!

Türk halkı salgın nedeniyle evde kapalı kaldığı yaklaşık iki yılın ardından kendini sokağa atarak adeta para saçtı. Bu dönemde restoran ve otel gibi ev dışı tüketim sektöründeki işletmelerde harcanan para dudak uçuklattı.

Elm Sokağında Kabus filminin çekildiği ev satıldı!

'Nightmare On Elm Street (Elm Sokağında Kâbus)' filminin çekildiği ev yaklaşık 3 milyon dolara satıldı.

Kanye West, Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından ev aldı!

Kanye West, boşanma aşamasında olduğu Kim Kardashian'ın evinin karşı sokağından 4,5 milyon dolar bedelle bir satın aldı. 6,6 milyar dolarlık serveti bulunan West'in yeni aldığı evin mütevazı bir seçim olduğuna vurgu yapılıyor.

Elm Sokağı Kâbusu’ndaki ev satılıyor!

Meşhur korku filmi Elm Sokağı Kâbusu ile ünlenen Los Angeles'taki ev satışa çıkarıldı. Ev için 3,25 milyon dolar isteniyor.

İzmir'de ev sahibi ile tartışan kiracı eşyalarını sokağa attı!

İzmir Buca'da ev sahibi ile tartışmaya giren kiracı evin içerisine benzin dökerek eşyalarını sokağa çıkardı. 

Şehirden uzak yerlerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama!

Koronavirüs salgını sebebiyle 'Evde kal' çağrılarının yapılması, sosyal izolasyon kurallarının ve sokağa çıkma yasaklarının uygulanması, vatandaşları arsa ve bahçeli ev arayışlarına yöneltti. Şehir merkezlerinden uzak bölgelerde arsa ve bahçeli ev arayışlarında patlama yaşandı...

Ev kirasını ödeyemeyince 7 çocuğuyla sokağa atıldı!

Gaziantep'te kirasını ödeyemeyen kadın, ev sahibi tarafından 7 çocuğuyla sokağa atıldığını iddia etti.

Sarıyer'de kiracı dehşeti! Ev sahibinin evini yaktı!

Sarıyer'de bir kadın, ev sahibinin evini ateşe verdi. Mahalleliye dehşet yaşatan kiracı, vatandaşı sokağa döktü.

Şırnak’ta ev kirası fiyatları 3 katına çıktı!

Sokağa çıkma yasağının kısmi olarak kaldırıldığı Şırnak’a dönen vatandaşlar, ev kiralarının yüksek olmasından şikayetçi. 2 bin 700 binanın yıkıldığı kentte, kira fiyatları neredeyse 3 katına çıktı.

Türkiye'de 14 bin günlük kiralık ev ilanı var!

Artık İstanbul’un pek çok sokağı ‘Günlük kiralık ev’ ilanlarıyla dolu. Sadece bir internet sitesinde bile Türkiye genelinde 14 binin üzerinde günlük kiralık ev ilanı var.

Çorum'a modern sanatevi ve sanat sokağı yapılıyor!

Çorum’a modern bir sanatevi’ ve sanat sokağına kavuşturulması için çalışmalar aralıksız sürüyor. 2012 yılında İl Özel İdaresi ve Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı (OKA) tarafından alt yapısı tamamlanan ev ve sokak için son aşamaya gelindi.

Tarihi Soğukçeşme Sokağı 10 yıllığına kiralandı!

Tarihi yarımadanın en prestijli bölgesindeki Yeşil Ev ve Soğukçeşme Sokağı, özel bir şirkete 10 yıllığına kiralandı. Sokaktaki konaklar, ihale ile Keskin Grup-Recep Ercan Keskine devredildi.

1935 yılında Galata Ayazma Sokak'ta kagir bir ev ve dükkan 1.640 liraya satılacakmış!

19635 yılında İstanbul Milli Emlak Müdürlüğü tarafından verilen ilanda Galata'da eski Osmanlı Bankası'nın arka sokağından bulunan bir kagir ev bin 125 liraya satılacakken aynı sokakta bulunan dükkanı da olan kagir ev, bin 640 liraya satılacakmış.

elm sokağı ev Haberi

elm sokağı ev

Korku filmi denilince aklan gelen 1984 yağımı Elm Sokağı'nda Kabus filminin çekildiği ev satışa çıkarıldı. Fredy Kruger'in meskeni olan ev filmdeki gibi Ohio Springwood'da değil Los Angeles'ta yer alıyor. 2.1 milyon dolar değer biçilen evde spa, havuz, iki lüks suits yer...