04 / 05 / 2024

elmadağ depremleri

elmadağ depremleri

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre; deprem saat 23.41'de Elmadağ ilçesinde meydana geldi.

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Elmadağı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Şişli'de 17 milyon 182 bin 900 TL sermaye bedeli ile Mahmut Alper Tuğsuz ve Mehmet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin eden yeni bir sistem keşfedildi! Son dakika deprem nereden öğrenilir?

Bir bilimsel dergide yayınlanan bir araştırma, büyük depremleri 2 saat öncesinden tahmin edebilen bir sistemin keşfedildiğini bildirdi. İşte detaylar...

Türkiye'nin dehşet verici depremleri: En büyüğü 8 şiddetindeki yıkıcı güç!

Türkiye'de son dönemde meydana gelen Maraş Depremleri büyük hasara ve can kaybına neden oldu. 8 şiddetindeki en büyük deprem binlerce insanın hayatını kaybetmesine yol açtı. Antakya Depremi ise Türkiye tarihindeki en büyük deprem olarak kaydedildi! İşte Türkiye'nin en büyük depremleri...

Türkiye’de meydana gelen tüm depremleri ayrıntılı bir şekilde takip edebileceğiniz ‘Sismik Harita’ paylaşıldı!

6 Mart’ta yaşanan depremler sonrasında herkes nerede deprem olduğunu ve olacağını merak ediyor. Bu doğrultuda hem Türkiye’deki hem de çevresindeki tüm depremleri takip edebileceğiniz Sismik Harita yayınlandı.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Japonya büyük depremleri nasıl az hasarla atlatıyor? Binalar nasıl inşa ediliyor? 

Türkiye'de depremlerin neden olduğu yıkımın ardından, sık sık depremlerle sarsılan ama binaları yıkılmayan Japonya'da depremlerin az hasarla atlatılması gündeme geliyor. Peki Japonya büyük depremleri nasıl az hasarla atlatıyor?

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmadağ Yapı Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile  Osman Arıtürk ve Ramazan Arıtürk tarafından kuruldu.

Ankara Elmadağ için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ili, Elmadağ ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

TOKİ Ankara Elmadağ projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Elmadağ projesinin ihalesini 13 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Oğuz Gündoğdu: Kanal İstanbul'un depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz!

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyesi Dr. Oğuz Gündoğdu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, " ‘Kanal İstanbul Projesi'nin, depremleri tetikleme konusunda bir etkisi olmaz" dedi.

Elmadağ'a mobilyacılar ihtisas OSB kuruluyor!

Ankara mobilya sektöründe merkez üssü olacak. Elmadağ'da kurulan mobilyacılar ihtisas OSB'de 100'den fazla fabrika kurulacak.

elmadağ depremleri Haberi

elmadağ depremleri

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı'nın verilerine göre; deprem saat 23.41'de Elmadağ ilçesinde meydana geldi. Yerin 5.51 kilometre derinliğinde gerçekleşen deprem, çevre yerleşim bölgelerinde de...