05 / 05 / 2024

Elmadağda çatı uçtu

Elmadağda çatı uçtu

Elmadağ'da şiddetli fırtına apartman çatısını uçurdu. Tatlıca Mahallesi'nde bir apartmanın çatısı, akşam çıkan şiddetli fırtına sebebiyle yola uçtu. Çatı yoldaki bir aracın üzerine düşerek hasara neden oldu.

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları

Ortadoğu'daki yükselen gerilimden dolayı yatırımcılar güvenli liman altına yöneldi. Altın fiyatları yükselişe geçerken altın bilezik fiyatları resmen uçtu. 15 gram Ajda bilezik ne kadar? 15 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya rekorla başladı. Altın, haftanın ilk işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2,484 lira olurken, 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları resmen uçtu. Altın bilezik fiyatları ne kadar? 18 Mart 2024 altın bilezik fiyatları.

Hurda fiyatlarına rekor zam geldi! Bakır hurda fiyatları resmen uçtu! 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam gelerek fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 7 Mart 2024 hurda fiyat listesi.

Bakır hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Hurda fiyatları resmen uçtu! 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi 

Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve fiyat listesi güncellendi. Gelen zamlarla birlikte bakır hurda fiyatları resmen uçtu. Bugün hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL? 29 Şubat 2024 hurda fiyat listesi.

İstanbul'dan tersine göç başladı: Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'de arsa fiyatları resmen uçtu!

Megakentteki yüksek konut fiyatları, deprem riski ve hayat pahalılığı tersine göçü hızlandırdı. Megakentten kaçanlar, Tekirdağ, Edirne ve Çanakkale'yi mesken tuttu. Söz konusu illerde arsa fiyatları resmen uçtu. İşte detaylar...

Altın fiyatları uçtu! Altın almak isteyenler hemen bu rakamlara bakın! 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları ABD enflasyon rakamlarının belli olması ile beraber yükselişe geçti. Dolar aşağı yönlü hareket ederken, altın fiyatları resmen uçtu. Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar? 17 Kasım 2023 Cuma altın fiyatları.

Gaz fiyatları resmen uçtu! Sadece bir haftada yüzde 44,7 arttı!

Avrupa'da doğal gaz fiyatları resmen uçtu. Fiyatları, İsrail-Filistin çatışmasından sonra derinleşen arz güvenliği endişelerine bağlı olarak bir haftada yüzde 44,7 oranında artış gösterdi.

Tam bu kadar kazancınız olacak: 400 bin TL'nin 32-55-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu! 

Bankalar müşteri çekebilmek için adete mevduat faizlerinde yarışa resmen yarışa girdi. 400 bin TL'nin 32-92-181 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte 9 Ekim 2023 banka banka mevduat faizlerindeki son durum...

Faizler fırladı! 170 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi resmen uçtu! En çok faiz bu bankada! 

Yükselen faizler, tasarruflarını değerlendirmek isteyen vatandaşlara büyük bir fırsat yaratıyor. 170 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi resmen uçtu. İşte banka banka 27 Eylül 2023 faiz oranları...

Opel Mokka-e'ye bu ay da zam uğramadı! İşte 0,99 faizli Mokka-e Eylül 2023 fiyatları!

Opel Mokka-e'ye bu ay da zam uğramadı. Peki elektrikli Mokka'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte 0,99 faizli Mokka-e Eylül 2023 fiyatları...

Emekliler acilen buraya baksın! Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin!

Emekliler acilen buraya baksın... Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin... İşte bütün ayrıntılar...

Elmadağda çatı uçtu Haberi

Elmadağda çatı uçtu

Ankara’nın Elmadağ ilçesinde şiddetli yağmur ve fırtına, bir apartmanın çatısının uçmasına neden oldu.


Tatlıca Mahallesi'nde bir apartmanın çatısı, akşam çıkan şiddetli fırtına sebebiyle yola uçtu. Çatı yoldaki bir aracın üzerine düşerek hasara neden oldu.


Öte yandan apartman sakinleri ve belediye ekipleri, çatı enkazını kaldırarak enkaz altında herhangi birinin olup olmadığını...