03 / 05 / 2024

Elsan Elektrik

Elsan Elektrik

Çatalağzı Termik Santrali özelleştirilmesine Elsan Elektrik, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri, Limak İnşaat, Demir Madencilik-Yat Yapım Turizm ve IC İçtaş Enerji olmak üzere 5 firmadan teklif geldi

Elsan Elektrik Yatağan Termik Santrali sözleşmesi imzalandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla Yatağan'da kurulu 630 MW'lık EÜAŞ'a ait Yatağan Termik Santrali'nin özelleştirilmesi için yapılan ihalede 1.091 milyar dolar ile en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik ile sözleşme imzalandı.

Yatağan Termik Santrali için imzalar atıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Muğla Yatağan'da kurulu 630 MW'lık EÜAŞ'a ait Yatağan Termik Santrali'nin özelleştirilmesi için yapılan ihalede 1.091 milyar dolar ile en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik ile sözleşme imzaladı.

Çatalağzı Santrali için Elsan Elektrik'e çağrı!

Yatağan Termik Santrali'nde en yüksek teklif sahibi olan Elsan, nisan ayında gerçekleştirilen ihalede iki ünitede 300 MW kurulu gücü sahip Zonguldak Çatalağzı Termik Santrali için 350 milyon dolar teklif vermişti.

Çatalağzı'ndan Elsan'a çağrı!

Çatalağzı'ndan Elsen'a çağrı geldi. Çatalağzı Santrali özelleştirmesinde, en yüksek teklif sahibi Demir Madencilik'in ek teminatı yatırmaması nedeniyle ikinci sıradaki teklif sahibi Elsan Elektrik'e çağrıda bulunuldu.

ÖYK'den Yatağan Termik Santrali'nin satışına onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Yatağan Termik Santrali'nin 1 milyar 91 milyon dolar bedelle en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışını onayladı.

Yatağan Termik Santrali'nin Elsan'a satışına onay!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Yatağan Termik Santrali'nin 1 milyar 91 milyon dolar bedelle en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışını onayladı.

Yatağan Termik Santrali'nin satışı onaylandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), Yatağan Termik Santrali'nin 1 milyar 91 milyon dolar bedelle en yüksek teklifi veren Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret AŞ'ye satışını onayladı.

Yatağan Termik Santrali ihalesi sonucu açıklandı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun Yatağan Termik Santrali ihalesinin sonuçları açıklandı. Yatağan Termik Santrali'ne en yüksek teklifi veren şirket, 1 milyar 91 milyon Dolar ile Elsan Elektrik oldu. İkinci en büyük teklif ise Alsim Alarko'dan geldi...

Elsan Elektrik Yatağan Santrali'ne 1.1 milyar dolar teklif verdi!

Yatağan Termik Santrali ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesininin pazarlık görüşmesi yapıldı. Yatağan Termik Santrali'nin ihalesinde en yüksek teklifi 1 milyar 91 milyon dolar ile Elsan Elektrik verdi

Yatağan Termik Santraline 1,091 milyon dolar teklif!

YATAĞAN Termik Santralı ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesinin nihai pazarlık görüşmesi yapıldı. En yüksek teklifi 1,091 milyon dolar ile Elsan Elektrik verdi...

Yatağan Termik Santrali'ne en yüksek teklif Elsan'dan!

Yatağan Termik Santrali ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesini 1 milyar 91 milyon dolarlık teklifle " Elsan Elektrik " kazandı.

Yatağan Termik Santrali ihalesini Elsan Elektrik kazandı!

Yatağan Termik Santrali ile Güney Ege Linyitleri İşletmesi (GELİ) tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesini 1 milyar 91 milyon dolarla " Elsan Elektrik " kazandı.

Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesi için 6 firma teklif verdi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Yatağan Termik Santrali özelleştirme ihalesi için Elsan Elektrik, Limak, Alsim Alarko, IC İçtaş Enerji, Konya Şeker ve Çelikler Taahhüt İnşaat teklif verdi...

Elsan Elektrik Haberi

Elsan Elektrik

Karadeniz kıyısında ormanlık alanda kurulu olan Zonguldak'ın Kilimli İlçesi Çatalağzı Beldesi'nde faaliyet gösteren Çatalağzı Termik Santrali'nin ihalesine 5 teklif geldi. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Çatalağzı Termik Santrali özelleştirme ihalesi için teklif verme süresi dün saat 17.00'da dolmuştu. 


Çatalağzı Termik Santrali'ne bu firmalardan teklif geldi;

- Elsan Elektrik Gereçleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

- Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. 

- Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

- Demir Madencilik Petrol Ürünleri Enerji İnşaat Liman Gemi- Yat Yapım Turizm Nakliyat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 

- IC İçtaş Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. teklif verdi. 


Çatalağzı Termik Santrali için oturumlarla kimin kazandığı belirlenecek. Toplam 300 MW kurulu güce sahip Çatalağzı Termik Santrali elektrik enerjisinin yüzde 1,5'ini karşılıyor. 


Geçtiğimiz günlerde de Kemerköy ve Yeniköy Termik Santralleri ile Kemerköy...