19 / 05 / 2024

Eltaş transformatör

Eltaş transformatör

Eltaş, transformatör serisinin son ve en büyük halkası olan yüksek gerilim indirici yükseltici büyük güç transformatörlerini üretmek için yeni bir fabrika kuruyor. Aliağa 25 milyon euro yatırım yapacak...

Elektra Elektronik dünyaya raylı sistemler için trafo ihraç ediyor!

Elektra Elektronik, transformatör üretimi ile demiryolu sektöründe de önemli role sahip. Raylı sistem projelerinde kullanılan Elektra Elektronik’in trafoları, CE işaretli ve Avrupa standartlarına uygun olarak Türk mühendisler tarafından tasarlanıp ülkemizde üretiliyor.

Astor'dan 125 milyon liralık yeni fabrika!

Astor Transformatör, 125 milyon liralık yatırımı ile yeni fabrikasının inşaatına başladı. Yaklaşık 100 bin metrekare alan üzerine kurulacak fabrikada 500 kV 500 MVA kapasitesine kadar üretim ilk hedef olarak belirlendi.

GE’den Türkiye’ye akıllı fabrika yatırımı!

General Electric (GE), Gebze'deki güç transformatörleri fabrikasını akıllı formata dönüştürüyor.

Eltaş, 25 milyon euroya yeni fabrika kuruyor!

Eltaş, transformatör serisinin son ve en büyük halkası olan yüksek gerilim indirici yükseltici büyük güç transformatörlerini üretmek için yeni bir fabrika kuruyor. Aliağa 25 milyon euro yatırım yapacak...

Transformatör nedir?

Transformatör nedir? Transformatör kullanılan binalarda yangın yönetmeliğine göre hangi önlemlerin alınması gerekiyor? İşte yanıtı...

Enpay'dan Kocaeli'ne 40 milyon Euro'luk fabrika

Enpay Grubu 40 milyon Euro'luk yatırım ve 250 kişilik ek istihdam ile yılda 10 bin ton transformatör ham maddesi üretmeyi hedefliyor.

TOKİ Kırşehir'de 9 bina yaptıracak

TOKİ Kırşehir Yenice'ye 8 engelsiz yaşam birimi, 1 idari bina inşaatı ile genel altyapı ve çevre düzenlemesi inşaatını işlerini yaptıracak.

Şişli`deki eski likör fabrikasının imarı durduruldu

Şişli'deki eski likör fabrikası arazisinin devri bir grup CHP'li araziye ilişkin İBB tarafından yapılan "uygulama imar plan tadilatıI ve nazım imar planının iptali ile yürütmenin durdurulması" istemiyle dava açtı.

Konut stoğu arttı ofis karlı yatırım

GYODER Başkanı Bekir Cumurcu, konut stoğunun erimesinin vakit alacağını, gelecek üç yılda ofis yatırımlarının, gayrimenkulun parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Başarır İnşaat`tan Kartal`a 17 katlı iki plaza!

Başarır İnşaat İstanbul Kartal'da 17 katlı 2 plaza inşa edecek. Her iki plazanın çatısında helikopter pistinin de yer aldığı projenin 2010 yılında tamamlanması öngörülüyor.

"Demirdeki zam inşaat sektörünün önüne demir perde örüyor"

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Başkan Vekili Tahir Tellioğlu, demir fiyatlarındaki aşırı zam nedeniyle inşaat sektörünün önüne adeta demir perde örüldüğünü belirterek, 'Bu perdeyi, hükümet, demir-çelik üreticileri ve müteahhitler el ele verip kaldır

`Yılda 1 milyon daire yaparsak açık kapanır'

Konut açığının ancak yılda 1 milyon konut yapılmasıyla kapanacağını söyleyen Ağaoğlu, en hızlı zamanlarda bile bu rakamın 400 binde kaldığını belirtti. Aziz Üstel'e konuk olan Ali Ağaoğlu, turizm yatırımlarını da anlattı.

Konut portföyü yüzde 35 büyür, faizlerde fazla sıçrama olmaz

Türk bankacılık sektörü, konut kredilerine ilişkin yılbaşında açıkladığı yüzde 42'lik büyüme oranını revize ederek yüzde 35'e çekti. Buna gerekçe olarak uluslararası finans piyasalarında yaşanan çalkantıyı gösteren bankacılar, buna rağmen kısa vadede faiz

Eltaş transformatör Haberi

Eltaş transformatör

Eltaş, transformatör serisinin son ve en büyük halkası olan yüksek gerilim indirici yükseltici büyük güç transformatörlerini üretmek için yeni bir fabrika kuruyor. Aliağa OSB'de 60 dönümlük arazi üzerine, 25 milyon euro yatırım yapacak. Temeli 2014'ün ilk 2 ayında atılacak fabrika, 2015'te üretime geçecek. Firma, İzmir'in çeşitli yerlerindeki üretiminin tamamını burada toplayacak. Eltaş, bu yatırımla her biri 200 ton ağırlığında büyük güç transformatörlerini Türkiye'de üreten 4 firmadan biri olacak.

Eltaş Transformatör Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Güre, "Bu yatırımlar, Eltaş'ı kabul edilir ölçekte bir dünya şirketi haline getirmeye yöneliktir. Ürünlerinin kalitesi, teknik alt yapısı, sorun çözme kabiliyeti ve ürün çeşitliliği ile Eltaş, yeni yatırıma hazır" diye konuştu. 


Tesis kurulacak bölgede zemin iyileştirme çalışmaları için Zetaş- Menard'la sözleşme imzaladıklarını aktaran Güre, şu bilgileri...