05 / 05 / 2024

Elzem Kabaoğlu düğünü

Elzem Kabaoğlu düğünü

Mehmet Çelik Şirketler Grubu'nun patronu Mehmet Çelik oğlu Üzeyir Çelik'i 1 Ağustos'ta evlendiriyor. Üzeyir Çelik ve Elzem Kabaoğlu çiftinin düğünü 1 Ağustos'ta gerçekleştirilecek.

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu ön talep topluyor! Yeni proje! 

Kavan Ormanyaka Kabaoğlu projesinde ön talep süreci başladı. Projede peşin ödemelerde yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Kavan Ormanyaka'da villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili tüm ayrıntılar...

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Kabaoğlu Grup İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Özçelik tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm açıklamalarına tepki!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün sabah saat 10.30'da çöken Zeytinburnu Sümer Mahallesi 27/2 sokak 27 numaralı Hilal Apartmanı'nın enkazında incelemeler yaptı. Ekrem İmamoğlu'nun incelemelerden sonra kentsel dönüşüme ilişkin yaptığı paylaşım tepkilere neden oldu.

TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum!

İstanbul İli, Beyoğlu İlçesi Sütlüce ve Örnektepe Mahallesi 1. Etap Kentsel Yenileme Projesi TOKİ tarafından yürütülüyor. İşte, TOKİ Beyoğlu dönüşüm projesinde son durum.. 

Aziz Kocaoğlu: Dönüşüm için ihtisas mahkemeleri kurulsun!

"Kentsel Dönüşüm ve Riskli Alan Sempozyumu"na konuşmacı olarak katılan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, imarla ilgili yargıya taşınan konuları sadece bilirkişilerin inisiyatifine bırakmak yerine ihtisas mahkemelerinin kurulmasını söyledi.

Kentsel dönüşüm cadde mağazalarını vurdu!

İstiklal’deki mağazalardan sonra Bağdat Caddesi’nde kapanan mağazalar da dikkat çekti. Kiraların 250 bin dolara kadar çıktığı caddede şu an 22 dükkân kapalı. Başkan Nuhoğlu, “Dönüşümle beraber kiralar da arttı. Kapatanlar dönüşümle yapılan yeni binalara taşınıyor” diyor

Ahmet Erkurtoğlu: Dönüşümde tek yönetmeliğe geçilmeli!

Kentsel dönüşüm projelerinde uzmanlaşan AE Mimarlık'ın yönetim kurulu başkanı Ahmet Erkurtoğlu, dönüşümün hızlanması için tek yönetmeliğe geçilip süreçlerin kısaltılmasını öneriyor.

Ahmet Erkurtoğlu'ndan Kadıköy için dönüşüm uyarısı!

Kadıköy’deki kentsel dönüşüm projelerinin yüzde 40’nı yapan Mimar Ahmet Erkurtoğlu, bakanlığı dönüşüm projelerinde sorun çıkaranlara karşı uyardı. Erkurtoğlu, dönüşümü isteyenlerin haklarını korumak için projelere kayyum atanmasını istedi.

Aziz Kocaoğlu: Kentsel dönüşümde uzlaşı olmazsa olmazlardan!

Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümdeki ilkelerinin "yerinde dönüşüm" ve "uzlaşma" olduğunu hatırlattı. Kocaoğlu dönüşüm çalışmalarında "hak sahiplerinin razısının" kendileri için olmazsa olmazlardan birisi olduğunu vurguladı.

Bakırköy'de kentsel dönüşüm ne durumda?

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Bakırköy'ün sorunlarını anlattı. Bakırköy’ün en önemli sorunları arasında trafik, otopark ve kentsel dönüşümün bulunduğunu söyleyen Kerimoğlu dönüşüm uygulamalarını hayata geçireceklerini belirtti.

İzmit'te kentsel dönüşüm ticari alanlarda uygulanıyor!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında İzmit'te uygulanan kentsel dönüşüm projelerini anlattı. Hamzaoğlu, dönüşüm projelerinin sadece ticari alanlarda gerçekleştiğini vurguladı.

Aziz Kocaoğlu: İzmir dönüşümde önemli yol kat etti!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin faaliyet raporu görüşmelerinde konuşan Aziz Kocaoğlu, kentsel dönüşümde önemli yol kat ettiklerini belirtip, "İzmir'e 8 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık" dedi

Elzem Kabaoğlu düğünü Haberi

Elzem Kabaoğlu düğünü

İstanbul İnşaat piyasasının 50 yıllık aktörlerinden Mehmet Çelik Şirketler Grubu'nun patronu Mehmet Çelik oğlu Üzeyir Çelik'i 1 Ağustos'ta evlendiriyor.


Başakşehir Başak Mahallesi Yeşilvadi Caddesi 5. Etap No:4/2'deki Ahşap Çarşı içinde bulunan Konistan Düğün Salonu'nda gerçekleştirilerek düğünde Üzeyir Çelik, Elzem Kabaoğlu ile dünya evine girecek.


Emlakkulisi.com ailesi olarak Üzeyir Çelik ve  Elzem Kabaoğlu çiftini tebrik ediyor, ömür boyu mutluluklar...