01 / 05 / 2024

Emek Boru fabrika

Emek Boru fabrika

Emek Boru, Kazakistan'da kendi kaynaklarıyla Emek Boru KZ adı altında spiral çelik boru fabrikası kurma çalışmalarına başladı. Fabrika kısa zamanda üretime geçecek..

Mars Lojistik yurt dışındaki havalimanı ve fabrika yatırımlarında hız kesmiyor!

Mars Lojistik'in gündeminde çok uzun soluklu 3. ülke boru hattı projesi, yurt dışında yapımı hız kesmeden süren havalimanı, liman ve fabrika yatırımları bulunuyor.

Sakarya Erenler'de 10.9 milyon TL'ye satılık fabrika!

T. C. Sakarya 1. İcra Dairesi, Sakarya Erenler Mahallesi'nde bulunan plastik boru üretimine yönelik fabrika binaları ve müştemilatlarını satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon 932 bin 22 TL olarak belirlendi.

Hükümetin anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı!

Ekonomi Bakanlığı emek yoğun sektörlerin daha fazla destekleneceği bir model üzerinde çalışıyor. Az gelişmiş bölgelerde tekstil ve hazır giyim firmalarına sembolik kira bedeli ile fabrika kurulacak. Anahtar teslimi fabrika çalışmaları başladı.

Yeni hükümetten 'anahtar teslim fabrika binası' geliyor!

AK Parti’nin sandık zaferiyle iş verenden çalışana herkesin yüzünü güldürecek politikalar hayata geçecek. Bu kapsamda tekstil, imalat gibi emek yoğun sektörlerde sembolik kira bedeliyle karşılıksız fabrika binası yapılacak.

Emek Boru Kazakistan'da fabrika açacak!

Emek Boru, Kazakistan'da kendi kaynaklarıyla Emek Boru KZ adı altında spiral çelik boru fabrikası kurma çalışmalarına başladı. Fabrika kısa zamanda üretime geçecek..

Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı!

Borusan Mannesmann Boru Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Borusan ABD'de kurduğu fabrika ile ilgili açıklama yaptı.

Şerafeddin Ceceli: TANAP'ta öncelik Türkiye’nin kazancıdır!

Trans Anadolu Doğalgaz Boru Hattı'nın (TANAP) çelik boru ihalesini kazanan yerli firmalardan Emek Boru AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı Şerafeddin Ceceli, "Buradaki kazanç öncelikle Türkiye’nin kazancıdır" dedi.

İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları!

TANAP’ın boru ihalesini kazanan şirketler Çinli Baosteel Europe GmbH, Borusan-Noksel-Erciyas konsorsiyumu, Tosçelik AŞ, Ümran Çelik-Emek Boru AŞ konsorsiyumu oldu. İşte TANAP ihalesinin ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

HDM Çelik Boru Galler'de 7 milyon sterlinlik fabrika kuracak!

İstanbul merkezli HDM Çelik Boru Cardiff'ta 7 milyon sterlinlik yatırım yapacak

Manisa'da icradan 2 milyon 137 bin TL'ye satılık fabrika binası!

Manisa 1. İcra Müdürlüğü, Manisa Organize Sanayi Bölgesine bitişik Manisa Muradiye Kasabası Organize sanayi sitesi bölgesinde kalan 135 ada, 5 parselde 13 bin 368 metrekare arsa üzerindeki 7 bin metrekare fabrika binasını satışa sunuyor

Eskişehir'de icradan 3 milyon 834 bin TL'ye satılık fabrika!

Eskişehir 4. İcra Müdürlüğü, Eskişehir İli, Odunpazarı ilçesi, Yassıhöyük Köyü, 125A24D3D pafta, 118 ada, 3 parselde yer alan fabrika vasıflı taşınmazı satışa sunuyor

Antalya'da 3.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Antalya 6. İcra Müdürlüğü, Antalya Döşemealtı'nda bulunan fabrika binasını 3 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı  

Bursa 'da icradan 9.1 milyon TL 'ye satılık fabrika!

Bursa 10. İcra Müdürlüğü; Bursa ili, Yıldırım ilçesinde yer alan fabrika binasını 9 milyon 141 bin 474 TL 'ye satıyor. İhalesi 8 Nisan günü yapılacak …

Emek Boru fabrika Haberi

Emek Boru fabrika

Emek Boru, Kazakistan'da kendi kaynaklarıyla Emek Boru KZ adı altında spiral çelik boru fabrikası kurma çalışmalarına başladı. Fabrikanın kısa zamanda üretime geçmesini hedeflediklerini aktaran Emek Boru Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Güven, yaklaşık 30 milyon dolara mal olması planlanan bu yatırımın sonuçlanması ve işletmenin devreye alınması çalışmalarına 2015 yılı içinde hızla devam edileceğini belirtti. 2015'te mevcut tesislerde makine parkı revizyonlarına ve yeni yatırımlara devam edeceklerini bildiren Güven, Ar-Ge çalışmalarına her zaman önem verdiklerine de işaret etti. Güven, bu kapsamda, 2014 yılında başlanılan çalışmalara 2015 yılında da artan oranda devam edeceklerini ifade etti. 

Ankara fabrikasına makine parkını iyileştirme yatırımlarına 2014 yılında da devam ettiklerini kaydeden Ahmet Güven, böylece yurt içi ve dışında alman ihalelerin gerekleri için çalıştıklarını söyledi. Emek Boru...