28 / 07 / 2024

emek elektrik şirket borçları ne kadar

emek elektrik şirket borçları ne kadar

Emek Elektrik Endüstrisi A.Ş, tahsisli sermaye artırımından elde edilecek fonun kullanım yerlerine ilişkin hazırlanan denetimden sorumlu komite raporunu yayınladı. Söz konusu raporun dosyası haberimizde yer alıyor...

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket kuruldu!

İvke Gayrimenkul İnşaat Elektrik Turizm Hayvancılık Ticaret Limited Şirket bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

40 şirket tam 11 milyarlık vurgun yaptı! O paralar iade edilecek!

Elektrik üreticilerinin, tüketiciyi korumak için bir araya gelerek kurduğu havuz sistemine aktarılacak olan parayı 40 şirket kasten hesaplarına aktardı. Araştırma sonucu 11 milyarlık vurgun yapan 40 şirketten para geri alınacak. İşte haberin detayları.

55 milyon lira elektrik faturası ödedi kendi elektriğini üretmeye karar verdi

İlk 8 ayda 55 milyon liralık fatura ödeyen Kervan Gıda güneş tarlası kuruyor. Elektrik giderlerinin bir kısmını çatı sistemli güney enerjisiyle karşılayan şirket elektrik giderini azaltarak sıfırlamayı planlıyor.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

ELS Elektrik Proje İnşaat'ın ikinci alacaklılar toplantısı 3 Mart'ta!

2001 yılından bu yana onlarca projeyi hayata geçiren ELS Elektrik Proje İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. Şirket hakkında yeni bir karar verildi.

Ankapark'ta elektrik mesaisi başladı!

Ankapark'ta geçen hafta şalterlerin inmesine yol açan elektrik kesintisi sonrasında Başkent Elektrik ile işletmeci şirket arasında ilk kez temas kuruldu...

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirket

Deltatürk İnşaat Taahhüt Elektrik Elekt. Bilgisayar Sis. Turzm. Petr. Eml. Medikal Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İsmail Hakkı Polat ve Mehmet Serdaroğlu ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Öznüans İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket kuruldu!

Öznüans İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket Musa Gül tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ezmen Yapı Malzemeleri Metal Ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezmen Yapı Malzemeleri Metal Ve Elektrik Ticaret Limited Şirket i 10 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Gürkan Ezmen imzasıyla kuruldu.

AKSA Enerji, Madagaskar'da şirket kurdu!

Aksa Enerji Üretim AŞ, Madagaskar Cumhuriyeti'nde 120 megavat kapasiteli bir fuel-oil elektrik üretim santrali tesis etmek için Aksaf Power Ltd. adında bir şirket kurduğunu duyurdu.

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tbsan Yapı Metal Kimya Elektrik Malzemeleri ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. Erkan Kıran tarafından 10 in TL sermaye ile 27 Temmuz'da Sancaktepe, Emek Mahallesi'nde kuruldu.

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dökdemir İnşaat Metal Elektrik Nakliye Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Ceylan tarafından 10 bin TL sermaye ile 19 Kasım'da Sancaktepe, Emek Mahallesi, Kayalar Caddesi'nde kuruldu.

Şirket adına elektrik aboneliği için gerekli evraklar!

Abonelikler, kullanıcı adına yapılıyor. Ancak işyerleri için abonelik şirket adına da alınabiliyor. Peki, şirket adına elektrik aboneliği nasıl alınır? Şirket adına elektrik aboneliği için gerekli evraklar nelerdir?

emek elektrik şirket borçları ne kadar Haberi

emek elektrik şirket borçları ne kadar


Emek Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle:


Tahsisli Sermaye Artırımından Elde Edilecek Fonun Kullanım Yerlerine İlişkin Hazırlanan Denetimden Sorumlu Komite Raporu ektedir.


Rapor için