06 / 05 / 2024

emek sineması binası yıkım

emek sineması binası yıkım

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan, içerisinde Emek Sineması'nın da bulunduğu Serkildoryan binasının yıkım çalışmalarına başlandı...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Rexx Sineması’nda yıkım başladı!

Kadıköy’ün en sevilen sinema salonları arasında yer alan Rexx Sineması’nda yıkım çalışmaları başladı. Metal saclarla çevrili olan sinema binasını görenler sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

İlkadım'daki ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi!

Samsun'un İlkadım İlçesi Mecidiye Çarşısı girişinde yıkımına başlanan Konak sinemasının yer aldığı alanda inşaatı süren, ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi.

Pursaklar belediye yeni hizmet binasında sona gelindi!

Pursaklar'da Emek Caddesi üzerinde inşa edilen yeni hizmet binasında sona gelindi. Binanın bu yıl içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor..

Kamer İnşaat'tan Cercle d’Orient binası açıklaması!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Lale Özgentürk, bugünkü yazısında Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin Kamer İnşaat'ın açıklamalarına yer verdi.

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

Pursaklar yeni belediye binasında inşaat sürüyor!

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen yeni belediye hizmet binası için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni yasalar ile kentsel dönüşüm hızlandırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Taksim 360 yenileme projesi ile restorasyonu tamamlanarak yenilenen tarihi “Emek Sineması”nda incelemelerde bulundu ve kentsel dönüşüm süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Pursaklar Belediye Hizmet Binası Aralık 2018'de tamamlanacak!

Pursaklar Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası'nda önemli mesafe kat edildi.

Pursaklar Belediyesi Hizmet Binası yükselmeye başladı!

PURSAKLAR Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilen Belediye Hizmet Binası'nda temel atmanın ardından kolonlar yükselmeye başladı.

Pursaklar Belediye hizmet binasında inşaat başladı!

PURSAKLAR Emek Caddesi üzerinde 10 katlı olarak inşa edilecek Belediye Hizmet Binası'nda ilk kazma vurularak temel çalışması tamamlandı.

Emek Sineması’nda ilk perde açıldı!

2013 yılında başlayan çalışmayla restore edilen tarihi Emek Sineması’nda perde açıldı, ilk oyunlar oynanmaya başladı. Provalarla birlikte son detayların yapıldığı Emek’te, etkinlikler de sürüyor.

Beyoğlu Emek Sineması açılış için gün sayıyor!

Emek Sineması Mart ayında sanatseverlere buluşmak için gün sayıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tarihi eserleri yaşatarak kullanma açısından önemli bir devrim yapıyoruz” dedi.

emek sineması binası yıkım Haberi

emek sineması binası yıkım
2009 yılında restore edileceği için kapatılan Emek Sineması'nın da içerisinde yer aldığı, İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan Serkildoryan binasının yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkım çalışmaları için binanın dışına iskele kuruldu. Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik Emek Sineması'nın yıkılmayacağını, aynı binanın üst katına taşınacağını...