27 / 04 / 2024

emek sineması projesi son durum

emek sineması projesi son durum

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, yıkılan Emek Sineması ve içinde bulunduğu tarihi yapı inşaatının durdurulmasına karar verdi. Konu ile ilgili Kamer İnşaat'tan Emek Sineması açıklaması geldi.

Diyarbakır Dağkapı meydanına kentsel yenileme projesi!

Diyarbakır'daki Dağkapı Meydanı, 'kentsel yenileme projesi' ile yenişlenecek. Proje kapsamında Dilan sineması kültür merkezi haline getirilecek...

Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi ile şehir hastanesine ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında 4 istasyon yapılacak.

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Antakya Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor.

Emek-Aksaray Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarının son sürat sürdüğü Antakya'da, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Aksaray Dönüşüm Projesi'nin sözleşmeleri imzalanıyor!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanmaya devam ediliyor.

Gold Residence Emek nerede?

EKŞ Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Gold Residence Emek projesi 22 bin metrekare arsa alanında inşa edilecek. Peki Gold Residence Emek nerede yükseliyor?

Gold Residence Emek projesinde satışlar başladı! Yeni Proje!

EKŞ Ekşioğlu İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Gold Residence Emek projesi "Siz de bu ana tanıklık etmek ister misiniz " sloganıyla tanıtılıyor..

Antakya Emek Dönüşüm Projesi sözleşmeleri imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm projelerine hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Aksaray ve Emek Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

Antakya Emek ve Aksaray projesinde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde ıslak imzalı sözleşmeler imzalanıyor.

Antakya Emek Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ndeki sözleşme imzalama işlemlerine devam ediyor.

emek sineması projesi son durum Haberi

emek sineması projesi son durum

İstanbul Bölge İdare Mahkemesi, yıkılan Emek Sineması ve içinde bulunduğu tarihi yapı inşaatının durdurulmasına karar verdi. Konu ile ilgili Kamer İnşaat'tan Emek Sineması açıklaması geldi.


İşte o açıklama...


Şirketimiz tüm faaliyetlerini ilgili yasal düzenlemeler ve yargı kararları kapsamında yürütmektedir. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 19 Aralık 2014 tarihinde almış olduğu karar şirketimize ulaşmış olup, hukuki danışmanlarımızla birlikte değerlendirme sürecimiz devam etmektedir. Diğer yandan söz konusu karar, avan proje aşaması ile ilgili olup, onaylanmış ve ruhsatlandırılmış hali ile devam eden uygulama projesini kapsamamaktadır.


Cercle D'Orient binası ve Emek Sineması'nın evrensel koruma ilkelerine uygun olarak onarılıp projelendirilerek asli işlevleriyle acilen toplum hizmetine sunulması konusunda, daha önce de kamuoyu ile paylaşmış olduğumuz üzere, büyük bir hassasiyet gösterilmektedir.


1884 yılında inşa edilen, sonrasındaki dönemde bakımsızlık ve yıkıma terk...