28 / 04 / 2024

emekçi

emekçi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ'in 70. kuruluş yıl dönümünde düzenlenen "70. Yıl Belgeseli" programına katıldı. Bilgin, emekçiler ve enflasyon ile ilgili açıklamalar yaptı.

Depremde 12 kişiye mezar olan Emek Apartmanı'nda kritik gelişme: Malzeme kalitesiz çıktı, mühendis tutuklandı!

Hatay'da geçen sene 6 Şubat 2023 Kahramanmaraş depremlerinde 12 kişinin hayatını kaybettiği Emek Apartmanı'nın inşaat mühendisi tutuklandı.

Konutta derin kriz! Fiyatlarda yaşanan artış mülksüzleştirmeye yol açıyor, emekçi ev alamıyor!

Konut satışlarının düşmesi ve fahiş fiyatların konut krizini daha da derinleştiğine dikkat çeken İBB Genel Sekreter Yardımcısı Buğra Gökce, konut krizinin insani bir krize dönüşmek üzere olduğunu belirtti.

Tüm Emekliler Derneği'nden emeklilere konut müjdesi!

Tüm Emekliler Derneği (Tüm. Emek. Der.) Isparta Şube Başkanı Hayati Yıldız, Isparta ilinde emeklilerin konut sahibi olacağını belirtti.

700 bini aşkın kamu işçisinin zammı ne kadar olacak? Uzman isim rakamları bir bir açıkladı! 

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü'nün 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce imzalanması beklenirken, ne kadar zam yapılacağı da merak konusu. Ekonomist Muhammet Bayram konuya ilişkin tahminlerini peş peşe açıkladı. Peki kamu işçisinin zammı ne kadar olacak?

700 bin kamu işçi için flaş gelişme! Taban ücrette yeni teklif geldi mi? Bakan Bilgin devreye girdi!

Kamudaki 700 binden fazla işçinin Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü kapsamında alacağı zam oranının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce açıklanarak imzalanması öngörülüyor. Taban ücrette yeni teklif içinse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in devreye girdiği belirtiliyor

Çiftçi ve yetiştiricilerden 7 bin 200 günde emeklilik talebi!

Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik, çiftçi ve yetiştiricilerin mesai kavramı olmaksızın çalışan ve üreten emekçiler olduğunu ifade ederek, bu kişilerin de 7 bin 200 günde emekli olabilmeye hak kazanmasını istedi.

Migros’ta Ayçiçek yağı fiyatları çakıldı! 5 litrenin fiyatı herkesi şaşırtacak! Migros 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Migros’ta Ayçiçek yağı fiyatları resmen dibi gördü. Migros markalı 5 litre Ayçiçek yağı 154.90 lira, Emek Ayçiçek yağı 5 litre ise 168.90 liraya satışa sunuldu. İşte Migros 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Kuruldu!

Emek Aleph Otelcilik Ve Restoran İşletmeciliği Turizm Otomotiv Limited Şirketi Bakırköy'de Adem Kulakcı tarafından kuruldu.

Milyonlarca işçinin gözü kulağı bu haberde! Asgari ücret zammı maaşlara ne zaman yansıyacak?

Milyonlarca işçi asgari ücrete temmuz ayında yapılan ara zammın maaşına ne zaman yansıyacağını merak ediyor. Emekçiler, ¨Asgari ücrete yapılan ara zam maaşıma ne zaman yansıyacak?¨ sorusuna cevap arıyor. Peki asgari ücret zammı maaşlara ne zaman yansıyacak? İşte detaylar…

Asgari ücret zammı maaşlara ne zaman yansıyacak? Ara zamlı asgari ücret ne zaman yatırılacak?

Milyonlarca emekçi asgari ücrete yapılan ara zammın maaşlara ne zaman yansıyacağını merak ediyor. Milyonlar, ¨Asgari ücrete ara zammı maaşıma ne zaman yansıyacak?¨ sorusunun yanıtını arıyor. Peki, ara zamlı asgari ücret maaşlara ne zaman yansıyacak? İşte detaylar…

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi kuruldu!

Üsküdar Emek Otel İşletmeciliği Ve Tekstil Limited Şirketi Üsküdar'da Emine Fazlıoğlu tarafından kuruldu.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Bursa Emek Şehir Hastanesi Metrosu'nun ihalesinde son durum ne?

Tam ismiyle “Bursa Emek Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistemi Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma Yapım İşi”nde son durum ne? İşte detaylar...

emekçi Haberi

emekçi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, TÜRK-İŞ'in 70. kuruluş yıl dönümünde düzenlenen etkinliğe katıldı. Bilgin, “Yeni bir düzenleme yapacağız ve emekçilerimizi ne enflasyona ne de sermayenin baskısına karşı ezdireceğiz” şeklinde konuştu.

İşte merak edilen detaylar…

EMEKÇİLER KORUNMAYA DEVAM EDİLECEK

TÜRK-İŞ'in 70. kuruluş yıl dönümünde düzenlenen "70. Yıl Belgeseli" programına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, sendikal mücadelenin aynı zamanda bir demokrasi mücadelesi olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: "Biz emek mücadelesini vatan mücadelesinin bir parçası olarak görmekteyiz. Vatan ve emek, bunlar ayrılmaz bir parçadır. İşçinin emeği ve bir de vatanı vardır.”  28 Şubat ve 15 Temmuz hakkında da konuşan Bakan Bilgin, "Ne zaman ki TÜRK-İŞ kalktı 28 Şubat'ta Türkiye'ye giydirilmeye çalışılan deli gömleğini ve faşizan yönetimi reddetti o zaman TÜRK-İŞ...