30 / 04 / 2024

emekevler ataşehir anahtar teslim töreni

emekevler ataşehir anahtar teslim töreni

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın 2. kura çekilişi gerçekleşti, Toplam 225 hak sahibi aile için 6 Temmuz 2017 Perşembe günü anahtar teslim töreni düzenlenecek.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir'de yer alan Emekevler Atapark Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çiğli Nilüfer Ataşehir'de yaşam başladı!

ONAG Yapı ve Hüseyin Divrik ortaklığıyla Çiğli Ataşehir’de inşa edilen Nilüfer Ataşehir projesinin inşaatı tamamlandı ve anahtar teslimleri yapıldı.

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları!

İzmir Ataşehir Modern daire fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. 1,094 adet dairenin yer aldığı projede anahtar teslimi 31 Aralık 2020'de yapılacak...

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Ataşehir Emekevler'de hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Ataşehir Emekevler’de yerinde kentsel dönüşüm projesine katılan hak sahipleri evlerine kavuşacakları gün için geri sayıma başladı.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın 2. kura çekilişi gerçekleşti, Toplam 225 hak sahibi aile için 6 Temmuz 2017 Perşembe günü anahtar teslim töreni düzenlenecek.

Ataşehir Emekevler TOKİ kura çekimi sonucu!

TOKİ Ataşehir Emekevler'de toplamda 410 daire için kura heyecanı başladı. İşte Ataşehir Emekevler TOKİ kura çekimi sonucu...

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi bugün!

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi bugün saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak.

Ataşehir Emekevler'de kura çekimi heyecanı!

Emekevler Atapark Konutları için kura çekilişi noter huzurunda bugün saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi yarın!

20 yıla kadar taksit sağlanan projede 632 adet daire bulunuyor. TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi yarın...

Ataşehir Emekevler kurası yarın!

Ataşehir Belediyesi'nin, ''Yerinde Kentsel Dönüşüm'' projesi kapsamında hayata geçirdiği Emekevler'de 637 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Ataşehir Emekevler kurası yarın yapılacak.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi!

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekimi 22 Eylül'de çekilecek. Projede 632 adet daire için kura heyecanı başlıyor.

Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kura yeri!

Ödemelere göre 20 yıla kadar vade sağlanan projede taksitler 180 liradan başlıyor. İşte Ataşehir Emekevler TOKİ Konutları kura yeri...

emekevler ataşehir anahtar teslim töreni Haberi

emekevler ataşehir anahtar teslim töreni


Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın 2. kura çekilişinde 28 aile daha evlerine kavuştu.  Noter huzurunda Ataşehir Belediye Binası’nda gerçekleştirilen kura çekiminde, Atatürk Mahallesi Emekevler Bölgesinde 3374 Ada 1 Parsel sayılı taşınmaz üzerinde inşa edilen yapılardan, gecekondu hak sahiplerine verilecek daireler belirlendi.


İlk çekilişte 197 ailenin kurayla evlerinin belirlendiğini hatırlatan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi konuyla ilgili olarak “Emekevler Projesi’nde vatandaşlarımız, mağdur olmadan mutlu sona ulaştılar. Herkese bu evlerde mutlu ve güzel günler yaşamayı diliyorum” dedi.

Herbir gecekondu sahibine, kura sonucu çıkan bağımsız bölümler için bir “Konut Tahsis Belgesi” verildi. Konut Tahsis Belgeleri; kat mülkiyeti kurulduktan sonra gecekondu sahiplerine verilecek kat mülkiyeti tapusuna esas teşkil edecek.

Toplam 225 hak sahibi aile için düzenlenecek anahtar teslim töreniyse 6 Temmuz 2017 Perşembe günü Ataşehir Belediyesi Nikah...