02 / 05 / 2024

Emekevler ikna çabası

Emekevler ikna çabası

Kartepe Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yapılacağını belirttiği Emekevler Mahallesi ile ilgili çarpıcı biri iddia ortaya atıldı. Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre, bazı vatandaşlarla tek tek görüşüldüğü ve ikna çalışması yürütüldüğü öne sürüldü.

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları’nın kuraları çekildi!

Ataşehir'de yer alan Emekevler Atapark Konutları’nın kura çekilişi gerçekleştirildi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Hazine arazisindeki evin yıkımını engellemek için çatıya çıkan aileyi polis ikna etti!

Kayseri Talas'ta hazine arazisi üzerine inşa ettikleri ev ve ahırın yıkılmasını önlemek için av tüfeğiyle çatıya çıkan aynı aileden 3 kişiyi polis ikna etti.

Projelerimizi tamamlayıp, milletimizin hizmetine sunma çabasındayız!

Adil Karaismailoğlu, "Artık biz ne yaptığımıza değil, ne yapacağımıza bakıyoruz. Bir an önce projelerimizi tamamlayıp, milletimizin hizmetine sunma çabası içerisindeyiz" dedi.

Ekrem İmamoğlu: 160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin alınma çabasına kızgınım!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Haydarpaşa ve Sirkeci Garları ve Galata Kulesi tartışmalarına ilişkin açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "160 yıldır İBB'ye ait Galata Kulesi'nin ısrarla devletin başka bir kurumu tarafından alınma çabasına kızgınım" dedi...

Ekrem İmamoğlu: Cumhurbaşkanını Kanal İstanbul'la ilgili ikna ederim!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Cumhurbaşkanını Kanal İstanbul'la ilgili ikna ederim" dedi.

Ekrem İmamoğlu: Kanal İstanbul için beni bir kişi ikna edemez!

Kanal İstanbul'un 2011'de seçim vaadi olarak ortaya atıldığını ifade eden İBB Başkanı İmamoğlu, "İstanbul'un coğrafyası böyle bir değişimi kaldıramaz. Bakın bu bir dayatmadır. 1 milyon 150 bin nüfus oluşturuluyor kanalın etrafında. Beni bir kişi ikna edemez kardeşim" dedi...

Akif Hamzaçebi: Kanal İstanbul konusunda Erdoğan'ı ikna edeceğiz!

CHP Genel Sekreteri Hamzaçebi, şehri felç edeceğini savunduğu Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ikna edeceklerini söyledi.

Emekevler Atapark Konutları'nın kuraları çekildi!

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda gerçekleştirildi.

Ataşehir Emekevler Atapark Konutları kura çekilişi 18 Nisan'da!

Emekevler Atapark Konutları 3. kura çekilişi, noter huzurunda 18 Nisan Çarşamba günü saat 14:00’de Ataşehir Belediye Başkanlığı 7. kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.

Erdem Karagöz’den gayrimenkul profesyonellerine ikna taktikleri!

Türk İşi İkna kitabı yazarı Erdem Karagöz gayrimenkul profesyonellerine sıra dışı ikna taktikleri verdi..

Ataşehir Emekevler'de hak sahipleri evlerine kavuşuyor!

Ataşehir Emekevler’de yerinde kentsel dönüşüm projesine katılan hak sahipleri evlerine kavuşacakları gün için geri sayıma başladı.

Emekevler Atapark Konutları 6 Temmuz'da teslim edilecek!

Ataşehir Belediye tarafından Atatürk Mahallesi Emekevler Bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm projesine katılan gecekondu hak sahiplerine verilecek dairelerin anahtar teslim töreni 6 Temmuz'da yapılacak.

Emekevler ikna çabası Haberi

Emekevler ikna çabası

Kartepe Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yapılacağını belirttiği Emekevler Mahallesi ile ilgili çarpıcı biri iddia ortaya atıldı. Mahalle sakinlerinden edinilen bilgiye göre, bazı vatandaşlarla tek tek görüşüldüğü ve ikna çalışması yürütüldüğü öne sürüldü. 


AKP'lilerin birebir görüşmelerde, bölgedeki hak sahiplerine uçuk vaatlerde bulundukları ileri sürüldü. 

Emekevler Mahallesi sakinlerinin toplu tepkisinden çekinen partililerin, vatandaşları tek tek kentsel dönüşüme ikna etmeye çalışıldığı öğrenildi. İkna çalışmasının amacının, mahalle sakinlerinin kentsel dönüşüm projesine karşı topladığı imzaların etkisini kırmak olduğu belirtiliyor. Projenin gündeme gelmesiyle birlikte mahalle sakinleri 300'e yakın imza toplamıştı. 


Bizim...