02 / 05 / 2024

emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklaması

emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklaması

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Saim Oğuzülgen'den Kanal İstanbul açıklaması!

Emekli Başkılavuz Kaptan ve Uzakyol Kaptanı Saim Oğuzülgen, Cumhurbaşkanı Erdoğan “Türkiye’nin Boğaz’daki egemenlik haklarını güçlendirecek” dediği Kanal İstanbul’a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Salih Cora'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora,bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi...

Kanal İstanbul projesi Montrö Sözleşmesi ile bağlantılı mı?

Kanal İstanbul Projesi, amirallerin bildirisi sebebiyle gündemden düşmüyor. Projeye itirazlar yapılmaya devam ediyor. Peki bu itirazlar neler?

Tokat, Sinop, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'dan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Tokat, Kastamonu, Çankırı ve Amasya'da sivil toplum kuruluşları, Sinop'ta AK Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ile Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki verdi...

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Van, Bitlis, Muş ve Hakkari'de, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına ilişkin suç duyurusunda bulunuldu.

Bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına siyasi partilerle STK'lerden değerlendirme!

Bazı siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşları, emekli amirallerin Kanal İstanbul bildirisiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

İstanbul Ticaret Borsası'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) Başkanı Ali Kopuz, 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Mevlüt Çavuşoğlu'ndan 103 emekli amiralin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bazı emekli amirallerin imzasıyla yayımlanan açıklamaya tepki gösterdi.

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Binali Yıldırım'dan 103 emekli amiralin açıklamasına tepki!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki gösterdi. Yıldırım, ''Bekadan bahseden bu bildiriyi çok da dikkate almamak gerekir" diye konuştu.

emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklaması Haberi

emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklaması

Tokat'ta bazı sivil toplum kuruluşlarının üyeleri, Yeraltı Çarşısı üzerinde, ellerinde Türk bayrakları ve dövizlerle toplanarak, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki gösterdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, grup adına basın açıklamasını okuyan Arif Hakkoz, 15 Temmuz hain darbe girişimini kendilerince destekleyen ve bilinçaltı mesajlar vererek açıklama yapanların, FETÖ'cü ve bölücülere karşı dimdik ayakta olduklarını bilmelerini istediklerini belirtti.

Hakkoz, "15 Temmuz'da verilen dersi idrak etmekten uzak müptezeller, bir gece vakti toplanıp bu milletin iradesine karşı bildiri yayınlama cüretine ve hadsizliğine kalkışmışlar" şeklinde konuştu.

Montrö Sözleşmesi'nin tadili ve Kanal İstanbul projesi konularını bahane ederek milletin iradesine gem vurmaya çalışanların karşısında olmaya devam edeceklerini dile getiren Hakkoz şunları söyledi:

"Online muhtıralarla, yargı darbelerinde, kumpaslarda ve 15 Temmuz darbe girişiminde gereken dersi almayanlara en güzel cevabı yine...