23 / 07 / 2024

emekli olmak için kredi 2021

emekli olmak için kredi 2021

Emekli olacaklara ve borcu olanlara SGK'dan büyük bir müjde geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu ile kamu bankaları arasında kredi işbirliği protokolü imzalandı.

En düşük emekli maaşı için 3 formül: 11 bin 500, 12 bin ve 12 bin 500 TL!

Milyonlarca kişinin merakla beklediği en düşük emekli maaşı için masada 3 formül var. Konuşulanlar rakamlar ise 11 bin 500, 12 bin ve 12 bin 500 TL...

Hükümet en düşük emekli maaşı için hazırlıkları başlattı: En düşük emekli maaşı en az 12 bin TL olacak!

Aktarılan son dakika bilgilerine göre göre, AK Parti kurmayları en düşük emekli maaşının yükseltilmesi için düğmeye bastı. Bu kapsamda, şu an 10 bin TL düzeyinde bulunan en düşük emekli maaşının, en az 12 bin liraya yükseltilmesinin öngörüldüğü belirtiliyor.

Emekli promosyonu için son 7 gün uyarısı! Akbank hesaplara maaşa ek tam 17 bin 500 TL yatırıyor!

Emekliler tarafından merak edilen ve araştırılan emekli promosyonu için bankalardan 30 Haziran 2024 uyarısı yaptı. En çok merak edilen bankalar arasında yer alan Akbank da söz konusu promosyon kapsamında hesaplara 17 bin 500 TL yatırıyor. 

Emeklinin Temmuz 2024 zammında son dakika! En düşük emekli maaşlı için hesap kitap yapıldı, rakam ortaya çıktı!

Milyonlarca kişinin gündeminde yer alan en düşük emekli maaşı için hesap kitap yapıldı. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? İşte en düşük emekli maaşı için konuşulan o rakam...

Emekli zammı için masaya eşitleme formülü geldi, yeni rakam ayyuka çıktı! 10 bin TL maaş alan emekliler şimdi bakın!

Milyonlarca emekli 3 hafta sonra hesaplarına yatırılacak olan maaşlarının ne kadar olacağını merak ederken en düşük emekli maaşı için de konuşulan rakam ayyuka çıktı. Peki Temmuz 2024'te en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

İlk sigorta girişi 18 yaş altında olanlar için kritik detay. Dikkat SGK başvuruları reddediyor! 

Prim günü ve yaşı dolmasına rağmen emekli olmak için başvuran birçok vatandaş, ilk işe giriş yaşı nedeniyle ret cevabıyla karşılaşıyor. Peki SGK başvuruları neden reddediyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, ilk sigorta girişi ile ilgili dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.  

En düşük emekli maaşı için işte bu rakam konuşuluyor! 10 bin TL maaş alan emekliler hemen bakın!

Emeklinin Temmuz 2024 zammı ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. En düşük emekli maaşı için konuşulan rakam ortaya çıktı. Peki 10 bin TL maaş alan emeklilerin maaşı Temmuz 2024'te ne kadar olacak? 

En düşük emekli maaşı için yeni rakam verildi! Maaşlara üç formüllü artış geliyor!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024 zammını beklerken, en düşük emekli maaşı için de yeni rakam verildi. Peki en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? 

Temmuz 2024 emekli zammı için yeni ipucu geldi! Bağ-Kur ve SSK'lıların maaşları ne kadar olacak? Hemen bakın!

Milyonlarca emekli Temmuz 2024'te ne kadar zam alacağı ile ilgili araştırmalar yaparken, emekli zammı için son dakika yeni ipucu geldi. Peki Bağ-Kur ve SSK'lılar ne kadar maaş alacak?

En düşük emekli maaşı için son dakika 3 yeni formül geldi! Emekli Temmuz 2024 zammı ne kadar olacak?

Milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan Emekli Temmuz 2024 zammı için 3 yeni formül geldi. Peki emekliler Temmuz'da ne kadar zam alacak? 

Zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı! SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Milyonlarca emekli tarafından merakla beklenen zamlı emekli bayram ikramiyesi için geri sayım başladı. Peki emekli ikramiyeleri ne zaman yatırılacak? Emekli ikramiyeleri için kaç gün kaldı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri hemen bakın...

Gayrimenkul uzmanından çarpıcı uyarı: Her kriz zengin olmak için bir fırsattır!

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda her krizin zengin olmak için bir fırsat olduğunu belirterek, "Sermaye nereye girecekse siz 1 adım önden gideceksiniz" dedi.

Milyonlarca kişi merak ediyor: Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?

Emekli olmak için, sigortalılık süresi, prim ödeme gün sayısı ve yaş şartı olacak şekilde 3 koşulun sağlanması gerekiyor. İşte merakla araştırılan 'Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?' sorularının yanıtları...

emekli olmak için kredi 2021 Haberi

emekli olmak için kredi 2021

SGK ile yapılan banka anlaşmasında emekli olmak için bekleyen Bağ-Kur'lulara büyük fırsat doğdu. Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıfbank emekliliğe hak kazanan Bağ-Kur’luların birikmiş borçlarını ödeyerek emekli olmaları sağlanacak. Daha sonra kullanılan kredi, emekli hesabından 36 aya kadar taksitlerle ödenebilecek. İşte ayrıntılar...

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Ziraat Bankası, Halk Bankası ve Vakıflar Bankası ile imzalanan protokol kapsamında sigortalılara kredi kullanmak suretiyle emekli olma imkânı getirildi. Sigortalılar, yapılandırılan sigorta prim borçlarının peşin ödeme tarihinin son gününe kadar bankadan aylık 1.60 faiz oranı ve 36 ay vade ile kredi kullanabilecek.

Kredi desteğinden yararlanmak isteyenler önce sosyal güvenlik il-merkez müdürlüklerine başvurularını yapacak. Buradan alacakları emekli olabileceklerine dair yazıyla bu bankaların şubelerine müracaat edebilecek.

BAŞVURULAR 1 ŞUBAT'TA SONA ERECEK

SGK Başkanvekili İsmail Yılmaz, yapılandırmaya son...