25 / 08 / 2024

Emekli olmak isteyen kadınlara SSKya nasıl başvuracak

Emekli olmak isteyen kadınlara SSKya nasıl başvuracak

SSK'dan emekli olmak isteyen kadınların bekledikleri müjde geldi. Prim ödeyerek emekli olacaklar. İşte ayrıntılar...

Emekli olmak isteyenler dikkat! 2024'te mi yoksa 2025'te mi emekli olmak daha avantajlı?

Dilekçe tarihinin bu sene emekli maaşında yaklaşık yüzde 30 dolayında fark yaratacak olması emekliliğe hak kazanan çalışanların kafasını karıştırmış oldu. 

Ev sahibi olmak isteyenlere konut kredisinde 1.20 müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi. İşte tarihi

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar hükümet tarafından çıkarılmasına artık kesin gözüyle bakılan 1.20'lik konut kredisini bekliyor.Konut kredisi faizlerinin yükselmesinin ardından vatandaşlar bu yöntemle ev sahibi olabileceklerini düşünüyor. Vatandaşlara müjdeli haber de geldi. Talimat Erdoğan'dan

Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! 500 bin liraya süper lüks ev sahibi olabilirsiniz...

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar 500 bin liraya süper lüks ev sahibi olabilecekler peki nasıl? İçerik üreticisinin sosyal medya x üzerinden yaptığı paylaşımda paylaşımda Türkiye'nin gündemine oturmuşmuş oldu. 

SSK ve Bağ-Kur'dan emeklilik şartları neler? Uzmanı bunları yerine getiren emekli oluyor dedi

Emekli olmak için birçok kişinin başvurusu Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından kabul edilmiyor. Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, SSK ve Bağ-Kur’dan emekli olmak için gerekli şartları açıkladı.

Erken emeklilikte şartlar neler? SSK giriş gün prim tarihine göre erken emeklilik şartları!

SGK, tarafından sunulan esnek emeklilik şartları emekli olmak isteyen vatandaşların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için bir fırsatlar sağlıyor. Fakat sağlanan bu imkandan yararlanabilmek için erken planlama, bilinçli adımlar ve SGK mevzuatındaki değişikliklere dikkat etmek lazım.

Milyonlarca kişi merak ediyor: Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?

Emekli olmak için, sigortalılık süresi, prim ödeme gün sayısı ve yaş şartı olacak şekilde 3 koşulun sağlanması gerekiyor. İşte merakla araştırılan 'Ne zaman emekli olabilirim, emekli olunca ne kadar maaş alırım?' sorularının yanıtları...

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Yükselen faizler ve sonrasında yaşanan ekonomik kriz vatandaşların konut alma maliyetlerini zorlaştırıyor. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi ve faiz oranlarını takip ediyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin banka banka 10 yıl vadeli konut kredisi ödeme seçeneği ne kadar oldu?

Erken emekli olmak isteyenlere flaş haber: Hem yaş, hem prim düşüyor! 10 sene sigorta yeterli! Şimdi bakın! 

45, 46 ve 47 yaşlarındaki bireylerin emekli olması artık gerçeğe dönüşüyor. Bu fırsatı sunan seçenek 'yıpranma hakkı' oluyor. İşte yıpranma hakkı ve erken emeklilik ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Emlakçı olmak için aranan şartlar neler? Kimler emlakçı olabilir?

Emlakçı olmak isteyen kişiler aranan şartları ve detayları merak ediyor. Peki, Emlakçı olmak için aranan şartlar neler? Kimler emlakçı olabilir? İşte detaylar...

Erken emeklilik formülü ayyuka çıktı: İşte gelecek sene emekli olacak o şanslı grup!

Erken emekli olmak isteyen milyonlarca kişi emeklilik fırsatlarının detaylarını merak ediyor. İşte 2024 yılında emekli olacak o şanslı grup...

Erken emekli olmak isteyen esnafa korkutan açıklama: O işi yapanlar erken emekli olamayacak!

14 Mayıs Seçimleri öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan esnafa erken emeklilik müjdesi vermişti. Vatandaşlar ise 'Küçük esnaf nasıl emekli olacak?' sorusunu araştırırken Sosyal Güvenlik Başuzmanı İsa Karakaş'tan korkutan açıklama geldi.

Borçlanmayla erken emekli olunabilir mi? Hemen emekli olmak isteyenler bu detaylara dikkat!  

Erken emekli olmak isteyen milyonlarca kişi borçlanma ve detaylarını araştırıyor. Peki borçlanmayla erken emekli olunabilir mi? İşte ayrıntılar... 

Emekli olmak isteyenlere Garanti Bankası'ndan flaş açıklama. Bakmadan atlamayın

Emekli olmak isteyen vatandaşlara yönelik Garanti Bankası'ndan flaş bir açıklama geldi. Banka tarafından bireysel emeklilik kampanyası hakkında detaylara yer verildi.

Emekli olmak isteyen kadınlara SSKya nasıl başvuracak Haberi

Emekli olmak isteyen kadınlara SSKya nasıl başvuracak

SSK'dan emekli olmak isteyen kadınların bekledikleri müjde geldi. Prim ödeyerek emekli olacaklar. İşte ayrıntılar...

SSK'dan emekli olmak isteyen ev hanımlarına müjde. Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; bir süre iş hayatından sonra çocuk veya  başka sebeplerden ötürü çalışma hayatına ara vermek zorunda kalan kadınlar, isteğe bağlı sigorta sistemiyle primlerini ödeyerek SSK'dan emekli olabilecek.


SSK'dan emekli olmak isteyen ev hanımlarına müjde geldi. SSK'dan emekli olmak için istenilen şartlar şu şekilde, 20 seneden fazla evli olmak ve daha önce çalışma hayatı olup eksik primi olanlar olarak belirlendi. Söz konusu konuda 3.5 seneden (1261 günden) daha az isteğe bağlı sigorta ödemesi yaparak primlerini tamamladığı takdirde, SSK'dan emekli olabilecek.

NASIL BAŞVURU...