30 / 06 / 2024

Emekli tatil projesi

Emekli tatil projesi

Turizm Yazarları ve Gazetecileri Başkanı Kerem Köfteoğlu, "Dünyayı gezen Çin'li turist sayısı önümüzdeki dönemde 500 milyona çıkacak. Çinlilerin an çok tercih ettiği tatil köyleri ve ürünleri Bursa'da mevcut" dedi.

Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı: Yüzde 10+yüzde 15 indirim!

Sur Tatil Evleri Antalya projesi hayata geçirilen Sur Tatil Evleri Antalya'da Mart 2024 kampanyası başladı. Söz konusu kampanya kapsamında yüzde 10+yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. 

Master Sonsuz Tatil Köyü'nde 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla!

Master Sonsuz Tatil Köyü projesi Konya ilinin Ilgın ilçesinde Maliyetine Ev tarafından inşa ediliyor. Peroje 1+1'ler 350 bin peşin kalanı 36 ay vade fırsatıyla satışta. Peki Master Sonsuz Tatil Köyü'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Master Sonsuz Tatil Köyü ile ilgili detaylar...

Kızılbük Thermal Wellness Resort ile otel konforunda tatil fırsatı!

Sinpaş güvencesiyle ve Kızılbük GYO imzasıyla Marmaris’te yapım çalışmaları devam eden “Kızılbük Thermal Wellness Resort” projesi, alışılan devre mülklerden farklı olarak otel konforunda tatil fırsatı sağlıyor.

Gençlere Bedava Tatil Fırsatı! Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Seyahatsever Projesi İle Hangi Detaylar Sunuluyor?

Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan gençlere bedava tatil yapma fırsatı geldi. Bakanlık tarafından başlatılan Seyahatsever Projesi 10 Temmuz’da başlayacak. Bedava tatil fırsatı sunan bu projeye 18-30 yaşındaki gençler başvuru yapabilecekler. İşte Gençlik Spor Bakanlığı’nın Seyahatsever Projesi detayları…

Gözler ikramiye ödeme tarihlerinde; Emekli ikramiyeleri ne zaman yatacak?

Kurban Bayramı tatil takviminin açıklanmasından sonra gözler  bayram ikramiyelerine çevrildi. Yılın ilk bayram ikramiyeleri nisan ayında hesaplara geçmişti. Kurban Bayramı ikramiyelerinin ise haziran ayında ödeneceği tahmin ediliyor. Peki, emekli ikramiyeleri ne zaman, ayın kaçında hesaplara yatırıl

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödeme! 

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 24 ay vade farksız ödemeyle devre mülk sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesi ile ilgili merak edilenler...

Sinpaş Kızılbük devre mülklerde güncel fiyatlar ne kadar? Sinpaş Kızılbük 20 Eylül 2022 fiyat listesi….

Türkiye'nin ilk iyi yaşam konseptli, ömür boyu “termal devre mülk tatil projesi” nde detaylar yavaş yavaş gelirken, Marmaris’in huzurlu doğasında devremülk almak isteyen herkes bu haberi okumalı. İşte projenin ayrıntıları..

Sinpaş Kızılbük devre mülklerinde fiyatlar belli oldu! Sinpaş Kızılbük 26 Ağustos 2022 fiyat listesi!

Türkiye'nin ilk iyi yaşam konseptli ömür boyu “termal devre mülk tatil projesi” nde detaylar parça parça gelirken, Marmaris’in huzurlu doğasında tatil yapmak isteyen herkes bu haberi okumalı. İşte detaylar..

TOKİ’den 81 ilde ucuz konut projesi! Emekli ve gençlere özel fırsatlar var! Başvuru tarihlerini sakın kaçırmayın

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesi olarak adlandırılan TOKİ tarafından inşa edilen projesinin detayları bir bir ortaya çıkmaya başladı. İşte detaylar…

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu'ndan bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul açıklamasına tepki!

Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili olarak yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

103 emekli amiral için soruşturma açıldı! 

Montrö Boğazlar sözleşmesi ve Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik ortak bildiri yayınlayan 103 emekli amiral için soruşturma açıldı. 

Devlet Bahçeli'den 103 emekli amiralin açıklamasına tepki! 

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli 103 emekli amiralin Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik açıklamasına yaptığı açıklamaya tepki gösterdi. 

Emekli tatil projesi Haberi

Emekli tatil projesi


Turizm Yazarları ve Gazetecileri Başkanı Kerem Köfteoğlu, "Dünyayı gezen Çin'li turist sayısı önümüzdeki dönemde 500 milyona çıkacak. Çinlilerin an çok tercih ettiği tatil köyleri ve ürünleri Bursa'da mevcut" dedi.


Merinos Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen 2. Bursa Turizm Zirvesi, Skal Bursa Turizm Profesyonelleri Derneği'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Bursa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, BTSO, Uludağ Üniversitesi, TÜRSAB, GÜMTOB ve BURO iş birliği ve ile 'Bursa'da 12 ay turizm' temasıyla düzenlenen sempozyumda konuşan Türkiye Oteller Federasyonu Genel Sekreteri, Savaş Çolakoğlu, "İç turizmle alakalı bir çalışma yaptık. Türkiye Otelciler Federasyonu olarak iç turizm hareketleri Avrupa'da yüzde 50'lerdeyken, ülkemizde bu rakam yüzde 25-30 civarında bu hareketi daha faal hale getirmek için geçen yıl Ziraat Bankası'yla anlaşma yaptık. Dedik ki, belirli bir birikimi olup Ziraat Bankası'ndan...