15 / 05 / 2024

emekli toki Pazarköy mengen evleri kura

emekli toki Pazarköy mengen evleri kura

TOKİ Emekli Bolu Mengen Pazarköy kura çekilişi bugün yapılacak. Daire fiyatlarının 77 bin 600 TL'den başladığı projede peşinat bedeli 9 bin 312 TL olarak belirlendi.

Milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi? Maaşlarda OVP etkisi!

Enflasyonla beraber hayat pahalılığını en ağır şekilde yaşayan emeklilerin büyük kısmı, asgari ücretin altında kalan maaşlarına seyyanen zam beklentisine girmesine karşın, seçim öncesi talepleri karşılanmadı. Peki milyonlarca emekliye yeni zam müjdesi gelecek mi? Emekli maaşları yükselecek mi?

Emekli bayram ikramiyesinin yükseltilmesine ilişkin madde Meclis'te kabul edildi!

8. Yargı Paketi kapsamında emekli bayram ikramiyesinin 2 bin TL'den 3 bin TL'ye yükseltilmesine ilişkin madde kabul edildi. İşte ayrıntılar...

Emekli aylığını yükseltmek isteyenler dikkat! İşte maaşınızı 20 bin liranın üzerine çıkarmanın yolları!

Emekli aylığı, çalışma süresi, prime esas kazanç, yıl içindeki zamlar, enflasyonla birlikte dilekçe tarihine göre artırılabiliyor. İşte pek çok kişi tarafından merak edilen o detaylar...

Emekli maaşına yüzde 50’ye yakın zam! 2024’te en düşük emekli maaşı tam bu kadar olacak! Kuruşu kuruşuna hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur ve emekli aylıklarına ilişkin yaptığı açıklama, Türkiye genelinde yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yıl başında yapılacak olan maaş artışının yüzde 50'ye yaklaşacağı müjdesi, milyonlarca memur ve emekli vatandaşı olumlu bir şekilde etkiledi.

Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı? Hükümetten açıklama! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından emekli maaşlarındaki ek artış için çalışma sürdürülüyor. Peki Ekim'de emekli maaşları yükselecek mi? Emeklilere yılbaşından önce zam müjdesi var mı?

Emekliye büyük zam yapılacak. İşte emekli vatandaşların alacağı maaş

Emekli vatandaşlara yönelik ocak ayında büyük bir zam yapılacağı değerlendiriliyor. Kulislerde şimdiden rakamlar da konuşulmaya başlandı.

Emekli maaşları yüzde 19.77+5.23 ek zam ayarıyla şekillendi! Kök maaşlar yeniden hesaplandı! Kim ne kadar maaş alıyor?

Temmuz ayı emekli maaş zamları belli oldu. Bu kapsamda TBMM onayıyla temmuz ayından itibaren emekli maaşlarına yüzde 25'e varan zam yapıldı. Peki, kök maaşa eklenen zam ile kim ne kadar maaş alacak? İşte detaylar...

Emekli maaşı nasıl yükseltilir? Yüksek emekli aylığı formülü açıklandı! Emekli olacaklar hemen bakın! 

Emekli maaşını çalışma yaşamı boyunca üstünden prim hesaplanan kazanç tutarı ve prim ödeme gün sayısı belirlemekte. Peki emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte emekli maaşını yüksek almanın formülleri...

En düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak? Son dakika şoku!

Emekli maaş zammının kök aylık üzerinden yapılacak olması kafaları karıştırdı. Peki en düşük emekli maaşı yükselecek mi? Emekli maaş zammı yüzde 30'a mı çıkacak?

Emekli maaş zammı yüzde 30,35 mi olacak? SSK ve Bağ-Kur emeklisi maaşına refah payı zammı var mı?

Milyonlarca SSK ve Bağ-Kur emeklisi, emekli maaş zamlarının ne kadar olacağını sorguluyor. Peki, Emekli maaş zammında refah payı olacak mı? SSK ve Bağ-Kur emeklisi yüzde kaç zam alacak? İşte detaylar...

Akbank'ın kapısındaki kuyruk bu yüzdenmiş! Emekli promosyonunda efsaneleşti: Açıklanan rakam dudak uçuklattı!

Bankalar, emekli müşterilerine yönelik promosyonlar hakkında peş peşe açıklamalar yapmaya devam ediyor.

EYT'den emekli vatandaşlara yönelik bir müjde geldi

Emeklikte Yaşa Takılanlar yasası kapsamında emekli olan vatandaşlara yönelik önemli bir haber geldi. EYT'den emekli olanlarla ilgili bu haber 'müjde' olarak lanse edildi.

Bu haber tüm emeklileri ilgilendiriyor! Bunu yaparsanız emekli maaşınız yükselir!

Emekli olduktan sonra herkesin mutlaka aklına gelen bir soru cevabını her zaman arıyor. o soru: Emekli maaşını yükseltmek mümkün mü? İşte bu haberimizde bu sorunun cevabını bulacaksınız .İşte detaylar...

emekli toki Pazarköy mengen evleri kura Haberi

emekli toki Pazarköy mengen evleri kura

TOKİ Emekli Bolu Mengen Pazarköy kura çekilişi bugün gerçekleşecek. Projede taksit ödemeleri, konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


Ödeme planına göre yüzde 12 peşin ödemede kalanı için 180 ay taksit veya yüzde 20 peşin ödemelerde kalan bedeli 240 ay taksitlendiriliyor. Projede fiyatlar 77 bin 600 TL'den başlıyor.


Bolu Mengen Pazarköy TOKİ Emekli kura çekilişinde  asil hak sahibi olamayanlar başvuru bedellerini, 02 Mayıs 2016 tarihinden itibaren T.C Ziraat Bankası A.Ş. Mengen Şubesinden geri alabilecek.



Satış duyurusu için