02 / 07 / 2024

Emekliler TOKİ sitesi

Emekliler TOKİ sitesi

1472 Konutun bulunduğu Emekliler TOKİ sitesinde incelemelerde bulunan Vali Azmi Çelik: “Yeni yılda üniversitemizin doğalgaza kavuşmasıyla birlikte TOKİ konutlarına da gaz verilecek” dedi.

TOKİ Bolu Sanayi Sitesi projesi çalışmalarında son durum! 5 sene önce inşaat çalışmalarına başlanmıştı...

2018 yılında Bolu'da ilk temeli atılan Sanayi Sitesi'nde ihaleyi alan firmalar projeyi yürütemedi. Projesinin tamamlanması için TOKİ devreye girdi ve çalışmalar hızla devam ediyor.

Çorum'da emekliler için yapılan TOKİ konutları ne zaman teslim edilecek?

Çorum’da emekliler için yapımına 6 sene önce başlanan TOKİ konutları henüz teslim edilmedi. CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, TBMM Genel Kurulu’nda söz aldı ve konuyu gündeme getirdi. İşte o açıklamalar...

TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücretliler dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, milyonlarca kişi tarafından merak edilen ve araştırılan sosyal konut projesi ile ilgili detayları resmen açıkladı. TOKİ'den ev almak isteyen emekliler, gençler, asgari ücret alanlar dikkat! Hemen bu son dakika gelişmesine bakın...

Tekirdağ yeni sanayi sitesi projesi için düğmeye basıldı! Süleymanpaşa'ya 481 yeni dükkan geliyor! 

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Tekirdağ Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki TOKİ'nin Tekirdağ Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? Projenin ihalesi ne zaman gerçekleştir

Konya Yeni Sanayi Sitesi 2023 yılına kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı’nın desteğiyle TOKİ tarafından Konya'da inşa edilen Yeni Sanayi Sitesi’nin inşaatı aralıksız devam ediyor. Dev sanayi sitesinin 2023'e kadar hazır olması hedefleniyor.

TOKİ Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bolu Büyük Sanayi Sitesi projesi kapsamında 988 yeni dükkan inşa edecek.

Kırıkkale Küçük Sanayi Sitesi için taşınma kararı!

Kırıkkale'nin şehir merkezinde bulunan  Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasına yönelik TOKİ ile protokol yapılması için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'ya yetki verildi.

TOKİ Muğla Küçük Sanayi Sitesi ile ilgili 12 soru!

Muğla'nın Menteşe ilçesi Akyaka Mahallesi'nde TOKİ tarafından Küçük Sanayi Sitesi yapılacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Alban, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri satışa çıktı!

TOKİ'nin projelendirilerek inşaatı tamamlanan Kayseri Erciyes Küçük Sanayi Sitesi'nde 32 iş yeri 242 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi'nin yüzde 65'i tamam!

Aksaray Belediyesi ile TOKİ iş birliğinde yapılan, istihdam başta olmak üzere bölgesel gelişmeye katkı sağlayacak 375 milyon TL'lik Aksaray Yeni Küçük Sanayi Sitesi projesi inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Zonguldak Basın Sitesi'nde 23 gazeteci ev sahibi oldu!

Zonguldak Valiliği tarafından Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nin girişimleriyle TOKİ tarafından yapılan Basın Sitesi'nde bulunan 110 konuttan boş kalan 23 konutun hak sahipleri belirlendi.

60 milyon liralık Trabzon Araklı Sanayi Sitesi açıldı!

Trabzon Araklı'da TOKİ'nin hayata geçirdiği 216 iş yerinin bulunduğu Araklı Sanayi Sitesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da telekonferansla bağlandığı törenle hizmete açıldı...

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi'nin kura çekilişi bugün!

TOKİ Zonguldak Basın Sitesi projesinde yer alan 110 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Emekliler TOKİ sitesi Haberi

Emekliler TOKİ sitesi

YAPILARI İNCELEDİ

Beraberinde Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen ve bazı yöneticilerle birlikte Kuyubaşı’ndaki 1472 konut alanını gezen Vali Azmi Çelik, yeni yılda üniversiteyle beraber sitenin de doğalgaza kavuşacağını söyledi. İşmerkezi, cami, okul binası, sağlık ocağının yapılacağı alanı gezen Vali Çelik, Dernek Başkanı Ekmen ile yönetim kurulu üyelerini kutladı. Doğalgazın önümüzdeki yıl Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs alanına verileceğini ifade eden Çelik: “Yeni konut alanları da 2016’da doğalgaza kavuşacak” dedi. Bu arada Dernek Başkanı Ekmen, Vali Çelik’e teşekkür ederek, yeni proje için de çalışmalara başladıklarını söyledi.


Batman Çağdaş



Haber Batman Son Söz  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Vali Azmi Çelik, Emekliler Derneği tarafından Batman'a kazandırılan ve Batı Raman'da yapımı devam eden konutları inceledi. 


472 konut projesinin devam ettiği alanda incelemelerde bulunan Vali Çelik'e, Emekliler Derneği...