28 / 04 / 2024

Emeklilere kira yardımı

Emeklilere kira yardımı

Dar gelirliler için emekliler için kira ve yakacak yardımı büyük önem taşıyor. Peki emeklilere kira ve konut yardımı başlayacak mı?

Emekliye kira yardımı kampanyası!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu'nun 108 şubeden başkanının katılımıyla Ankara'da emeklileri yakından ilgilendiren konuları konuştu. Emeklilere kira yardımı teklifi talep edildi. 

Kiralar 10 kat, emekli maaşları 3,5 kat arttı diyen CHP’li Karakoz'dan emeklilere acilen kira yardımı yapılsın önerisi!

CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, son 5 senede konut kiralarında 10 kata varan artışlar yaşandığını fakat emeklilerin maaşları sadece 3,5 kat arttığını belirterek, "Kirada oturan emeklilerimize acilen kira yardımı yapın” dedi.

Emeklilere kira yardımı yapılacak mı? Milyonlarca emekli bu haberi bekliyor!

​​​​​​​Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, emeklilere kira ve yakacak konusunda yardım için çağrı yaptı. Ergün, "Hükümetten talebimiz, emeklilere kira ve yakacak konusunda yardım yapmasıdır. Aksi halde emekliler zorlu kış koşullarında büyük sorunlarla karşı karşıya kalacaktır” dedi

Emekli kira yardımı nasıl alınır?

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu, Ankara'da 108 şube başkanının katılımı ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, TOKİ projelerinde emeklilere ait kontenjanın yüzde 50'ye çıkarılması ve emeklilere kira yardımı gibi konular ele alındı...

Emekliye kira yardımı kampanyası!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Başkanlar Kurulu'nun 108 şubeden başkanının katılımıyla Ankara'da emeklileri yakından ilgilendiren konuları konuştu. Emeklilere kira yardımı teklifi talep edildi. 

Emekliye 600 lira kira yardımı yapılsın teklifi!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, TBMM Başkanlığı'na sunduğu 2 ayrı kanun teklifiyle emeklilere ayda 600 lira da kira yardımı yapılmasını talep etti.

Kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli yapısını yıktıran hak sahiplerine birtakım finansal destekler sağlanıyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı nasıl alınır 2015?

Yalova'da bu ay 82 bin 758 TL kira yardımı verildi!

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kentsel dönüşüm kapsamında 278 hak sahibine toplam 82 bin 758,62 TL Haziran ayı kira yardımı hak sahiplerinin hesabına yatırıldı.

Kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşümde riskli binası yıkılan hak sahiplerine devlet tarafından bazı finansal haklar tanınıyor. Bu hakların başında kira yardımı yer alıyor. Peki, kiracılar için kentsel kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

Kentsel dönüşüme giren binalarda yaşayan vatandaşlara, talep etmeleri halinde belirlenen oranlarda kira yardımı yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar süre alınır?

2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kentsel dönüşüm kapsamında binasını anlaşma ile tahliye eden hak sahiplerine devlet kira yardımında bulunuyor. Peki, 2015 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

Kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Anlaşma ile tahliye edilen, yıktırılan veya kamulaştırılan binaların maliklerine ve kiracılarına devlet bazı yardımlarda bulunuyor. Peki, kiracılar için kentsel dönüşüm kredi ve kira yardımı nasıl alınır?

Kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar!

Kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen bir yapının anlaşma yolu ile tahliye edilmesi halinde hak sahipleri bazı finansal desteklerden faydalanabiliyor. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı almak için gerekli evraklar..

Kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015!

Kentsel dönüşüm kira yardımı koşullarını taşıyan kimseler bir dilekçe ile kira yardımına başvuruda bulunabiliyor. Peki, dilekçe nasıl yazılır? İşte kentsel dönüşüm kira yardımı dilekçesi 2015...

Emeklilere kira yardımı Haberi

Emeklilere kira yardımı

Dar gelirliler için emekliler için kira ve yakacak yardımı büyük öneme sahip. Takvim'de yer alan habere göre, emekliler için önemli gelişmeler yaşanıyor. SGK ve Bağkur emeklisi kira ev desteği alma şartları nelerdir? Kira ve yakacak yardımı için nereye başvurulur? İşte merak edilen soruların yanıtları...

EMEKLİYE YAKACAK PARASI VERİLECEK Mİ?

"Kira fiyatlarındaki artış ve ısınma giderlerinin yükselmesi, emeklilerimizin hane halkı tüketim harcamalarını yükseltmekte ve bu harcamalar bin lira aylık alan bir emeklinin gelirinin yaklaşık yüzde 60'ına denk geliyor. Emekli vatandaşların bilhassa kış aylarında yakıt ve kira desteğine ihtiyaç duyduğu açıkça ortada. Hükümetten talebimiz, zorlu kış koşullarında geçimlerine katkı sağlayacak biçinde emeklilere 'kira ve yakacak yardımı' adı altında ek bir ödemenin yapılmasıdır." Emekli aylıkları hesaplama sistemini belirleyen güncellenme katsayısı ile aylık bağlama oranının...