16 / 05 / 2024

emeklilik primleri geri alma

emeklilik primleri geri alma

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni istihdam paketi geleceğini ve bu kapsamda 3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik priminin devlet tarafından karşılanacağını açıkladı.

Son dakika! Emeklilik yaşı değişti! Detaylar peş peşe geldi! Hemen bakın!

Milyonlarca yurttaşı yakından ilgilendiren emeklilik düzenlemesi, emeklilik sistemine ilişkin köklü değişikliklerin habercisi oldu. En güncel bilgilere göre, Bağ-Kur ve SSK primleri arasındaki eşitsizliğe son verilerek, emeklilik için gereken prim ödeme süresi belirgin biçimde düşürülüyor.

Bu şartı karşılayanlara erken emeklilik fırsatı! Emeklilik yaşı 2 ile 6 yıl geri çekiliyor!

Erken emekli olmak isteyenler şartları ve son dakika gelişmelerini merakla sorguluyor. İşte erken emeklilik fırsatına ilişkin tüm merak edilenler... 

Tarih belli oldu geri sayım başladı: Yüz binlerce kişiye erken emeklilik fırsatı! 

Meclis'in emeklilik reformunu içeren yeni bir torba yasa için yoğun mesaisi başlayacak. Yeni torba yasada Bağ-Kur'luları kapsayan çok kritik adımlar atılacak. İşte detaylar...

Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Önemli bir ilan: Kredi çeken herkesi ilgilendiren bir konu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz! Artık e-Devlet üzerinden başvurarak kredi ödemelerinizi geri alabilirsiniz. Peki Hayat sigortası primleri geri alınabilir mi? Primler geri nasıl alınır?

Erken emeklilik EYT’yi kaçıranlar için geri döndü! Bu şartları sağlayanlar emekli olabilecek!!

EYT fırsatını kaçıran kişiler bazı şartları yerine getirilmesi ile birlikte emekli olabilecek. Kısmi emeklilik sayesinde çalışan kişiler belirli yaşa ve prime sahip olmaları ile birlikte bu emeklilik hakkından faydalanabilecek.

Çalışanlar dikkat! Bunu yaparsanız maaşlarınız misliyle geri alınacak! Emeklilik hayali kabusa dönüyor!

Milyonlarca çalışanın hayali emekli olmak. Emekli hayali kuran çalışanların dikkat etmesi gereken şartlar bulunmakta. Bir hata sonucu emeklilik hayaliniz suya düşebilir. Hata yüzünden prim günleri iptal edilebilir hatta dolandırıcılık işin içine girerse sigortanız iptal edilebilir. İşte ayrıntılar.

Emekliler dikkat! Maaşlar faizi ile geri alınacak! Bunu yapan emekliler karalar bağlayacak!

Bunu yapan yandı. Emekli maaşları faizi ile beraber geri alınacak! Emeklilik hakkı iptal edilecek. İşte ayrıntılar...

2023 emeklilik primleri sil baştan! 2023 Bağ-Kur primi ne kadar oldu? Hesaplar değişti!

Emekli olmak isteyenler vatandaşlar, belirli şartları yerine getirmelidir. Emeklilik için prim ödeyen kişiler, 2023 yılında ne kadar ödeme yapacaklarını öğrenmek istiyor. İşte detaylar!

Emeklilik primleri resmen kökünden değişti! 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu?

Emeklilik için primini kendi ödeyen vatandaşlar 2023 ödemelerinin ne kadar olduğunu sorgulamaya devam ediyor. Emeklilik primleri resmen kökünden değişti. Peki, 2023 Bağ-Kur esnaf, çiftçi, şoför primleri ne kadar oldu? İşte detaylar...

İşte EYT’ye 6 maddelik çözüm! Emeklilik primleri nasıl tamamlanacak? Kimler EYT ile emekli olacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın kurmuş olduğu çalışma grubu ile EYT konusu hükümetin önde gelen önemli konularından biri. Peki, çalışma grubunda konuşulan EYT ile ilgili formüller ne? İşte detaylar…

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi?

Emeklilik için gerekenden fazla prim gün sayısına ait primler geri alınabilir mi? sorusu sıklıkla sorulan sorular arasında yer almaktadır. İşte merak edilen detaylar!

Hayat sigortası primlerinin geri alınabileceğini öğrenenler e-Devlet'e yüklendi! Kredi çekenler iptal ediyor

Krediyi çekenler iptal etmeye koştu. Hayat sigortası primleri geri mi alınıyor? İşte detaylar...

Tamamlayıcı Emeklilik Sistemi'nde yüzde 1 devlet katkısı!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Hedeflerimizden biri, işçimizin kazanılmış haklarının geri gitmemesi. Çoğu ülkedeki tamamlayıcı emeklilik sistemlerinde devlet katkısı yok ama biz burada yüzde 1 oranında devlet katkısı koyacağız" dedi.

emeklilik primleri geri alma Haberi

emeklilik primleri geri alma

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yeni istihdam paketi geleceğini belirterek, "3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik primini devlet karşılayacak" açıklamasını yaptı. 

Sputniknews'de yer alan habere göre; Bakan Selçuk, "Düzenlemeyle hızlı işe dönüş desteği hayata geçirilecek. Belirli süreli sözleşme en fazla 2 yıl olacak. 25 yaş altı ve 50 yaş üstü kişilerin istihdamı kolaylaşacak. 3 ay içinde işe dönenlerin emeklilik primlerini devlet karşılayacak" dedi.