08 / 05 / 2024

Emenike emlak işine mi girdi

Emenike emlak işine mi girdi

Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan Nijeryalı futbolcu Emmanuel Emenike emlak işine girdi. 29 yaşındaki futbolcunun 8 adet dubleks ev aldığı öğrenildi.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Artan kiralar esnafı iflasın eşiğine getirdi! 

İzmir Tarihi Kemeraltı Esnaf Derneği Başkanı Semih Girgin, “Artan kiralar ve girdi maliyetlerinin yükselmesi'' esnafı iflasın eşiğine getirdiğini söyledi. 

Bir emlak devi daha iflasın eşiğine geldi! Alacaklılar sırada!

Çin'de son zamanlarda sık sık gündeme gelen emlak sektöründeki sorunlar devam ediyor. Evergrande'den önce, Zhongzhi Enterprise Group gibi bir başka büyük emlak devi de adeta iflasın eşiğine geldi.

Fahiş fiyatlar mercek altında! 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası kesildi!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, otomotiv, emlak ve diğer alanlarda yapılan denetimler sonucunda 400 milyon TL üzerinde idari para cezası kesildiğini duyurdu. Bakan Bolat, 545 emlak işletmesine 54,5 milyon lira para cezası uygulandığını aktardı.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

Alaçatı'daki arazisine inşaat firmalarından teklif yağmıştı: Şarkıcı Berkay Tiny House işine mi giriyor? 

Popülaritesini koruyan Tiny House'lara talep gün geçtikçe artıyor. Son olarak şarkıcı Berkay'ın Alaçatı'daki arazisine Tiny House yapacağı konuşuluyor. Peki, Berkay Tiny House işine mi giriyor? İşte detaylar...

Emekliye ayrılan 100 EYT'liden 46'sı işine devam etti!

Yaklaşık 1,9 milyon EYT’li emeklilik başvurusunda bulunurken, bunların yüzde 46'sı yani 792 bini işine devam etti. 1 milyon 712 bin çalışan emeklinin 525 bini ise İstanbul’da yer aldı.

O ilde sıfır ev fiyatları 5-6 milyon TL'den başlıyor: Ruslar emlakçılık işine de girdi! 

Rus vatandaşlar, Alanya’da şimdi de pansiyonculuk işine başladı. Bazı Rusların Whatsapp ve Telegram grupları üzerinden yine Ruslar için ilçede kaçak pansiyonculuk yaptığı ile ilgili gelen şikayetler ise çoğaldı. İşte ayrıntılar...

Nakite sıkışanların içine su serpilecek! Yapı Kredi faizsiz kredi kampanyasını duyurdu!

Yapı Kredi, acil nakite sıkışanların içine su serpecek kampanyayı duyurdu. İşte detaylar!

Artık tüm veriler görünecek! Google öyle bir hizmet başladı ki kullanıcıların çok işine yarayacak

Google'ın yeni  başlattığı uygulama kullanıcıların çok işine yarayacak. Başlayan bu özellik, geliştiricilerin uygulamalarını kullanıcı verilerini nasıl topladığını, paylaştığını ve güvenliğini nasıl sağladığını gösteriyor.

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

40 yıllık emlak sektörü yöneticisindan piyasa itirafı: Aşırı yükselen fiyatlar...

Konut piyasasında yaşanan fiyat dalgalanmaları, yüksek inşaat maliyetleri, talebin artıp arzın düşmesi sektörü kısır döngünün içine soktu. Emlak sektöründe 40 yılını geçiren Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu (TEMFED) Başkanı Hacı Ali Taylan ilginç bir itirafta bulundu.

Emlak işletmeleri web tapudan yetki talep edebilir mi?

Kullanımı git gide yaygınlaşan Webtapu uygulamasıyla yetki belgeli emlak işletmeleri taşınmaz maliklerden yetki talep edebilecek.

Emenike emlak işine mi girdi Haberi

Emenike emlak işine mi girdi

Emmanuel Emenike, rotasını emlakçılığa çevirdi. 29 yaşındaki futbolcu İstanbul'da 8 adat dubleks daire aldı. Dairelerin tanesinin 1.5 milyon dolar olduğu iddia ediliyor. 

Emenike bu sezon Fenerbahçe formasıyla toplam 21 maça çıkarken 7 gol ve 4 asist üretti.


Emenike, futbola Nijerya'nın Delta eyaletinin takımı Delta Force FC'de başladı. 2007-08 sezonunun ikinci yarısında Güney Afrika'ya giden Emenike, National First Division adlı ikinci ligin takımlarından Mpumalanga Black Aces'e transfer oldu. 17 Şubat 2008'de ilk maçına çıktı. Dynamos ile oynadıkları maçı 4-2 kaybetseler de Emenike ilk golünü de bu maçta kaydetti. 



Yeni...