05 / 05 / 2024

Emin Akçaoğlu dönüşüm

Emin Akçaoğlu dönüşüm

İZMİR Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, Dünya Ekonomi Ligi Raporu'na göre dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olma konumu iki basamak gerileyen Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi.

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde dönüşüm tam gaz: Öğretmenler Sitesi'nde 388 birim için temel atıldı!

Eyüpsultan'ın saçak parsellerinde kentsel dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dün Öğretmenler Sitesi'nin, yerinde dönüşümle 388 birimden oluşan depreme dayanıklı ve modern bir yapıya kavuşması için temel atma töreni yapıldı. 

Adil Karaismailoğlu: Depreme dirençli yapılar yapmak bizlerin elinde! Vatandaş dönüşüm için ne diyor?

Ak Parti Trabzon Milletvekili ve Ulaştırma ve Altyapı eski Bakanı Adil Karaismailoğlu, X sosyal medya hesabından, kentsel dönüşüm ile ilgili bir video yayınladı. Peki Adil Karaismailoğlu'nun bu açıklamasına vatandaşlardan hangi yorumlar geldi? 

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Mehmet Tevfik Göksu'dan İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, İstanbul Güngören İlçesi’ndeki Doğakent Sitesi’nin kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda Ekrem İmamoğlu'na tepki gösterdi. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Türkiye'nin ilk akıllı kentsel dönüşümü Eskişehir Tepebaşı'nda!

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinden kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Eren Aka, bugünkü yazısında devam eden çalışmaları kaleme aldı.

Levent Gök'ten AOÇ arazisinin 74 dönümünün kiraya verilmesine tepki!

Atatürk’ün mirası olan Atatürk Orman Çiftliği’nin (AOÇ) 74 dönümünün daha kiralanmak üzere ihaleye çıkarılması tepkilere neden oldu. 

İffet Polat'tan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm eleştirisi!

AK Parti İstanbul Milletvekili İffet Polat yaptığı açıklamada, Ekrem İmamoğlu'nun kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yılda 20 bin, 5 yılda 100 bin konut vadettiğini dile getiren Polat, 1,5 yılda 30 bin konut yapması gerekirken hiç yapılmadığını söyledi.

Mustafa Palancıoğlu'ndan kentsel dönüşüm açıklaması!

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti Melikgazi ilçe yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştiren toplantıda bir araya geldi. Palancıoğlu, "Kentsel dönüşüm kapsamında 1034 daire ve 60 dükkanı hak sahibine teslim ettik" dedi.

Şanlıurfa Akçamescit kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum ne?

Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Akçamescit bölgesinde 4 etaptan meydana gelen toplam 3000 konutun hedeflendiği kentsel dönüşüm alanında 1.etap çalışmaları hızla devam ediyor. 

Uşak'ta kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Uşak'ta bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çağan tarafından tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu: İstanbul'da kentsel dönüşüm çok önemli bir konu!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi AK Parti adayı Binali Yıldırım ile ortak bir yayına katılan CHP adayı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul'da kentsel dönüşüm çok önemli bir konu" dedi.

Emin Akçaoğlu dönüşüm Haberi

Emin Akçaoğlu dönüşüm

İZMİR Üniversitesi İşletme Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emin Akçaoğlu, Dünya Ekonomi Ligi Raporu'na göre dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olma konumu iki basamak gerileyen Türkiye'nin 2023 hedefini değerlendirdi. Ekonominin rekabet gücünün ancak üniversite-sanayi işbirliğini geliştiren ve daha fazla kaynağı araştırma geliştirmeye yönlendiren bir yapısal dönüşüm sonrasında mümkün olabileceğini söyleyen Akçaoğlu, "Bu hedefe erişme sürecinde inşaat sektörünün lokomotif pozisyonuna dayalı yapı değişmeli" dedi. 


İzmir 9...