17 / 06 / 2024

Emin Altıner Konyaaltı Sahil Projesine herkes katkı koymalıdır

Emin Altıner Konyaaltı Sahil Projesine herkes katkı koymalıdır

KONYSİAD Başkanı Emin Altıner "Her detayı ince eleyip sık dokumamızın nedeni, uygulanacak proje ile "İŞTE BUDUR" diyebileceğimiz, 150-200 yıl sonra bile yaşayanların gururla istifade edebilecekleri bir eser olması içindir. " dedi.

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Altın ve gümüşte beklenmeyen düşüş! Yatırımcılar şok içinde! Hemen bakın, sonra keşke demeyin!

Fed yetkilileri enflasyondaki düşüşten emin olmayınca altın ve gümüşteki yükseliş son buldu. İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında kritik viraj! Buradan alan köşeyi döner

Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından sıkı şekilde izleniyor. Düşüşe geçen altın fiyatları rüzgarı arkasına aldı ve yukarı yönlü ivmelendi. Fiyatlarda hareketlilik yaşanırken ünlü ekonomist Tunç Şatıroğlu gram altın için beklediği yeni zirveyi paylaştı. İşte tüm de

Depreme dayanıklı binalar için 3 altın kriter! 

Olaycom köşe yazarı Ahmet Emin Yılmaz, bugünkü köşesinde depreme dayanıklı yapılar için gerekli 3 kriteri kaleme aldı. İşte Ahmet Emin Yılmaz'ın 'Depreme dayanıklı yapıda 3 altın kriter: Doğru zemin, doğru proje, doğru inşaat' başlıklı yazısı...

Edremit Altıner Otel 45 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Edremit İcra Dairesi, Balıkesir Edremit'te yer alan Altıner Otel'i 45 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altınbiçer Turizm Otelcilik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  200 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Altıner tarafından kuruldu.

Alanın eli yanıyor! Altın fiyatları ne oldu?

Yatırımcıların gözdesi sarı metal yani altın fiyatları yakından takip ediliyor. Dünyadaki ekonomik sistemde yaşanan gelişmeler de altın fiyatlarını etkiliyor. Emin liman olarak öğrenilen altın, güne büyük bir krizle giriş yaptı.

İnomec İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnomec İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emin Altıbağ tarafından kuruldu.

Talveg Yapı Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Talveg Yapı Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taha Kemal Altıner ve Hayrullah Başol ortaklığında kuruldu.

Kredide dikkat edilecek 10 altın kural!

Posta yazarı Bilal Emin Turan bugünkü yazısında kredi çekerken dikkat edilmesi gereken kuralları yazdı. İşte Turan'ın "Kredide 10 altın kural" başlıklı o yazısı...

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Zey Sa Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile  Ahmet Altıner tarafından kuruldu.

Yunus Emre Altıner: Dere yatağı üzerine inşa edilen yapılar için kararlıyız!

Kayseri Yahyalı’daki selden sonra Kaymakam Yunus Emre Altıner ve Belediye Başkanı Esat Öztürk bölgeye giderek yakından incelemelerde bulundu. Kaymakam Altıner yaptığı açıklamalarda” Önceden imar izni olmaksızın yapılan tesislere de müsaade edilmeyecektir." dedi.

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Tulip Otelcilik Taşımacılık Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Üner tarafından kuruldu.

Emin Altıner Konyaaltı Sahil Projesine herkes katkı koymalıdır Haberi

Emin Altıner Konyaaltı Sahil Projesine herkes katkı koymalıdır

Konyaaltı Sahil Projesi hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Öncelikle Konyaaltı Sahil Projesi ile ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi ve Mimarlar Odasının açmış olduğu Kentsel Tasarım Proje yarışmasını kazanan firmanın içerisinde, Konyaaltı Sahilini teneffüs etmiş, iki Antalyalı arkadaşımızın olması bizlere fevkalade gurur vermiştir... Bu nedenle Başta Sayın Semsi Tugay olmak üzere bu projeye emeği geçen tüm ekibi yürekten kutluyorum... 


Konyaaltı Sanayici Is Adamlarına yapılan Konyaaltı Sahil Projesinin anlatıldığı Seminerde kimler sunum yaptı ve kimler katıldı? 


Sayın Şemsi Tugay'ı proje ile ilgili bölgenin önemli değerlerinden biri olan Konyaaltı Sanayici iş Adamları Derneği'ne sunum yapabilmeleri için aradım... Telefonda o enerji dolu sesi ile "memnuniyetle gelirim " deyince 04 Mart günü Konyaaltı Sanayici İş Adamları Derneği'nin geleneksel sabah kahvaltısında konuğumuz oldu ve de gayet samimi bir şekilde bize projeyi...