08 / 05 / 2024

emin group yeni elektrikli otomobil

emin group yeni elektrikli otomobil

24 yıldır faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarı'nda konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü yeni elektrikli otomobili de ilk kez sergiledi.

Sagist Group'tan 140 milyon dolarlık yeni proje! Bingazi'ye otel ve 12 villa geliyor!

Sagist Group, Libya’da 140 milyon dolarlık yatırımla yeni bir projeyi daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Bingazi'de konumlanacak olan bu projede 400 lüks otel ve 12 bağımsız villa yer alacak. 

Yıldızlar Group'tan Şişli'ye 75 odalı yeni otel geliyor!

Yıldızlar Group, Şişli'deki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. Söz konusu proje 66 milyon 875 bin TL'ye mal olacak.

İsra Group 950 milyonluk yeni AVM projesi için düğmeye bastı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İsra Group, Ağrı'da alışveriş merkezi inşa edecek. Söz konusu proje 950 milyon TL'ye mal olacak.

Bank of America emin şekilde yeni dolar tahminini açıkladı! 2024'e girmeden bu rakam görülecek!

Bank of America (BofA) dolar için yıl sonu tahmini paylaşarak faiz karayla ilgili öngörülerini açıkladı. İşte Türkiye ekonomisine dair son tahminler...

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Emin Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Omar Alhaj HAsan tarafından kuruldu.

Radisson Hotel Group 400 yeni anlaşma yapmayı hedefliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Radisson Hotel Group, 2022 yılında 400 yeni otel anlaşması yapmayı hedefliyor. 

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Yol Group İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Battıkh tarafından kuruldu.

Emin Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Emin Group İnşaat İthalat İhracat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye ile Ghulam Farok Amını tarafından kuruldu

Ergün Polat İnşaat ve BEZE Group'tan yeni ortaklık! 

İnşaat sektöründe ileri yapı teknolojilere sahip deprem yönetmeliğine uygun projelerini hayata geçiren Ergün Polat İnşaat, iletişim danışmanlığı alanında faaliyet gösteren BEZE Group ile yeni bir ortaklığa imza attı. 

Akkuş Group'tan Beylikdüzü'ne 3 yeni proje!

Akkuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, gelecek yıl Akkuş Group olarak 3 yeni proje hayata geçireceklerini açıkladı. Akkuş, 3 projede 500 bağımsız bölümün bulunacağını vurguladı.

Emin Koramaz: 'Yenişehir'in planlarına dava açacağız!

Kanal İstanbul için kurulması planlanan Yenişehir planları yeniden düzenlendi. Planlarda gölün etrafında turizm tesisleri öngörülüyor. TMMOB Yönetim Kurulu Başkanı Emin Koramaz, plan için “Tahribatın detayını kurallara bağlayan yıkıcı, dönüştürücü yeni ek hükümler” dedi. 

Eminönü Yeni Camii'nin restorasyonu 2 yıldır tamamlanamadı!

İstanbul'un 355 yıldır simgeleri arasında bulunan Eminönü'ndeki Yeni Camii'nin restorasyon çalışmaları iki yıldır tamamlanmayı bekliyor. 

Emin Grup yurt dışında yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Aramızda Türk iş adamlarının da bulunduğu bir heyet ile Cibuti ve Somali’de yeni yatırım fırsatları ve bazı iş birlikleri için görüşmeler yaptık" dedi.

emin group yeni elektrikli otomobil Haberi

emin group yeni elektrikli otomobil

Konut ve otomobil projeleriyle ilgili olarak konuşan Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; "Emin Grup olarak bünyemizde bulunan şirketlerimizden Eminevim ve Eminotomotiv ile yıllardır insanların faizsiz ev ve otomobil sahibi olmalarını sağladık ve devam ediyoruz. Bunun yanında Emin İnşaat olarak ta yeni yapılar üreterek insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Burada Ahenk, 5Yüz60 ve Nefes projelerimizde bunlardan bazıları. Bunun yanında %100 elektrikli ve çevre dostu aracımızı, insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak, onların yakıt maliyetini düşürmek ve gelecek nesillerimize daha temiz bir dünya bırakmak için dönüşümünü yaptığımız bu otomobili de görücüye çıkardık. 


100 KM’DE 1 TL MALİYET 

Dönüşümünü yaptığımız araçlar yüzde 100 elektriklidir. Yüzde 100 elektrikli araçların işletme maliyeti mazotlu araçların yüzde 10 u kadardır. Bizim aracımız 100 km de yaklaşık 1 TL lik elektrik tüketmektedir....