08 / 05 / 2024

Emin Grup ödül gecesi

Emin Grup ödül gecesi

Türkiye’nin en güçlü ve önde gelen şirketlerinden biri olan Emin Grup, “2019 Başarı Ödülleri Gecesi” kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi.

Wyndham Grup düğmeye bastı: Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka!

Wyndham Grup düğmeye bastı. Türkiye'de hedef büyüten dev otel zinciri Cumhuriyet’in 100. yılında 105 otel 10 marka için harekete geçti.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Ontan Modda Bayraklı'ya 'En İyi Rezidans' ödülü!

İzmir'de yatırımlarına ve projelerine devam eden Ontan Grup,  İstanbul'da gerçekleşen Sign Of The City Awards töreninde yapımı tamamlanan Modda Bayraklı Projesi'ne 'En İyi Rezidans' ödülü verildi.

Mert Kutlu'ya Ekonomist'ten 40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO ödülü!

Lens Yapı Grup CEO'su Mert Kutlu, Ekonomist dergisi tarafından bu yıl ikinci kez düzenlenen "40 Yaş Altı 40 Güçlü CEO" ödül töreninde ödül aldı...

Emin Grup yurt dışında yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Aramızda Türk iş adamlarının da bulunduğu bir heyet ile Cibuti ve Somali’de yeni yatırım fırsatları ve bazı iş birlikleri için görüşmeler yaptık" dedi.

Emin Grup 360 çalışanını ödüllendirdi!

Emin Grup, "2019 Başarı Ödülleri Gecesi" kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi...

Emin Grup 360 çalışanını ödüllendirdi!

Türkiye’nin en güçlü ve önde gelen şirketlerinden biri olan Emin Grup, “2019 Başarı Ödülleri Gecesi” kapsamında 3.sünü düzenlediği etkinlikte; 5, 10, 15, 20 ve 25 yılı geride bırakan ve yüksek performans gösteren çalışanlarını ödüllendirdi.

Modda Suites'e ''En İyi Konut'' ödülü!

İzmir'de faaliyet gösteren Ontan Grup, Sign Of The City Awards'ta ‘Modda Suites’  projesi ile de “En İyi Konut” ödülünün sahibi oldu. 

Hamit Demir'e kent markası ödülü!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne 34 yıl önce kazandırdığı Demir İnşaat markasını, sektörde ezber bozan projelerle özdeşleştiren Demir Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir’e kent markası ödülü...

Aydınlı Grup, En İyi Kurumsal Çözüm Ödülü'nü aldı!

Aydınlı Grup “Avrupa Perakende Teknoloji Ödülleri” (RETA) töreninde “En İyi Kurumsal Çözüm” alanında ödül aldı. Türk markası olan firma, aynı kategoride ödülü ikinci kez kazanan ilk marka oldu.

Ege Grup Maidan'e Avrupa'dan ödül!

Ege Grup'un ,Çankaya'daki MAIDAN' proje Avrupa'nın prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan European Propeıty Avvards'ta "Beş Yıldızlı En iyi Ofis Mimarisi ödülünün sahibi oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Beyazıt Kütüphanesi ile ödül aldı!

Uluslararası ölçekte önemli işlere imza atan Tabanlıoğlu Mimarlık, aldığı son iyi haber Beyazıt Kütüphanesi'nin renovasyonuna ödül verilmesiydi.Şirketin ortaklarından Melkan Gürsel, bir grup gazeteciye ofisinde açıklamalarda bulundu.

Emin Grup ödül gecesi Haberi

Emin Grup ödül gecesi

2 Mart 2019 Cumartesi günü Hilton Bursa Convention Center Otel’de gerçekleşen etkinliğe; Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Bölge Müdürleri katıldı. Şampiyon Şubeler, Şampiyon Bölgeler, Geleceğin Yıldızları, Müşteri Memnuniyeti Birincileri ve Kıdem Ödülleri dalında 360 çalışana başarı plaketlerinin takdim edildiği gecede güzel anlar yaşandı. 

1991 yılından bu yana Türkiye’de bir ilk olan Elbirliği Sistemi ile 135 bin aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Emin Grup, 1300’ün üzerinde kişiye istihdam sağlıyor.

Açılış konuşmasını yapan Emin Grup İcra Kurulu Başkanı Sefa Üstün, “ Hiçbir şey güven kadar güçlü değildir. Biz bir ailenin en önemli yapı taşını birlikte inşa ettik. Geçmişten günümüze en az sizler kadar bize güven duyan ve bu vesile ile...