06 / 05 / 2024

Emin Karcı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Emin Karcı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Emin Karcı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emin Karcı, Ersan Akçam ve Fırat Karcı imzasıyla kuruldu.

Eminönü Meydanı'nın inşaatı için Romanya'dan asfalt getirilmiş!

1940 yılında Eminönü Meydanı'nın inşaatı yavaş ilerlediğinde şikayet edilmiş. Belediye tarafından yapılan tetkikler sonrasında hava durumu değelendirilmiş ve ona göre karar verilmiş.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

1942 yılında bir türlü sonuçlandırılamayan Eminönü Hanı için yıkım kararı verilmiş. Söz konusu yapının 1942 yılında yıkılması için çalışmalar başlatılmış.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Global Housıng Yapı Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sezgin Turan, Cevdet Tanrıkulu ve Mehmet Emin Akkaya ortaklığında kuruldu.

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Life Yapı Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Yılmaz tarafından kuruldu.

Emin Delbe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Emin Delbe Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Delbe tarafından kuruldu.

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ark Life Yapı İnşaat Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Emin Şeker tarafından kuruldu.

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekba Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Kaplan ve Mehmet Emin Aladağ ortaklığında kuruldu.

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Group Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Avni Tellioğlu ve Mehmet Emin Tellioğlu ortaklığında kuruldu.

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Tekyol Hafriyat Madencilik İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Şişli'de 550 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Erek tarafından kuruldu.

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cansu Plus Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Cansu ve Muhammet Emin Cansu ortaklığında kuruldu.

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açarlar İnşaat Yapı Malzemeleri Mühendislik Profil Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Açar tarafından kuruldu.

Emin Karcı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Emin Karcı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Emin Karcı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emin Karcı, Ersan Akçam ve Fırat Karcı imzasıyla kuruldu. 


Emin Karcı Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,yapılar, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler,...