05 / 05 / 2024

emin üstün 15 temmuz mesajı

emin üstün 15 temmuz mesajı

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur. Unutulmamalıdır ki 15 Temmuz, birliğin zaferi olmuştur.” dedi.

Beko CM 8102 çamaşır makinesinde 2 bin 250 TL indirim fırsatı başladı! Son gün 15 Eylül!

Beko’dan yeni evlenecek çiftlere ve evine çamaşır makinesine almak isteyenlere indirim müjdesi geldi. CM 8102 çamaşır makinesinde Oliz’e özel 2 bin 250 TL indirim imkânı sağlayacağını duyuran Beko, kampanyanın 15 Eylül tarihinde sona ereceğini açıkladı.

Doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı! Doları olanlar bu tarihi not alın! Son dakika!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından döviz kurları yükselmeye başladı. Vatandaşlar ise doların yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Ünlü ekonomist doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı. 

Vestel 55 inç 139 Ekran 4K televizyon fiyatını 15 bin 999 TL yaptı

 Vestel 55 inç 139 Ekran 4K televizyon fiyatını 15 bin 999 TL olarak açıkladı. İşte detaylar...

Benzin, motorin ve LPG alacaklar dikkat! Az önce açıklandı! Son gün 15 Ağustos!  

Akaryakıt harcamalarına ilişkin bir kampanya düzenleyen Halkbank, Aytemiz istasyonlarından yapılacak harcamalara 90 TL ParafPara hediye edeceğini açıkladı. Halkbank, kampanyanın 15 Ağustos’ta biteceğini duyurdu.

Seçim sonrası altın fiyatları fırladı! Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları

Cumhurbaşkanılığı seçimleri ve 28. dönem milletvekili seçimlerinin sonuçları netleşmek üzere. Piyasalarda hareketlilik görülüyor. Altın fiyatları fırladı. Gram altın, çeyrek altın kaç lira oldu? Acil bakın! 15 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı rekorla kapattı. Gram altın dün serbest piyasalarda 1.300 TL olurken bugün de sınırları zorlamaya devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları tozu dumana kattı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan çabuk bakın! 15 Nisan 2023 altın fiyatları.

Bosch'tan buzdolabı alana 2.200 TL indirim! Son gün 15 Nisan! 12 Nisan 2023 fiyat listesi...

Bosch'tan bugünlerde geniş iç hacme ve yiyecekleri uzun süre taze saklayan üstün teknolojiye sahip XL veya XXL buzdolabı alanlar büyük avantaj yakalıyor. Bosch, şık tasarımlı geniş kapasiteli buzdolaplarında 2.200 TL indirim fırsatı sunuyor.

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Mercedes'in elektrikli SUV'u EQA kaç TL? İşte sıfır km'de Mercedes EQA’nın 15 Mart 2023 fiyat listesi…

Mercedes’in elektrikli SUV’u EQA'nın fiyatı açıklandı! Peki  Mercedes EQA kaç TL? İşte İşte Mercedes EQA’nın 15 Mart 2023 fiyat listesi…

Yedi çekmeceli derin dondurucu ile yiyecekleriniz üstün koruma altında! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Geniş hacme sahip olmayan derin dondurucusunu  değiştirmek isteyenler için Vestfrost; yedi çekmecesi bulunan üstün soğutma teknolojisine sahip derin dondurucuyu tüketicilerinin beğenisine sunuyor.

1 doların 15 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı! Doları olanların resmen ayağı yerden kesildi! Hemen bakın

1 doların 15 gün sonra ne kadar olacağı peş peşe açıklandı... Doları olanların resmen ayağı yerden kesildi... Hemen bakın...

Gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Gram altının 15 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Bu rakamı görenin ağzı tam 1 karış açık kaldı! Hemen bakın

Peugeot Expert Van 0 faiz fırsatıyla satışta! Üstün yakıt ekonomisi! 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

Peugeot Expert Van, Kasım ayına özel 0 faiz fırsatıyla satışa sunuluyor. Üstün yakıt ekonomisiyle dikkat çeken Expert Van fiyatları merak ediliyor. Peki Peugeot Expert Van fiyatları bu ay ne kadar? En ucuz Peugeot Expert Van kaç TL? İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi...

emin üstün 15 temmuz mesajı Haberi

emin üstün 15 temmuz mesajı

Türkiye, FETÖ’cü hainlerin kanlı darbe girişimini, 250 şehidinin ruhunu şad ederek ve yeniden meydanlarda demokrasi nöbetleri tutarak anıyor.


Terör örgütü FETÖ'nün, işi TBMM'yi bombalamaya kadar götürdüğü hain darbe girişiminin 1.yılında, çeşitli anma programları ve etkinlikler düzenleniyor.


Türkiye'nin büyük şehirlerinin üstünde savaş uçaklarının uçtuğu, TSK içindeki hain FETÖ yapılanmasının mensuplarının sokaklarda vatandaşların üzerine tanklarla yürüyüp ateş ettiği 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü gerek Meclis, gerekse Türkiye'nin dört bir yanında yapılan etkinlikler ile anılıyor.


Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, darbenin sene-i devriyesinde yaptığı açıklamasında; “Milletimize yapılan hain saldırı neticesinde milletimiz ve dahi tüm dünya görmüştür ki; bir toplum el ele verdiği takdirde üstesinden gelemeyeceği şey yoktur,” diye konuştu.


Türkiye Cumhuriyeti'nin 15 Temmuz 2016'da çok büyük bir darbe tehlikesi ile karşılaştığını anımsatan...