13 / 05 / 2024

Emine Gülizar Emecan kanal istanbul açıklaması

Emine Gülizar Emecan kanal istanbul açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emfo Mekatronik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emine Gürsoy tarafından kuruldu.

Sunspace İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Sunspace İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Emine Konyalıoğlu Bozkurt tarafından kuruldu.

Ulsy İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ulsy İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Emine    Ulusoy tarafından kuruldu.

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Emine Gülen Tek tarafından kuruldu.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapımı mecliste!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Emecan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Afyonkarahisar kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Afyonkarahisar'da kentsel dönüşüm uygulanacak mahallenin sakinleriyle buluştu

Gülizar Biçer Karaca’dan Denizli'deki deprem çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Denizli art arda depremlere sahne olurken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca’dan kamuoyunun beklediği sorulara ilişkin cevaplar geldi.

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güneşim Proje Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İsmail Yalçın ve Emine Hatice Öcal ortaklığında kuruldu.

Gülizar Biçer Karaca'dan Denizli’deki imar kararına tepki!

CHP İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Gülizar Biçer, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin Pamukkale’deki imar kararına tepki gösterdi.

Gülizar Biçer Karaca'dan deprem vergisi önergesi!

TBMM’de 5 partinin ortak deprem araştırma önergesi hakkında söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, 1999 depreminde zaman aşımı uygulanan ya da cezaların ertelendiği davaların peşini bırakmayacaklarını belirtti.

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Emine Gülizar Emecan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, çılgın proje Kanal İstanbul'a ilişkin, Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirtti...

Emine Gülizar Emecan kanal istanbul açıklaması Haberi

Emine Gülizar Emecan kanal istanbul açıklaması

CHP İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan, SÖZCÜ HaftaSonu’na açıklamalarda bulundu. 

Kanal İstanbul projesine ilişkin de konuşan Emecan, Yeniköy ve Karaburun mahallelerine gittiğini ve köylerde yaşayan vatandaşlarla görüştüğünü söyledi. Sözcü'den Hande Zeyrek'in haberine göre; Türkiye’ye bir çıkış bulabilmek için çalıştıklarını belirten Emecan, “Devletin bütçesi har vurup harman savruluyor” dedi.

Emecan, Kanal İstanbul sorusunu şu şekilde yanıtladı: 

– Kanal İstanbul bölgesindeki köylere de gittiniz…

Kanalın Karadeniz sahiline çıkış noktasında bulunan Yeniköy ve Karaburun mahallelerini, İlçe Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte ziyaret ederek köy halkıyla görüştüm. O köylerde yaşayan vatandaşlar, her şeyin farkına varmış ve yerinden yurdundan edilmek istemiyor. Bakanlık yetkililerinin köy köy gezip propaganda yaptıklarını duyduk. Şimdi sıra halkı kandırmaya gelmiş. Bu proje tam anlamıyla İstanbul'a Türkiye'ye ihanet projesidir.

Emlak Konut GYO Kanal İstanbul güzergahında...