03 / 05 / 2024

eminevim aylık daire teslimleri

eminevim aylık daire teslimleri

Dar ve orta gelirlileri ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayan, elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Eminevim, aylık ev teslim rakamını 700'e çıkardı.

İki ildeki 2 adet daire ve 3 adet iş yeri kiraya veriliyor! Aylık 5.500 TL'den başlayan bedellerle... 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü ve Uludağ Üniversitesi, 2 adet daire ve 3 adet iş yerini aylık 5.500 TL'den başlayan bedellerle kiraya veriyor. İşte detaylar...

TOKİ'den aylık 1.165 liraya sıfır daire fırsatı! Evlerin ateş pahası olduğu bugünlerde 233 bin liraya tapu

TOKİ, alt ve orta gelir grubuna yönelik yaptığı sosyal konut projelerine hız kesmeden devam ediyor. Siirt'in Kurtalan ilçesinde başlayan TOKİ konut projesinden sonra bir projenin daha temeli atıldı. Daireler 233 bin liraya tapu teslim olacak. Aylık ödeme ise 1.165 lira!

250 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ne oldu?

Kredi faiz oranlarının artmasının en çok etkilediği sektörlerin başında konut sektörü bulunuyor. Peki 250 bin TL'lik birikimi olan ve 500 bin TL değerinde daire satın almak isteyen bir aile, 250 bin TL konut kredisi kullandığı durumda ne kadar aylık taksit öder?

Esenyurt'ta tek mülkü konut olanlara aylık bin 500 TL yardım!

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Murat Yazıcı, Esenyurt'ta yaşanan sel felaketine ilişkin, "Tek mülkü bir daire olup ve fiili olarak orada oturan 141 aileye çalışma bitinceye kadar 8 ay boyunca aylık bin 500 lira yardım yapacağız" dedi...

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye!

"Hayatın merkezinde, doğanın kalbinde" sloganı ile hayata geçirilen Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda aylık 2 bin 700 TL'ye daire sahibi olunabiliyor..

Kurtköy Paragon'da 3 bin 279 TL aylık ödemelerle!

Kurtköy Paragon'da aylık 3 bin 279 TL ödemelerle ev sahibi olunuyor. Küçükçalık İnşaat imzası ile Kurtköy'de hayata geçirilen projede 132 daire yer alıyor.

Kiralık daire aramaları Mart'ta yüzde 20 arttı!

Emlakjet verilerine göre Mart’ta kiralık daire araması aylık bazda yüzde 20, Nisan’da ise aylık bazda yüzde 14 arttı.

Kordon İstanbul'da 10 bin TL peşinatla! Aylık 0.79 vade oranı!

Kordon İstanbul'da 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunuyor. Ege Yapı tarafından hayata geçirilen projede aylık yüzde 0.79 vade oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Gül Proje Express'te aylık 3 bin TL taksitle!

Gül Proje imzası taşıyan Gül Proje Express projesinde daire teslimlerinin Aralık 2018'de yapılması hedefleniyor. Projede aylık 3 bin TL taksit ödeyerek ev sahibi olunabiliyor...

Sinpaş Gökorman'da aylık 2 bin 292 TL taksitle!

Toplam 420 adet daireden meydana gelen Gökorman projesinde yüzde 5 peşinatla daire sahibi olunabiliyor. Sinpaş Gökorman'da aylık 2 bin 292 TL taksitle daire sahibi olunabiliyor.

Başkent Emlak Konutları aylık 1.500 TL'den başlayan taksitlerle!

Başkent Emlak Konutları projesinin 2. etabında aylık 1.500 TL'den başlayan taksitle ev sahibi olunabiliyor. Başkent Emlak Konutları fiyat bilgisine göre daire fiyatları minimum 738 bin TL'den başlıyor...

TOKİ Manisa Demirci aylık taksit ödemeleri!

TOKİ Manisa Demirci aylık taksit ödemeleri teslimden sonra başlıyor. Daire fiyatlarının açıklanmadığı projede emekli vatandaşlar için 94 adet konut kura yöntemiyle satılıyor.

Aylık 100 TL taksitle TOKİ Evleri!

Aylık 100 TL taksitle TOKİ Evleri 'nden 1+1 daire sahibi olunabilecek. Dar gelirli aileler için uygulamaya geçmesi planlanan kampanya kapsamında 270 ay vade imkanı sağlanacak.

eminevim aylık daire teslimleri Haberi

eminevim aylık daire teslimleri

Dar ve orta gelirlileri ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlayan, elbirliği sistemi ile bugüne kadar 75 binin üzerinde teslimat yapan Eminevim, aylık ev teslim rakamını 700'e çıkardı. 400 de otomobil teslimatı gerçekleştiren şirket, bu zamana kadar en fazla ev teslimatını İstanbul'da gerçekleştirdi. İstanbul'un ardından Ankara, Konya, Kocaeli, Bursa, İzmir, Kayseri, Antalya, Adana ve diğer illerimiz yer alırken, İstanbul'da yaşayan vatandaşlar 2+1, diğer illerde ise genellikle 3+1 ve üzerindeki konutları tercih...