08 / 05 / 2024

eminevim kolay ev sahibi olma fırsatı

eminevim kolay ev sahibi olma fırsatı

Türkiye’ nin her yerinde konut sahibi olma imkanı sunan Eminevim, El Birliği sistemi ile ev sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Bu yıl da ev almak kolay olmayacak! Konuta erişim sorunu nasıl çözülür?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, bu sene de ev almanın kolay olmayacağına dikkat çekerek, konuta erişim sorunu için yapılabilecekleri tek tek sıraladı. İşte detaylar...

Kira öder gibi ev sahibi olmak çok kolay! Hem de kiradan daha az ödemeyle!

Artık ev sahibi olmak isteyenler için daha az taksitle ev sahibi olma zamanı geldi. Yapmanız gereken tek şey peşinatınızı ödemek ve istediğiniz evi satın almak. Konut sektöründe yapılan yeniliklerle birlikte, artık ev sahibi olmak çok daha kolay hale geldi. İşte detaylar...

Kanada’da ev almak kolay mı?

Yüksek refah seviyesi, güvenli sokakları, yemyeşil doğası, gelişen iş piyasaları ve kaliteli eğitim anlayışı Kanada’yı son yılların gözdesi yaptı. Peki Kanada’da ev almak kolay mı? Kanada’ya yerleşmeden nelere dikkat edilmeli?

Eminevim'den 600 bin liralık ev hediyesi!

Faizsiz Elbirliği Sistemi'nin öncüleri arasında yer alan Eminevim bir vatandaşa 600 bin Türk Lirası değerinde ev hediye etti.

Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslim etti!

2021 yılında evi olmayan vatandaşları ev sahibi yapmaya devam eden Eminevim 4 ayda 1.6 milyarlık ev teslimi gerçekleştirdi. 

Eminevim dijital kayıtla faizsiz ev sahibi olun!

Eminevim'e dijital kayıt uygulamasını hayata geçirdi. Buna göre, Eeminevim'e dijital kayıt yaptırarak ev sahibi olma imkanı bulunuyor. 

Eminevim'in 30. yılına özel ev hediyesi sahibini buldu!

Geçtiğimiz senenin Ekim ayında, 30. yılına özel olarak hazırladığı ev hediyeli kampanyasını açıklayan Eminevim, Ocak ayında sona eren ve 20 bini aşkın kişinin başvurduğu kampanyanın çekilişini yaptış

Eminevim 2021'de ev ve araç tesliminde atak yapacak!

Türkiye genelinde 128 şubeyle hizmet veren Eminevim, bu yıl 27 bin teslimat yaparak, bugüne kadar teslim ettiği ev ve otomobil sayısını 200 bine çıkarmayı hedefliyor.

Eminevim 4 dakikada bir ev ya da araç teslim edecek!

Geçtiğimiz sene faizsiz Elbirliği Sistemi ile Türkiye genelinde 23 bin 616 ev ve araç teslimatı yapan Eminevim, 2021'de hedeflediği 27 bini aşkın teslimatla her 4 dakikada bir kişiyi faizsiz ev ya da araç sahibi yapacak.

Eminevim'den tek tıkla ev sahibi olma imkanı!

Türkiye’de araç ve konut pazarında faizsiz finansman modeli Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, 'Dijital Kayıt Sistemi'ni hayata geçirdi. Dijital Kayıt Sistemi ile tek tıkla ev ve otomobil sahibi olma imkanı sunuluyor. 

Eminevim ev hediye ediyor!

Türkiye’de son zamanların en iddialı kampanyalarından birine Eminevim imza atıyor. Ekim'deTürkiye genelinde başlayan büyük kampanya ile Eminevim, bir adet ev hediye ediyor.

Eminevim'den görüntülü şubeyle ev sahibi olma dönemi!

Türkiye genelinde 120 şubeyle hizmet veren faizsiz Elbirliği Sistemi’nin kurucusu olan Eminevim, ev sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi için yeni bir hizmet modelini daha hayat geçirerek görüntülü şubeyle konut sahibi olma dönemini başlattı.

Tasarruf AŞ'den kolay ev sahibi yapacak kampanya!

Tasarruf AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Narman, "Müşterilerimize her zaman güven çatısı altında hizmet sunmak en önemli önceliklerimiz arasında" diye konuştu...

eminevim kolay ev sahibi olma fırsatı Haberi

eminevim kolay ev sahibi olma fırsatı

Alt, orta ve orta gelir grubunun üstündeki tüketicilerin konut problemini çözmek için geliştirilen El Birliği sistemi ile müşterilerine hizmet veren Eminevim, sunduğu farklı seçeneklerle ev hayalini gerçeğe dönüştürüyor. Bütün işleyişin dikkatli ve güvenli yürütüldüğü organizasyonda her ayrıntının üzerinde titizlikle duruluyor.


Farklı Ödeme Sistemleri…


Konut alım gücünü kolaylaştırmak adına geliştirilen yöntemler tamamen tüketicinin rahatlıkla birikim yapması ve konutuna sahip olması için destek oluyor. El birliği içerisinde kenetlenerek hareket eden tüketiciler Eminevim güvencesiyle konut sahibi olma fırsatını yakalıyor. 

Gayrimenkul fiyatını belirleyen müşteri peşinatlı ya da peşinatsız ödeme seçeneklerinden kendine uygun olan sistemi seçerek 60 aydan 120 aya kadar ödeme vadesi ile konut alımı için adım atmış oluyor. Seçilen taksit sayısı aynı zamanda o gruptaki kişi sayısını yansıtırken, yapılan...