29 / 04 / 2024

Eminevim Sefaköy sonuçları

Eminevim Sefaköy sonuçları

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor... Bugün başlayan ve saat 19.00'a kadar sürecek olan çekiliş Sefaköy projesi için noter huzurunda yapılıyor.

THY Emlak Konut Arnavutköy kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

THY Emlak Konut Arnavutköy projesi kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. İstanbul'da yaşayan, ilk kez ev sahibi olacak vatandaşların başvuruda bulunduğu proje kura aşamasında. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerin sahipleri kuraların ardından belli olacak. İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Sonuçlar açıklandı mı?

​​​​​​​THY Emlak Konut Anavutköy kura sonuçları vatandaşlar tarafından bekleniyor. THY Emlak Konut iş birliği ile yapılan projenin müracaatları geçtiğimiz aylarda tamamlanmıştı. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi ne zaman? Kura sonuçları açıklandı mı? Ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı? Dev projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Dev projeye başvuranlar hemen bakın....

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Başvuranlar dikkat!

THY Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri kura çekilişi tarihleri merak ediliyor. Peki THY Emlak Konut GYO Arnavutköy kura çekilişi ne zaman? 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? 

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Projeye başvuranlar hemen bakın!

THY Emlak Konut GYO Arnavutköy 1+1, 2+1, 3+1 kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte konu ile ilgili detaylar...

Arnavutköy projesi 2023 kura çekimi sonuçları isim listesi: THY Emlak Konut projesi kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Türk Hava Yolları (THY) ile Emlak Konut GYO'nun işbirliği ile Arnavutköy'de inşa edilecek Yenişehir Evleri projesi kura sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor.

2023 yılı bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? 29 ildeki 2023 yılı bekçi alımında son dakika! Hemen bakın!

2023 yılı bekçilik başvuru sonuçları açıklandı mı? 29 ildeki 2023 yılı bekçi alımında son dakika... Hemen bakın...

SON DAKİKA! ABD Green Card için başvuranlar büyük heyecanla sonuçları bekliyor: Site çöktü!

Türkiye'den yüz binlerce gencin merakla beklediği ABD'nin Green Card başvuru sonuçları açıklandı. Ancak, sonuçların açıklanmasıyla birlikte milyonlarca kişinin erişim sağlamaya çalıştığı site, yoğunluğa dayanamayarak çöktü.

TOKİ kuralarında son dakika! Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları!

TOKİ kuralarında son dakika... Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri, Arnavutköy Nisan 2023 kura sonuçları...

TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu? Arnavutköy, Başakşehir, Esenler TOKİ kura sonucunda son dakika!

Arnavutköy, Başakşehir, Esenler İstanbul TOKİ kura sonuçları sorgulama ekranı binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

TOKİ İstanbul Avrupa Yakası kura sonucu sorgulama merakla araştırılıyor. TOKİ İlk Evim İstanbul kura sonuçları tek tek belli oluyor! Başakşehir, Esenler, Arnavutköy... Başvuran hemen baksın! 

2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları ekranı... Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Avrupa Yakası kura çekilişi Arnavutköy, Başakşehir, Esenler için 19 Nisan’a kadar sürecek ve kuraların ardından 50 bin konut hak sahibine teslim edilecek. İşte, 2023 TOKİ Arnavutköy kura sonuçları isim listesi...

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi

TOKİ İstanbul kura sonuçları binlerce kişinin gündeminde yer alıyor. TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ İstanbul 2+1, 3+1 kura sonuçları isim listesi 2023 belli oldu mu? 

Eminevim Sefaköy sonuçları Haberi

Eminevim Sefaköy sonuçları

Eminevim'in Sefaköy projesinde bugün saat 19.00'a kadar çekiliş düzenleniyor. Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 öncesinde biraz Eminevim çekiliş detaylarından bahsedelim. 


Eminevim Sefaköy kapsamında 3 farklı çekiliş sistemi düzenleniyor. Normal çekilişin yanı sıra vade ortası sistem yani peşinatsız vadenin ortasında evin teslim edildiği teslim tarihi kesin olan sistem uygulanıyor. 


Ayrıca peşinatlı erken teslim sisteminde ise peşinatı olan müşterilerin evini daha erken alacağı teslim tarihinin kesin olarak belirlendiği sistem de yer alıyor. 


Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014!

Eminevim Sefaköy çekiliş sonuçları 2014 kapsamında Sefaköy ofisinden 19.00'a kadar bilgi akışı sağlanacak. Ancak bu durum sadece üyelere özel yapılacak. Ayrıca Eminevim.com'un internet şubesi kısmından da bilgi alınıyor. 


Eminevim Sefaköy iletişim

444 36 46