01 / 05 / 2024

eminönü 1.vakıf han ihalesi

eminönü 1.vakıf han ihalesi

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Fatih Eminönü bölgesinde Yeni Han ve 1. Vakıf Han'ın restorasyonu ve onarım karşılığı kiraya verilmesi işi için ihaleye çıkıldı...

1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Hanı iki ayda yıkılacakmış!

Belediye tarafından 1938 yılında Eminönü Meydanı'ndaki Valide Han'ının yıkımı için 2 ay süre verilmiş.

1940 yılında Eminönü'ne 20 milyon TL'lik proje! Ticaret Sarayı ve Vakıf binasının yapımı planlanmış!

1940 yılında, Eminönü Meydanı'na için yapılan çalışmaların ardından, Eminönü ile Unkapanı arasında 20 milyon lira bütçeyle Ticaret Sarayı ve Vakıf binası yapılacağının bilgisi verilmiş.

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Vakıf GYO Tablo Adalar'da yüzde 20 indirim fırsatı! 1 ay sonra teslim! 

Vakıf GYO Tablo Adalar projesinde yer alan konutlar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim yapılıyor. Proje kapsamındaki konutların teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Emekli promosyonunda çılgın yarış! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Emekli promosyonlarında bankalar fiyatları ardı ardına arttırmaya devam ederken bazı bankalar ise başvuru sürelerini uzattı. 9 bin 10 bin veren var! En çok hangi banka veriyor? Şimdi hemen bakın! ING, Vakıf Bank, TEB, Akbank...

Vakıf GYO kayıtlı sermaye tavanını 750 milyon TL artıracak!

Vakıf GYO'nun 11 Şubat 2022 tarihli toplantısında, kayıtlı sermaye tavanının, 1 milyar TL'den 1 milyar 750 milyon TL'ye yükseltilmesine karar verilmişti. Şirketin, SPK'ya yaptığı sermaye artırımı başvurusu uygun görüldü. 

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Pera GYO, 6. Vakıf Han'ı devretti!

Pera GYO, 6. Vakıf Han'a ilişkin kira sözleşmesini 18 Ağustos 2021 tarihi itibariyle tüm hak ve borçları ile Ermet İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti.'ye devretti. 

Vakıf Varlık Kiralama'dan 1 milyar TL'lik kira sertifikaları ihracı!

Vakıf Varlık Kiralama tarafından yurt içinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satışa sunulmak üzere, 1 milyar TL tutarında ve azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için onaylanan Tertip İhraç Belgesi yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Varlık Kiralama, 1 milyar Türk Lirası tutarında, azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu yayınlandı!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 1 Temmuz 2020 ve 30 Eylül 2020 dönemine ilişkin yatırımcı raporu yayınlandı. 

Vakıf Varlık Kiralama'nın 3 aylık yatırımcı raporu!

Vakıf Varlık Kiralama'nın 1 Nisan 2020 - 30 Haziran 2020 dönemine ilişkin hazırlanmış olan "Yatırımcı Raporu" yayınlandı.

Vakıf GYO Levent İş Merkezi'ndeki 10 gayrimenkulü 30.1 milyon TL'ye sattı!

Vakıf GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Rumeli Hisarı Mahallesi 1472  Ada, 1 Parsel, F-2 A Blokta yer alan 2 adet dükkan ve 8 adet konut nitelikli taşınmazın Vakıf Yatırım Menkul Değerler AŞ'ye 30 milyon 108 bin TL'ye tapu devri gerçekleşti.

eminönü 1.vakıf han ihalesi Haberi

eminönü 1.vakıf han ihalesi


İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğünden:


Aşağıda vasıfları yazılı olan (Vakıf kültür varlığı) taşınmaz, İhale dosyasında mevcut Şartname ve Eklerinde belirtilen esaslar dahilinde mevcut imar fonksiyonuna uygun olarak Restorasyonu-Onarımı yapılarak kullanılmak-işletilmek üzere, belirlenen kira bedelleri üzerinden artış yapılmak suretiyle “Vakıf Kültür Varlıklarının Restorasyon veya Onarım Karşılığı Kiraya Verilmesi İşlemlerinin Usul ve Esasları Hakkındaki Yönetmelik” kapsamında uzun süreli olarak (Restorasyon-Onarım Karşılığı Kiralama) ihalesine çıkarılmıştır.

İhaleye Konu Vakıf Kültür Varlığı Taşınmazın;

İl’i                                                    :  İstanbul

İlçesi                                                :  Fatih (Eminönü)

Mahallesi...