30 / 04 / 2024

eminönü dükkan fiyatları

eminönü dükkan fiyatları

İstanbul Fatih'te yer alan dükkan, T.C. İstanbul Suh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu'nca açık artırma ile satışa çıkarılıyor.

Ev mi dükkan mı? İstanbul, Ankara ve İzmir verileri masaya yatırıldı, bakın ne sonuç çıktı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın yatırımcılar tarafından merakla beklenen dükkan fiyat endeksini yayımlamasından sonra konut ve dükkan fiyatlarındaki değişim de masaya yatırıldı. Peki ev mi dükkan mı? 

Kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracısının dükkanını yağmalattı! 2 milyonluk yatırım ortadan kayboldu!

Kiracı ve konut ve iş yeri sahipleri arasındaki kriz devam ediyor.Trabzon Forum'da kira sözleşmesinin bitmesine bir gün kala kiracının dükkanı yağmalandı. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Son 15 dükkanı kaçırmayın!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim 3 Avcılar'da toplam 157 bağımsız bölüm yer alıyor. Aktim 3 hemen teslim fırsatıyla satışta! Peki Aktim 3 dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar... 

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018!

Yeni Nesil Eyüp dükkan fiyatları Ağustos 2018 haberimizde yer alıyor. Proje Eyüp Çırçır mahallesinde yer alıyor.

Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları!

Nidapark Küçükyalı'da cadde dükkanlar açık artırmaya girmeden ihalesiz olarak satılacak. Peki Nidapark Küçükyalı cadde dükkan fiyatları ne kadar? diyorsanız işte yanıtı..

Özyurtlar'ın 63 dükkanı 15 Şubat'ta satışta! 48 ay taksitle!

Eskidji,Özyurtlar Holding'in Nlogo ve Ncadde Ottoman projelerinde yer alan 63 adet dükkanı 15 Şubat'ta satışa çıkarıyor. Dükkan fiyatları 419 bin TL'den başlıyor. 

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları!

Basın Ekspres Karat 34 dükkan fiyatları kat planlarına ve metrekarelere göre değişiklik gösteriyor. Karat 34 projesi İstanbul'da Basın Ekspres Yolu üzerinde yükseliyor. 

Karat 34 dükkan fiyatları 2018!

28 adet dükkanın ihalesiz, açık satış yöntemiyle satışa sunulduğu Emlak Konut Karat 34 prıojesinde dükkanların alanları ise 80 ile 800 metrekare arasında farklılık gösteriyor..

Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları!

Rami’deki gıda toptancıları bugün Altınşehir’de taşınacakları yeni merkezlerindeki dükkanlar için kura çekiliyorlar.  İşte Altınşehir Kuru Gıda Toptancı Hali  projesi dükkan fiyatları...

Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan fiyatları!

2019 yılında tamamlanması hedeflenen Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali projesinde kura çekimi yapılıyor. İşte Başakşehir Kuru Gıda Toptancı Hali dükkan fiyatları...

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları!

3S Firuze Konakları Aralık 2017 daire ve dükkan fiyatları kapsamında daireler 399 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, dükkanlar ise 603 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor...

Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları!

16 katlı beş blok şeklinde dizayn edilen Yalı Ataköy projesinde 61 adet iş yeri satışa sunuluyor. İşte Yalı Ataköy açık artırma dükkan fiyatları 1 milyon 996 bin 800 TL'den başlıyor.

eminönü dükkan fiyatları Haberi

eminönü dükkan fiyatları

İstanbul Sulh Hukuk Mahkemeleri Satış Memurluğu İstanbul Fatih'te 263 ada 18 parselde üstünde iki odası olan kagir dükkan cinsi 21,00. metrekare yüzölçümlü taşınmazı açık artırma usulü ile ihale ediyor. Dükkan 1 milyon 382 bin 750 TL'den satışa çıkıyor.


İmar planında 3. derece koruma bölgesinde yer alan taşınmaz Kapalıçarşı'ya 250 metre, Süleymaniye Camii'ne 300 metre uzaklıkta yer alıyor.


Detaylı bilgi için tıklayın 


Burcu...